Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

30 Juli

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag har gått och blivit sjuk, därför har jag knappt orkar blogga eller något.. Jobbat hela veckan och helgen, så äntligen lite ledigt och idag åker jag ut til landet med Martins föräldrar :) Sedan kommer kusin ut med lilla Novalie också, bebisgos! :D
Just nu sitter jag och kolla rpå nyheterna och dom pratar om sniglar (att det är ett snigel år, usch), min värsta fobi alltså... Fyfan vad äcklig nyhet asså haha. Hoppas ni får en fin dag!

Det här med ekonomi.

Skrivet:    ·  Min vardag
Det här med ekonomi är inte alltid så lätt som det kanske låter. Jag och Martin hade faktiskt en liten diskussion om det här om dagen. Det är ju faktiskt väldigt viktigt med tanke på att vi ska flytta ihop. Och vi har valt att vi kommer ha gemensam ekonomi sedan när vi flyttat, för båda kommer förmodligen ha jobb haha. Jag är väll den isåfall som är oklar med det eftersom jag kanske ska börja plugga, Martin har ju sitt jobb och lör fortsätta med det så länge som han orkar ;) Men att ha delad ekonomi (jag definierar det som som att man delar upp alla pengar) det verkar bara vara riktigt jobbigt. Jag skulle aldrig orka sitta och dela på alla räkningar, matkostnader osv osv... Ne fyy! Därför är gemensam ekonomi mycket bättre, sålänge som jag eller Martin spenderar upp alla pengar på skit saker så man inte har råd med annat är det lugnt ;) Både jag och Martin är ganska duktiga på att inte spendera pengar i onödan tycker jag faktiskt, jag lägger till exempel undan alla mina löner och tar endast pengar för det som verkligen behövs, iallafall nu när vi sparar ull vårat rad hus hihi :) hur gör ni som bor ihop? Har ni gemensam eller delad kanske?:)

27 Juli

Skrivet:    ·  Min vardag
Nu ska jag åka mot jobbet, slutar klockan 21 så blir sen hemgång. Jobbar bara tisdag och onsdag sen, så då ska jag nog åka till landet en sväng :) Hoppas ni får en bra dag!

25 Juli

Skrivet:    ·  Min vardag

Ännu är ett jobbpass över, det går bättre och bättre faktiskt! Jag har börjat lära mig mer produkter så känns bättre, det är ju så mycket att hålla koll på. Men jag tar ingen helg än, utan jobbar imorgon med som vanligt. Min sista donken-söndag, känns lite sorgligt faktiskt :( Alla mina buddies är på semester så kan inte säga hejdå... Men nu blir det en massa mys med älsklingen och sen kommer jag somna gott :)

Reddville -Abecita

Skrivet:    ·  Min vardag
Sådär nu när man är tillbaka ifrån semesterna så har man ju fått hem en del post! Och bland annat detta ifrån Reddville! Super kul, ett par snygga spetstrosor och matchande topp ifråpn Abecita samt tamponger osv som vanligt ;) Har ni fortfarande inte gårr med? Gör det här, kostar ingenting och vi tjejer slipper köpa massa tamponger :)

25 Juli

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon godmorgon! Jag har sovit ut ganska rejält skulle jag säga haha... Men behövdes eftersom jag jobbat två långa kvällspass i veckan. Idag är det löning, wihooo (och även Martins och min månadsdag, men det kommer jag aldrig ihåg typ haha..) så vi ska faktiskt ta en tur till Barkarby idag, jag är lite shopping sugen :) Detta är första natten hemma hos mig på suuuper länge! Jag har ju varit på landet, Norrland och sedan bott hos Martin. Så blir väl lite städa nu hehe ;)

Inredning

Skrivet:    ·  Min vardag

Jag älskar ju att så säkert alla vet vid detta lag? Eller hehe, jag har ju lagt upp en del inredning på senaste tiden? Jag ville ju till och med börja plugga till inredningskonsult, men det tyckte inte mamma var någon speciellt bra idé... Bara för att det inte finns så mycket jobb inom det tydligen.. Men det finns ju faktiskt väldigt mycket jobb inom mäklarekretsen som vill ha stylister till sina bostäder.. Men men, jag längtar sååå tills jag flyttar med min andra halva så jag får inreda allt precis som jag vill! Så himla roligt ju! Det är ju faktiskt inte så många som flyttar till ett ställe man köpt när man är 19 bast kanske hehe :) Så jag tycker att det är ganska coolt och att vi ör riktigt duktiga på att spara en massa pengar :) Synd dock att allt jag vill ha ska vara så förbaskat dyrt haha.. Och idag ska jag faktiskt kolla på ännu mer saker hihi. Jag och älsklingen ska ta en tur till Barkarby och kolla i alla roliga butiker :) Men en del saker har vi ju faktiskt redan köpt som tur är, ja av dom dyra sakerna då menar jag såklart hihi :) Jag hoppas ni får en fin dag!

Rockar nya byxorna!

Skrivet:    ·  Min vardag
Det blev lite glass med jordgubbar ikväll också, superb! ;) Idag rockade jag mina nya zebrabyxor ifrån Norrland, men kommer ifrån Vero Moda :) Jag älskar denna typen av byxor, lätt min nya crush men trots det har jag bara tre par ;)

Glassensdag!

