Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Tävling! Andra kommentarer i INLÄGGET UNDER!!!

Skrivet:    ·  Tävlingar

*2 länkningar ska det stå*

FÖR ATT DELTA I TÄVLINGEN.
1. Minst 1 mening om varför din  blogg är en läsvärd blogg.
.
2. Lägg till  mig eller Andreas på bloglovin/bloggkeen.
(säg till vilket nr ni fick)
.
3. Gilla LÄSVÄRT på FACEBOOK.

INGET MÅSTE MEN ÖKAR CHANSEN ATT VINNA.
Länka vår tävling i din blogg.

VINST.
Det du kommer att vinna är en länkning
på min och Cassandras blogg med en intervju
ang din blogg.
ANDRA KOMMENTARER I INLÄGGET UNDER, TACK!!
♡m'♡
Skrivet: 2012-01-02,  kl. 21:05:38 Blogg:  http://maliten.se

Vad tycker du om min blogg? och om det jag skriver om? :)

Självförtroende, Mode, Tankar, Ytligheter, Tips m.m faller det dig i smaken eller är det något jag borde fixa till? :)

♡Tindra♡
Skrivet: 2012-01-02,  kl. 22:28:54 Blogg:  http://littlestarlightt.blogg.se/

När avslutas tävlingen?

♡bexollila.♡
Skrivet: 2012-01-02,  kl. 22:40:48 Blogg:  http://bexollila.blogg.se/

tack så mkt :D

♡Alice♡
Skrivet: 2012-01-03,  kl. 00:37:57 Blogg:  http://missmeat.blogg.se/

Jag vill vinna för att jag vill kunna inspirera fler läsare på samma sätt som jag inspireras av många av mina favorit bloggerskor, bla. dig. Ibörjan kan det vara svårt att få många läsare på bloggen utan att börja den typiska vägen, Provocera, bråka och kommentera andra bloggare. Du är och Alexandra är te.x. två superbra exempel på starka tjejer som lyckats bra endå! Och att vinna den här tävlingen skulle vara en liten knuff åt rätt håll för mig :) Puss och Kram!

♡Matilda♡
Skrivet: 2012-01-03,  kl. 12:42:41 Blogg:  http://missbuttercup.blogg.se/

Jag tycker att min blogg är läsvärd eftersom livet är så himla mycket mer än "dagens outfit" som de flesta bloggar handlar om för tillfället. Jag har en ganska enkel blogg som kan vara fin att rulla igenom i någon minut, varje inlägg är väl genomtänkt och jag lägger aldrig upp något onödigt "mög". Vissa bloggerskor bloggar endast för att få något skrivet t.ex. "Försov mig imorse, måste sticka" men jag lägger ner flera timmar på alla mina inlägg för att ge mina läsare det bästa. Jag skulle även vilja vinna för att min blogg inte har blivit särskilt uppmärksammad än men de som kikar in brukar hitta tillbaka. Det är väldigt svårt att hamna i rampljuset om man inte skriver om något extraordinärt, har silikonbröst eller ser väldigt bra ut och genom att vinna denna tävling skulle folk inse att även icke ytliga bloggar kan vara trevliga att kika på!



Jag följer både dig och Andreas via bloglovin sedan en lång tid tillbaka så minns inte riktigt vilka nummer jag fick då. Gillar även läsvärt på facebook (x2 Abbe Nilsson och Matilda Persson) :)

♡Vilma ♥♡
Skrivet: 2012-01-03,  kl. 17:49:13 Blogg:  http://vilmawassberg.blogg.se/

Jag ska vinna för att min blogg har världens snyggaste header, haha! ;) och jag updaterar ofta (så ofta jag kan) och jag skriver om allt möjligt. skulle betyda mer än guld om jag vann. kram! :)<3

♡Solin♡
Skrivet: 2012-01-03,  kl. 22:12:25 Blogg:  http://solinjamil.blogg.se/

Jag tycker min blogg är läsvärd för jag lägger ner så sjukt mycket tid på bloggen för att den ska bli så bra som möjligt. Nästan alla i min ålder tycker jag borde lugna mig för det ända som är i mitt huvud just nu är bloggen, men grejen är att jag verkligen vill lyckas så jag lägger ner väldigt mycket tid på alla bilder som jag fotar, redigerar, alla inlägg jag gör, svarar på kommentarer osv.

Jag tycker min blogg förtjänar lite mer uppmärksamhet än vad den får, kram♥



Jag var med i x

♡Saga♡
Skrivet: 2012-01-03,  kl. 22:47:48 Blogg:  http://www.sagaekstrom.blogspot.com

Jag skriver från hjärtat, hjärnan eller från fötterna om allt möjligt, livet, världen, mina åsikter, roliga serier, tänkvärda dikter och om vad jag fyller mina dagar med! Uppdaterar every single day och för det mesta långa awesoma inlägg..!



