Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Euromillions Sverige

Skrivet:    ·  Min vardag
 
In och läs mer HÄR
Jag läste just en jättesjuk grej - en kille från england tappade bort sin vinst på 808 miljoner! http://www.euro-millions.se/nyheter/euromillions-jackpot-vinnare-funnen Oddsen för att få en vinstlott är ungefär 1 chans på 13, vilket jag tycker är väldigt bra. Jag brukar inte spela så ofta med tanke på att jag inte har haft tid för sånt, men kanske ska börja litegrann så man kan flytta hemifrån tidigare eller göra något annat skoj ;) Och jag skulle inte tappa bort vinsten!
 
Det bästa är att en lott bara kostar cirka 24 kronor. Det är säkrare att köpa lotter via internet också, vinsten får man in direkt på konto så man slipper vänta och det är skattefritt. Dock är detta bara en spelsida för er som är över 18 år, precis som alla andra hemsidor och kom ihåg att spela lagom :)
 Lottförsäljning för EuroMillions avslutas alltid kl. 20.30 varje tisdag och fredag. Försäljning öppnas igen klockan 21.00 brittisk tid för nästa EuroMillions dragning :) Dras ingen vinnare så förs pengarna över till nästa lottodragning så det blir extra mycket att vinna, bra va :D Brukar ni spela på internet? :) 
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Cassandra Gigel, 19, Stockholm.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv!

CASSANDRA