Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Piercings

Skrivet:    ·  Min vardag
Mina två senaste piercings, eller en kanske man ska säga. Tappade den översta på bilden dagen efter jag satt i den :( Buhu, den var både dyr och super fin! Känske hittar en likadan någon gång och köper den när jag har råd hehe..

Dresscode today

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
jacka Jofama by Kenza / topp bikbok / jeans hollister / brillor lindex / skor converse 
Ändrade planer ikväll, som vanligt kan man väl säga... Men tänkte iallafall dra till anna om ett tag, och ikväll får vi se vad som händer :) Vill vila lite nu så jag pallar ikväll haha.. ;)

Valborg!

Skrivet:    ·  Min vardag
Har lite mentostid just nu. Ska snart få gå och äta, är så sjukt hungrig! Har bara en lektion kvar, så ska väl hem och ficka lite saker inför kvällen och vila! Skulle kunna decka nu haha.
 

Screw this, I'm going to Hogwards.

Skrivet:    ·  Min vardag
Tar min onda lilla fot och kryper ner i sängen nu. Imorgon rä det valborg - överskattat - ska på middag hos Anna och sen få vi la se vad vi hittar på för skoj efter det, drar iallafall med mig Malin och Ebba hit som ska sova hos mig. Mysfaktor på högnivå! :D Night night, xoxo.

"You're worse than gossip girl"

Skrivet:    ·  Min vardag
Spinningen blev fullt precis när jag kom. Jag och Matilda körde därför ett gympa medel pass istället, fan vad jobbigt det var! Vi trodde det skulle vara lite lall och vifta på armarna men icke sa nicke! Skit jobbigt, haha. Tror jag kan testa det igen sen när jag inte har en vrickad fot och kan köra fullt ut! :)

Detta hindrar inte mig ifrån att träna!

Skrivet:    ·  Min vardag
Trotsar min vrickade och svullna fot och drar på ett spinningpass med Matilda! :D Ni vill inte ens veta hur detta gick till. Nä skoja, klart ni vill. Min kompis tappade mig och ramlkade sen över mig därav min svullna fot haha! ;) Efter detta kommer jag decka bra känner jag... Längtar redan efter sängen!

Blommor & nitar!

Skrivet:    ·  Min vardag
Kolla vad som ploppa ner i brevlådan idag! Ett ursnyggt nytt skal ifrån iDiwa. Som ni vet älskar jag ju nitar, det kan man fan inte få för mycket av! Älskar kombinationen av söta blommor också, så snyggt :D 

Train insane or remain the same!

Skrivet:    ·  Min vardag
Hemma ifrån att varit en sväng på gymmet och Ica med mami, köpte med mig min största craving just nu, nötter!! Åh så gott. Inte ätit sedan lunch heller så är ganska hungrig, fast känns bra att inte käkat haha. Blir nog lite sallad eller något nu för att ladda upp till nästa träningspass ikväll :) 

Be free.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag & Ebba på TGIF
Längtar så mycket efter att sova, legat i sängen hela kvällen. Ser dock inte fram emot morgondagen någonstans, redovisning i natur som kan dra åt skogen. Parkour på idrotten och jag har ont i foten så vet inte om jag kan vara med.. Får se om jag bloggar något mer ikväll, annars säger jag godnatt nu! ♥

I just need summer.

Skrivet:    ·  Min vardag
Helt slut efter denna jobbdag, vrickade foten igårkväll så inte så kul att springa runt på jobbet då :( MEn gick bra iallafall. Gjorde en is chai direkt när jag kom hem, så himla gott! :D

BRA UNDONE

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Älskar den här trjan ifrån UNIF, dock är det inte värd den pengen den kostar. 749:- är lite för dyrt tycker jag för denna.. Finns HÄR att köpa iallafall :)

Petter - Fristad

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Taking to you makes my day.

Skrivet:    ·  Min vardag
Vi kör lite fiesta med några få personer lite spontant sådär ;) Jobbar imorgon också, wiho vad kul.. Eller? Hoppas man kan få några timmar sömn iallafall ;) Ha en bra kväll! 