♡elinlicious [knäpp jävel]♡
Skrivet: 2012-01-04,  kl. 00:42:02 Blogg:  http://elinlicious.se

Hallå där cutie :)

Sugen på lite mer läsare till din blogg?

Jag har dragit igång en VECKANS BLOGG hos mig skulle vara roligt om du ville vara med :)

länk: http://elinliciouz.blogg.se/2012/january/veckans-blogg.html#comment

♡Elin♡
Skrivet: 2012-01-04,  kl. 10:34:15 Blogg:  http://elingustavsson.myshowroom.se

Jag är bara en jävel som älskar att kämpa för något. Har en blogg där jag rent ut sagt vill öka tjejers självförtroende. Det är väl det jag kämpar mot. Min blogg: http://elingustavsson.myshowroom.se/

,men eftersom att jag kämpar la jag ner min gamla blogg: http://elinsworld.devote.se och har den som jag skrev innan, verkligen skit fin blogg du har, inspirerande!

♡Clara♡
Skrivet: 2012-01-04,  kl. 14:04:51 Blogg:  http://topelite.blogg.se/

Varför jag tycker att min blogg är läsvärd?

Ja du..."Min blogg är annorlunda, inte som alla andra", skulle många nog säga. Vi bloggare, har någonting gemensamt. Att vi bloggar, förstås & att vi är inte blyga på att bjuda på oss själva & dela med oss av våra liv. Alla bloggar är annorlunda på just sitt sätt förstås & det är det som är kul. Så det som jag sa tidigare stämmer ju, men det stämmer inte bara för mig eller dig, utan ALLA. Min blogg är nog läsvärd för många häst/ridsport intresserade tjejer/killar. Jag bjuder mycket på mig själv, lägger upp en massa videos/bilder/text. "Jag är tjejen från Australien som satsar hårt" står det på första raden när jag berättar om mig själv på bloggen- & det förklarar ju mig själv, kan inte tänka på några andra ord som skulle kunna förklara mig eller min blogg. Jag lägger ner tid på bloggen...hur mycket tid som helst för att nå toppen, mitt mål. Jag satsar hårt & förlorar inget. Jag har hellre 10 äkta läsare som stannar kvar, än 349329495949 falska läsare som är kvar i typ en sekund och sedan drar. Det är det jag försöker nå, att få folk att kämpa mot deras mål, & bli inspirerad av allt & alla. Jag blir så himla inspirerad av din blogg, sjukt vad mycket inspiration det finns på just denna sidan. Här stannar jag kvar!

Btw; Gillat din sida på FB, följer dig på Bloglovin', länkat din blogg på min! Vinner sällan på sånna här grymma tävlingar, men jag hoppas att du läser detta, det är det här jag kämpar mot! Satsa hårt, förlora inget... :D

♡Sookie♡
Skrivet: 2012-01-04,  kl. 14:38:55 Blogg:  http://sookies.blogg.se/

Jag har jobbat väldigt hårt med headern, menyn och hela bloggen och det gör jag fortfarande jag är väldigt nöjd med den men andra är inte det tydligen så dom kanske skulle ändra sig om jag var med i en intervju.

♡Mirella♡
Skrivet: 2012-01-04,  kl. 15:04:15 Blogg:  http://mirellas.se

Min blogg handlar om foto framför allt. Visst, jag är inte den enda som har en blogg som handlar om det. Men jag skaffade en systemkamera för inte så länge sedan, och på min blogg kan ni följa med mig genom min utvecklig och även läsa om mer än bara foto.

♡nattiscediis♡
Skrivet: 2012-01-04,  kl. 22:12:46 Blogg:  http://nattiscediis.blogg.se/

Okej, jag är inte så bra på detta men gör ett försök..

Min blogg är läsvärd därför att den innehåller mer än bara bilder, jag försöker ge ett budskap i varje bild, inte bara ta ett kort på en blomma & så klart.

Inriktningen på min blogg är ju framför allt foto men även mode & träning.

Jag började blogga för att kunna skriva av mig. Min bakgrund är inte direkt som alla andras, min mamma dog när jag var 11 år & mina bröder var 7år, det var 2 dagar innan jag skulle fylla 12 år. Det var därför jag gjorde en blogg för att kunna skriva av mig om mina tankar & skriva om min vardag. Men det blev mer, jag fick ett foto intresse som jag än idag verkligen brinner för. Jag vill komma nån vart med att fotografera, men det är inte så lätt som många tror, att ha en blogg & lägga ner tid på att visa bilderna man tagit det tar både tid men man vill ju ha något tillbaka. Att få fler läsare & kommentarer ger en mycket energi för det man gör.

Varje dag är en motgång för mig, mina tankar bara går runt allt som har hänt, visst det är 3 år sen min mamma dog, men det känns som igår. Att ha det i livet är väldigt svårt även fast det har gått så långt tid, därför bloggar jag. Så att ha äkta bloggläsare som verkligen läser mellan raderna det är det jag är ute efter & att komma nånstans med mitt foto intresse.



