Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Plånbokssmart

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Klänning 1 / 2
Vem tycker inte om rabattkoder? Jag är ju en sån som endast handlar när det är bra priser, och älskar rabattkoder på tex internet! Rabble har ju ett stort utbud av rabatter, på ett och samma ställe som underlättar sökandet. Finns ju både på internet och som app så man kan använda i butik. Detta var en app som jag alltid använde förut men sen har jag glömt den, måste definitivt börja igen! 
Plus att man också kan se vart alla erbjudande runt om kring sig är, vilket passar mig eftersom jag alltid jobbar runt överallt i stan, blir till och med lättare att hitta bra restauranger eller butiker i närheten. 
 
Nu för julen och nyår så måste man ju vara lite extra fin och det börjar verkligen bli dags att hitta outfiten! Jag har ingen aning om vad jag vill ha i år, men vet att klänning måste det bli iallafall. Dessa ovan tycker jag är riktigt snygga och kommer ifrån NA-KD. De har ju en hel del olika märken så som deras egna NA-KD, Filippa K, Hunkydory, Ida Sjöstedt och typ 150 andra haha. Bäst av allt är ju att Rabble har rabattkoder för NA-KD just nu som ger 10-15% rabatt på hela köpet, hur bra!? 
Jag har ju också fått en crush på chokers, precis som alla andra ;) Så att bara ha en sån här finare klänning så "klär" man ju ner lite med en choker tycker jag. Det på bild nummer två är väldigt fin när det är både guld halsband och den tightare svarta chokern. Använder ni sånt? :) Jag håller på och lära mig eftersom de är så förbannat snyggt, tycker det är obehagligt när något rör min hals så därför jag inte kan ha de hela tiden även om jag skulle vilja.
 
Ha en bra kväll fina läsare!
 
 
 
♡NICOLE♡
Skrivet: 2016-12-05,  kl. 14:32:16 Blogg:  http://nwistrand.forme.se

Bra tips :)
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Cassandra Gigel, 19, Stockholm.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv!

CASSANDRA