Bella dress

Skrivet:    ·  Bli min/wanties, Min vardag
Tycker denna klänning ifrån Gina Tricot var väldigt söt. Perfekt till sommaren när man är lite brun och vill va fin ;) Kostar bara 349:-

Brunch med brudzen

Skrivet:    ·  Min vardag
Hjälp till att fixa brunchen som Malin hade imorse för sin födeslsedag:D Kan ju säga att vi alla fick matkoma typ haha... Jag, Malin och Ebba har nyss kommit hem till mig och jag måste duscha sen blire lite plugg. Mysmiddag och annat blirdet ikväll också ;)
 
 

Maria Mena - Fuck You

Skrivet:    ·  Min vardag
v

Silver linings

Skrivet:    ·  Film tips, Min vardag

Will.i.am feat Justin Bieber- That Power

Skrivet:    ·  Min vardag

Normala b-rudar!

Skrivet:    ·  

Vi har lekt lite med ipaden, och vi nu ska vi vara barnvakt åt Ebba småsyskon :D

Godaste salladen!

Skrivet:    ·  

Går inte att att laddarn mina bilder ifrån mobilen till datorn, riktigt irriterande :( Ska åka till Malin nu iallafall och så sover jag där :)

För fotonörden! Kamada.se.

Skrivet:    ·  Min vardag, Tips!
Länge velat ha en fjärrutlösare till min kamera så bilderna kan bli bättre, men bara inte blivit av att jag köpt någon. Allt på bilderna ovan är sånt som jag vill ha till min kamera, älskar kameraremen med zebra ;) Finns även en massa andra kameraremmar i olika färger HÄR. Close up filtret är super bra när man ska ta närbilder, kostar bara 99:- också :) Kamada.se har ett stort sortiment av kamerafilter som finns HÄR.

Stan

Skrivet:    ·  

Stan med Malin och hennes mamma blir det nu, vi ska äta lunch någonstans :) Fick en migrän attack igår efter jag kom hem så jag gick och la mig direkt, därför bloggade jag inte :/

These battle scars don't look like they're fading, don't look like they're ever going away

Skrivet:    ·  Min vardag
Världens godaste oreo milkshake!
Haft en super trevlig kväll med alla brudar, orkar inte skriva alla namn för vi var ganska många trotsallt ;) Nu när jag kom hem så började det flimra för ögon så som det brukar bli när jag får migrän, hoppas för guds skull att jag inte får det! Men ser knappt vilka tangenter jag trycker på nu, så skriver jag fel är det därför haha. Tror jag måste sova bort det... Fan jag som behövde plugga för nationella.. :(
 
 

TGIF

Skrivet:    ·  

Nyss käkat och Malin har öppnat presenterna :) jag är inte mätt... Och jag brukar fan bli mätt på minsta lilla, men eftersom jag gymmat imorse och lite under veckan så förtjänar jag en efterrätt ;)

Leopard och rosa!

Skrivet:    ·  Min vardag
Köpte dessa två idag, och en byxdress i rosa. Men vet inte hur jag ska göra med det. Spanat in leopard toppen ett tag och nu perfekt på löning och allt så slog jag till ;) 
 

Ingen vanlig dag för det är Malins födelsedag!

Skrivet:    ·  Min vardag
Kör på vitt, vitt & lite mer vitt
Oj så stressigt allt blev helt plöstligt! Måste springa ut till bussen nu, kommer vara 40 min för tidig till lektionen, surt... Men går ingen buss senare så jag hinner i tid tyvärr :(
Efter lektionen drar vi som sagt in till stan och kökar på TGIF och firar malin, wihoo :D

Hurtigt och nyttigt!

Skrivet:    ·  Min vardag
Gymmat och hann även med att shoppa ;) Kom hem med tre nya plagg som jag visar sen. Köpte med mig en ceasar sallad hem också, orkar inte laga mat haha. Ska pusta ut lite sen börja fixa mig för ikväll :)

Gym!

Skrivet:    ·  

Helt underbart att gymma när det knappt är något folk här, bara några pensionärer haha ;) ska gymma i någon timme till sen handla lite :)

Don't trip over haters, walk over them.

Skrivet:    ·  Min vardag
Skön dag imorgon, ser fram emot den ;) Nationella på fredag så går i skolan max 3 timmar, wiho :) Helgen lite halvplanerad sådär, jobb som vanligt dock. Tänkte gå och lägga mig om ett tag. Vad gör ni läsare imorgon för skoj? :)

Får se det ifrån det ljusa sidan.