Nu är det bara att hålla tummarna för att denna text verkligen ger mig tur.



Följer dig redan på bloglovin! ;)

♡Linda♡
Skrivet: 2012-01-06,  kl. 11:14:12 Blogg:  http://allroundbrudarna.bloggplatsen.se

Jag vill vinna för att jag har ett mål.

Och jag är nästan där, men jag behöver bara lite till för att uppfylla mitt mål!

Mitt mål är att tillslut driva en STOR hästblogg, som många tycker om, och jag gör så gott jag kan!

Om jag vinner detta, så får jag nog ett antal mer besökare, och det vore jätteroligt om jag når mitt mål då.



Det var min motivering iallafall.



Nu får jag hoppas på tur, och att du gillar det jag skrev.

Kanske att detta inte blev lika bra som vissa andra som e med, men jag tycker sånt här är väldigt svår. Att liksom skriva VARFÖR man själv just ska få vinna, och motivera allt..



Aja, jag hoppas som sagt på tur iaf.

// Linda från allroundbrudarna.bloggplatsen.se

♡Linda♡
Skrivet: 2012-01-06,  kl. 11:16:30 Blogg:  http://allroundbrudarna.bloggplatsen.se

Vill även lägga till att jag försöker få min blogg att vara så läsvärd & inspirerande som möjligt! Och att det inte dyker upp några onödiga inlägg.



Jag försöker helt enkelt göra min blogg så bra som möjligt.

Och detta vore en stor hjälp med det! :)



// Linda från allroundbrudarna.bloggplatsen.se

♡Julia♡
Skrivet: 2012-01-06,  kl. 12:10:31 Blogg:  http://vackrare.webblogg.se/

Hej!

Jag har gillat facebook sidan och följer dig på bloglovin (nr 370)



Jag tycker själv att jag är värd flera besökare. Jag har en snygg design jag själv gjort. Samtidigt som mina inlägg är oftast väl skrivna och jag använt mig av något redigerings program. Jag brukar tipsa om filmer, musik, redigering och bloggdesign ibland. Sen har jag en systemkamera så man får se en hel del bilder medans jag ofta kan bjuda på mig själv :)



Kram!

♡adina♡
Skrivet: 2012-01-06,  kl. 22:12:14 Blogg:  http://adinasliv.devote.se

Jag vill sååååå gärna ha fler besökare. Min stora dröm är att få en känd blogg,ungefär som Kenzas. Men det känns omöjligt för jag har inte så många besökare men det skulle ändå vara grymt kul om jag åtminstonne fick min blogg "lite" större.

Men man måste ju få flera tusen besökare innan man iallafall får sin blogg ganska känd. Jag håller mig uppdaterad så mycket som möjligt bara för att fler folk ska kolla bloggen. Jag har endast 70 besökare om dagen och mellan 100 och 200 visningar. Det skulle vara GULD värt om ni kunde göra min blogg större... då skulle jag inte veta hur mycket jag skulle kunna tacka er.



Tusen Kramar :)

♡elin hermansson♡
Skrivet: 2012-01-07,  kl. 21:07:06 Blogg:  http://eelinhermansson.devote.se

Min blogg handlar om allt mellan himmel och jord mitt liv, bilder, mitt nagelintresse, mitt dansintresse, vänner familj och även dom tråkiga sakerna som händer i mitt 13åriga liv. Skulle bli sjukt glad om jag vann denna tvälingen för då skulle min blogg bli större på ett sjukt bra viss. Inte genom provecering och sånt shit. Har ca max 100 besökare per dag. Min bloggtopp är 98unika. Skulle betyda allt och få en större blogg för jag brinner för bloggande. Hållt på nu i ca 1 och ett halvt år med 3, 4 olika bloggar men nu har jag hittat rätt känner jag och det är inget dalande med bloggningen utan där är ca 3 inlägg minst om dagen.

Iallafall grym blogg och jag tänker följa båda era bloggar. (Hittade er genom google)Nr 378 på din. Den andra: 416!

♡Anonym♡
Skrivet: 2012-01-08,  kl. 16:11:39

.

♡ANGELICA.BLOGG.SE ♥♡
Skrivet: 2012-01-11,  kl. 08:10:29 Blogg:  http://angelica.blogg.se/

Avslutas 1/8? ;)

♡Alba♡
Skrivet: 2012-12-06,  kl. 16:46:48 Blogg:  http://albaoamanda.bloggplatsen.se

Hej!
Jag och min kompis har en blogg, och vi skulle bli överlyckliga om den fick fler besökare ♥
Våran blogg handlar om smink, mode natur och annat (Vi är 11 år)
Kram ♥




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Cassandra Gigel, 19, Stockholm.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv!

CASSANDRA