Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Brisak

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
I helgen besökte vi brisak lite snabbt för att kika in all juldekoration. De bygger alltid upp så fint med belysning och små "städer".

Vi har gått över till att sova en gång om dagen nu med Collin men efter morgonens ärenden somnade han i bilen på väg hem. Så hoppas han somnar i eftermiddag också, annars lär de bli en kaos kväll hehe. Han har kommit in i någon riktigt jobbig fas på kvällarna, våra rutiner spelar ingen roll att vi gör han vill inte sova för det, inte ens lyssna på saga! Som annars funkar hela dagarna att göra. 
Efter lunchen så får de bli en promenad med grannen och hennes dotter så vi kommer ut lite. Ha en fin dag!

Julkort

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)

Gårdagens outfit för ett försök till julkort. Ska försöka hinna föra klart idag så de kan behställas hem, tar ju lite tid att fixa med sånt. 


Nu är vi hemkomna från en förmiddag på öppna förskolan och sen en långpromenad med grannen. Usch vad kallt de börjar bli, är fortfarande frusen efter promenaden. Tar nog ett tag att tina upp haha.

Ha en fin dag!

Hyacint.

Skrivet:    ·  Min vardag
En härliga lite hyacint har fått flytta in, tog en med färg för en gångs skull. Varför inte liksom.
Denna helg har bestått av kalas för kusinbarnen och promenader i snön. Äntligen är den här i Stockholm, eller?... JAg tycker det är mysigt men hatar att använda vinterkläder & skor. Speciellt på barn, såå mycket kläder som ska på haha..
Ha en fin dag!
CASSANDRA