Skrivet:    ·  Min vardag
Puuh... Äntligen klar med allt! Imorgon är det så lyckat att min lektion börjar klockan 3, efter det slutar jag! :D 
Tänkte få lite saker gjort på förmiddagen då, gymma på morgonen och handla lite saker. Direkt efter vi slutat skolan ska vi in till stan med lite brudar, Malin fyller nämligen år så blir middag på TGIF :D

Love killer - Miss Li

Skrivet:    ·  Dagens låt!

iPhone skal & galaxy S4 skal

Skrivet:    ·  Bli min/wanties, Min vardag
Samsung galaxy S4 kan ni köpa HÄR / iPhone 5 nitskal kan ni köpa HÄR!
Efter att jag bytte ifrån iPhone 4 där jag hade en hel samling med skal och nu till iPhone 5 så har jag knappt några ska, har ett skal med nitar på som ni sett, men länge kikat på nitskal som man köpa hos iDiwa.se. Bara svårt att välja vilket av alla snygga skal man ska ta, är helt kär i alla haha! :)
Finns även skal för allt som inte är apple nördar (like me) till Samsung Galaxy S4, även dom är riktigt snygga :D PAssa även på att köpa displayskydd till mobilen, jag kraschade min telefon bara för jag inte hade det förut, du kan inte få några repor på telefonen då heller. :) 
 
 

Vandrande reklampelare, typ?

Skrivet:    ·  Min vardag

Idag råkade jag gå runt som en vandrade reklampelare för hollister. Hade noll fantasi att hitta något bland mina kläder, så drog ut första bästa... Tror inte jag hinner förbi gymmet idag, så därför får jag träna hemma och sen gå ut på en PW. Har ändå lite saker att fixa inför imorgon som jag borde börja med nu ;)

Too faced sweetheart perfekt flush blush

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Rouge från Too faced, åh vill ha! Deras smink är bara undwerbart, deras rosa och fina sminkborstar är bara ett måste.. Dock har jag inte råd att klicka hem allt jag vill ha därifrån just nu hehe...
 
 

Quiet people have the loudest minds.

Skrivet:    ·  Min vardag
Träningsvärken har redan börjat komma och imorgon ska vi köra parkour i 2 timmar... Haha lär inte kunna köra cat leap med mina armar ^^ Men det är kul så får försöka så gott jag kan, annars har jag nationella efter skolan i 2 timmar. Lär nog inte sitta så länge iallafall så kanske inte kommer hem allt försent. Godnatt på er! ♥

Jag tror mitt hjärta blöder.

Skrivet:    ·  Min vardag
Håller på med värsta grejen, som går lite åt helvete. Fan att alltid ska krångla... Får fortsätta imorgon istället för nu orkar jag inte mer. Måla naglarna och slappa står på schemat! ;) Hoppas verkligen att det inte regnar imorgon, orkar inte med det en dag till!

Sometimes you have to be a bitch to get things done.

Skrivet:    ·  Min vardag
Blev väldigt trött nu av att inte ha gjort någonting haha.. Gymmade idag efter skolan, skönt att sluta tidigt så det inte är så fullt på gymmet :) Känns som jag kommer ha lite träningsvärk imorgon, det har redan börjat kypa fram ;) Får äntligen pusta ut och ska kolla lite Jersey Shore med en kopp te eller två :)

Escada Cherry In The Air EdT

Skrivet:    ·  Bli min/wanties, Tips!
Detta måste nog vara den godaste av alla Escada parfymer jag testat. Cherry In The Air är den nyaste Escada parfymen, den luktar körsbär, hallon, mandarin och en blandning av andra sötsaker! Funderar faktiskt på att klicka hem denna parfym då dom flesta av mina börjar ta slut, om man bortser från mina mistar haha :)
Kollat lite olika hemsidor och hittade Parelle som säljer massa solika märken! Dom har även fri frakt vilket är super bra ju! :D

H&M conscious collection

Skrivet:    ·  Min vardag
Mitt första plagg ur H&M conscious collection, tycker faktsikt vissa av kläderna i den kollektionen är riktigt snygga :)
Skulle bara kolla en liiiten snabbis utan att köpa något. Men nej det gick inte så bra, love at first sight ;) Köpte lite trosor också när jag ändå höll på haha.

Chill the fuck out.

Skrivet:    ·  Min vardag
Blir lite knas när skolan hinner ikapp, hinner inte ens svara på era fina kommentarer ikväl. Gör det imorgon efter jag gymmat istället! :) Ingen tid för att sova här inte, måste fortsätta pluggandet några timmar till efter som idiot läraren ger sakerna vi ska plugga på kvällen innan. Peace out och godnatt ♥

Och jag vågade aldrig hålla din hand, vi är inte sådana i slutet som får varann.

