Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Detta med kaffe..

Skrivet:    ·  Min vardag

Blackstone Kaffeautomat m1 Blackstone Kaffeautomat m3 Blackstone Kaffeautomat m5
Men god dagens kära läsare, hur mår ni idag? Jag mår finemang, lite trött på det tråkiga regn vädret bara som aldrig vill ta slut. Detta med kaffe, jag dricker kaffe men bara när jag känner för det haha.. (och väldigt gärna någon latte, cappuccino eller liknande) Jag dricker det inte för att bli pigg, för det är bara ren bullshit. Man blir inte pigg av kaffe, hjärnan tror bara det.

Och på jobbet så har vi nog världens klenaste kaffeautomat, inte alls som denna... Det smakar ju typ bara vatten och liiiite kaffesmak med äckligt mjölkpulver i.. Då är min kära tassimo som jag har hemma mycket, mycket bättre än de som finns på jobbet! Men ibland så orkar man inte direkt gå till något annat ställe för att köpa lite kaffe, så då får man ju dricka det där smaklösa kaffet haha. Men oftast så tar jag chokladen som finns, den brukar vara godare än de andra som finns hihi. Men då försöker man ju gömma att man tar det typ haha, för att inte se ut som en liten tönt som inte kan dricka kaffet.

Hur är ni då, är ni en kaffedrickare eller kanske som mig som bara dricker det lite då och då? Hoppas ni får en fin dag, och finare väder! 




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Cassandra Gigel, 19, Stockholm.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv!

CASSANDRA