Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Hudvård viktigt?

Skrivet:    ·  Min vardag

Ingen automatisk text tillgänglig.Ingen automatisk text tillgänglig.

Som de flesta borde veta vid detta laget så jobbar jag med hudvård dagligen (och som inredare). Innan jag började i branschen för några år sedan så kan jag vara ärlig med att jag knappt tog hand om min hud, det fanns inte ens i huvudet att jag skulle göra det. Smorde in mig ibland när jag var torr eller tvättade ansiktet i duschen om jag haft smink var väl de bästa jag kunde göra haha... Men nu skippar jag ytterst sällan min hudvårdsrutin, huden är det största organ vi har på/i kroppen så varför ska man inte ta hand om det? Vi utsätts för så mycket föroreningar dagligen, smuts och smink som gärna gottar in sig i porerna.
Sedan kletar jag gärna inte på vad som helst, ingredienserna är väldigt viktigt och helst ekologiskt som Weleda, Dr.Bronner till exempel. Man har ju blivit lite utav en ingrediensnörd när man jobbar med det hehe. Det känns bättre att kanske spendera någon krona mer på ekologisk hudvård när man vet att ingredienserna har tagits hand om utan besprutningsmedel eller andra konstigheter.
 
Har ni något favoritmärke när det gäller ekologisk eller ikke ekologisk hudvård eller smink? :)
 
Ha en fin dag!
♡Jessica Högberg♡
Skrivet: 2018-09-19,  kl. 07:32:44 Blogg:  http://lchftrollet.blogg.se/

Jag är där du var förut... men använder gärna eko när jag använder, väntar på dina tips;)

♡Carolina♡
Skrivet: 2018-09-21,  kl. 21:27:52 Blogg:  http://knaset.com

Ja, ibland är man rätt dålig på att ta hand om sin hud. Jag borde ta hand om den mer eftersom att jag har problem med huden. Så bra tips! :)

Sv; tack snälla!

♡Amanda♡
Skrivet: 2018-09-24,  kl. 15:19:44 Blogg:  http://nouw.com/mandasdiary

Sådant grymt tips!!<3

♡Johan♡
Skrivet: 2018-10-23,  kl. 15:45:47 Blogg:  http://schumacher4ever.blogg.se

jag kan tänka mig att man blir väldigt inne i det när man jobbar med det, medvetenheten och kunskapen ökar ju automatiskt då liksom. Själv har jag inga särskilda favoriter. Har någon ansiktsrengöring, någon hand och fotkräm, men vet inte vad det är för sorter, men jag upplever iaf att de är bra. för mig duger de iaf, men garanterat finns det produkter som skulle vara ännu bättre för min hud...

SV: Haha, det är nästan parodi, Cassandra, för nu minns inte jag heller vilket jobb det var jag syftade på och då kan jag inte ens skylla på gravidhjärna :P haha

Hoppas i vilket fall att allt är bra med dig, trots den väldigt sporadiska kommunikationen här! :)
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Cassandra Gigel, 19, Stockholm.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv!

CASSANDRA