Skrivet:    ·  Min vardag
Det är faktiskt glassensdag idag! Men det visste inte jag Florens jag hade tjatat om glassen innan hihi. Massor med hallon och jordgubbar blev det... Och marängen i stora lass såklart! ;) jag jobbar hela denna vecka utom på fredag, suger lite för att alla ska typ ut till landet denna vecka. Både släkt och vänner så hade gärna velat åka ut dit.. :(

16 Juli.

Skrivet:    ·  Min vardag
Fin kväll igår.
Det blev en ganska lång dag igår, vi åkte till Norrland på morgonen. Och jag måste ta åksjuketabletter vilket man så jävulskt trött av... Vi körde kubb och lite beer pong, jag & älsklingen är ett grymt par i kubb hat jag märkt ;) Ha en fin dag!

Strumpor.

Skrivet:    ·  Min vardag
Kolla hur söta strumpor jag köpt :) älskar de små aporna haha, så puttinuttiga. Och patronerna är bara as balla ;) Jag och älsklingen är i Skärholmen och fixar lite ärenden och nu väntar vi på mat. Vi har lyckats blivit stammisar på Jensen's haha ;)

Mot jobbet!

Skrivet:    ·  Min vardag


Iittala essence

Skrivet:    ·  Min vardag
Materiell lycka! Ja jag har köpt en jävla massa grejer till vårat radhus... Trots att vi flyttar om ett år. Dessa vinglas köpte jag på cervera, lätt en av dom snyggaste vinglasen. Jag gillar inte Carolina Gynnings glasen som helt plötsligt det blivit värsta hypen om. Hon målar för det första förbaskat fult haha, sen är modellerna as stora eller pyttesmå.. Men tur att smaken är som baken, ha en trevlig kväll!

Mitt nya jobb.

Skrivet:    ·  Min vardag
Ja jag har ju som sagt fått ett nytt jobb. Sååå kul! Äntligen får jag göra något som jag tycker är kul och är intresserad av. Jag har mitt första pass imorgon faktiskt, det är på The Body Shop i Åhléns city :)

10 Juli

Skrivet:    ·  Min vardag
Ja det är ju mer regn än sol just nu... Kul väder på semestern haha. På måndag så har jag min första jobbdag på nya jobbet sen har jag ledigt ett tag till för jag åker till Norrland :) Jag har 3 paket som ligger på posten också, vill hämta ut dom nuuu, alltid kul med mini julafton ;)

Blåbärspaj.

Skrivet:    ·  Min vardag
Vi trotsar regnet och har fiskat, gått promenader och nu har vi plockat blåbär och bakat en blåbärspaj :) Mums!  Även om jag inte är så förtjust i tillagade blåbär haha. Vad har ni för väder då? Hoppas på bättre än vad det är här.

Vans.

Skrivet:    ·  Min vardag
Klickade nyss hem ett par Vans till mig och Martin köpte också ett par. Hans helröda är såå snygga! Fast mina är till för jobbet, men kanske använder dom annars också ;) Vad tycker ni? 

Lyxlunch.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag och älsklingen lyxar till det med lunch på Jensens :) Jag var på mitt nya jobb idag och fick en liten titt, Gud så roligt hihi. Sedan ringde mamma om en stackars kanin som blivit uppfångad i skogen för att någon släppt ut den :( Så vi åkte och hämtade den och jag ska handla lite gottis till kaninen så den får mat i magen och sen blir det ett bad :) 

5 Juli

Skrivet:    ·  Min vardag
Imorse fick jag och Martin skjuts in till nynäs så jag kunde åka till jobbet :) fick sluta tidigare också, så blev upphämtad och sedan har vi bara badat & solat, jag, Martin och Victor :) Det blev en Pad Thai till middag så nu är vi mätta och belåtna.. ;)

Städa städa.

Skrivet:    ·  Min vardag

Martin har lyckats fått ledigt imorgon, så därför kommer han ut ikväll med våra pappor, min farbror med mera. Och som vanligt så behöver. Jag alltid offra mitt stackars hus, som jag egentligen vill bo i :( Så nu är det bara att städa klart det som är stökigt, det är ju alltid trevligt att ha det fint när man kommer kanske ;) Jag är i princip klar, ska bara fortsätta med lite små fix. Sedan måste jag flytta upp alla mina grejer till Martins hus, eftersom vi kommer behöva bo där nu. Men det är säkert inte städat där heller, så får väll ta en runda där med ;)

Vad tycker ni om att städa då? Gillar ni det? Jag vet att många tycker det är väldigt tråkigt, speciellt min pojkvän Martin.. Eftersom han alltid lägger fram saker och aldrig tar bort saker. Jag kan städa här hemma så allt ser perfa ut men sen när han kommer ut ser det ut som ett bombnedslag igen hehe.. 

3 Juli

Skrivet:    ·  Min vardag
En liten trött hund hihi. Vi har varit nere och badat så nu sitter vi här och chillar lite. Blir lite planering för kvällen, sen ska jag och Martin hem på söndag morgon för jag jobbar. Sedan ska jag till mitt nya jobb på måndag, yaay :)

2 Juli

Skrivet:    ·  Min vardag
Vi åkte till affären med båten för att köpa glass. Sedan har vi bara badat, jag gick upp nu för behöver fixa lite innan alla kommer. Håller även på med ett litet projekt, ni får se sen nör det är klart ;)

Lill sis blir tvåsiffrig.

Skrivet:    ·  Min vardag

Lill sis fyller 10 år, två siffriga och grejer ;) Så fixade ihop en jordgubbs/princesstårta och igår bakade vi macarones :) Det kommer snart bli fika dags och så ska hon få öppna lite presenter. Jag längtar till fredag så jag får träffa Martin igen, tomt utan honom... Ha en fin dag!
CASSANDRA