Skrivet:    ·  Min vardag
Detta seminarie imorgn får fan gå åt helvete, jag kan inte det här.. Tänkte fixa en ansiktsmask och lite te sen kanske sova efter jag pluggat lite till. Skönt att sova, ohyes! Vet att bloggandet blev jävligt dåligt idag, men har haft mycket att göra, får ta igen det i veckan :)

Snoop Lion - Ashtrays and Heartbreaks ft. Miley Cyrus

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Så kan det gå...

Skrivet:    ·  Min vardag
Skol-stressad? jo men lite super mycket typ. Har historia prov imorogn som jag inte kan något till, annars är veckan ganska lugn, nationella i svenska kan man ändå inte plugga på ;)
 
Klart som fan har jag glömt att publicera inläggs-helvetet! hehe....

Good girls go to heaven bad girls go everywhere

Skrivet:    ·  Min vardag
Med denna fantastisk snygga bild säger jag faktiskt godnatt... Jag är super trött och har en jobbig dag som kommer imorgon, bara en massa plugg. Efter tisdagens (helvetes prov) ska jag försöka komma igång flitigt med min träning igen. Haft uppehåll alldeles för länge nu, en vecka! Natti natti ♥

Mirror is my best friend, because when i cry it never laughs.

Skrivet:    ·  Min vardag
Trött och sliten... Försökte plugga lite med jag hänger inte med, somnade ett tag och tänkte ta en dusch sen sova faktiskt... Kanske kollar någon serie eller nått innan men att sova låter fan underbart! XOXO

Today is where your book begins, the rest is still unwritten.

Skrivet:    ·  Min vardag
Helt slut efter denna helg! Sena nätter och tidiga mornar, jobb och fest! Inatt fick jag bara några få timmars sömn, förvänar mig ändå att jag inte är tröttare än vad jag är. Min kropp är trött i benen osv men huvudet hänger väl med ett tag till.. Innan jag måstes sätta mig ner och råplugga till ett prov så måste jag fixa mina naglar haha..

RAINBOW SHOULDER JUMPER

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Söt och somrig. Funkar bra till både shorts och blåa ljusa jeans lite slarvigt instoppat :) 399kr kostar den, finns att köpa HÄR :)

Sean Kingston - Beat It Ft. Chris Brown & Wiz Khalifa

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Love me when i least deserve it, because that's when I really need it

Skrivet:    ·  Min vardag

DITA PEPLUM JACKET

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Satan i gatan vad fin denna peplum jacka är! Vill ha, vill ha! Kostar 499:- vilket inte är så super dyrt, 
finns att köpa HÄR :)
 

Hard working girl....

Skrivet:    ·  Min vardag
Blogg.se appen funkar verken på iPads eller min mobil, och när jag inte bor hemma är det, det ända jag har tillgång till :( Men lånar Malins data lite snabbt nu. 
Jag har jobbat idag och jobbade till och med över en timme trots min huvudvärk. Kände mig faktiskt lite duktig där ;) Ska jobba imorgon också. 
Vi ska laga litle god middag ikväll sen drar vi vidare till en kompis för fest :)

Skräckfilm.

Skrivet:    ·  

Hatar skräckfilmer men ändå kollar vi på en just nu. Cabin in the woods, fyfan hehe... Snart så kommer också några vänner över :)

Fin middag!

Skrivet:    ·  

Vi har precis fixat tacos och massa annat gott. Fint vi har dukat också, fina blommor jag gjort va haha ;)

Will.i.am - Heartbreaker ft. Cheryl Cole

Skrivet:    ·  Dagens låt!

I know karmas comin' to pay me back

Skrivet:    ·  Min vardag
En bild på mig & Amanda från galaprämieren av studentfesten.
Imorgon flyttar jag in hos min val, hehe, så har packat min MK väska som jag tycker är stor men helt plötsligt känns som det inte får plats ett skit i haha. Vi har planerat in tjejmiddag och skräckfilm på kvällen, kom gärna med förslag ;) Så vi åker och handlar mat efter skolan, vuxen-poäng √ 
Med en fet sovmorgon till 11.35 så tänäkte jag sätta på ett avsnitt 90210 innan jag går och lägger mig, yaay :)

Ikväll skiter jag i allt.

Skrivet:    ·  Min vardag
Tumblr_m99z0pgwmz1rtkbymo1_500_large
 

RAINBOW FRINGE KAFTAN

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
 
Perfekta stramdklänningen! Tycker modelle var ganska snygg trots att jag gillar tighta klänningar och döskallarna är super snygga. :) Kostar bara 299:- finns att köpa HÄR :) 

Endure the pain, enjoy the gain

Skrivet:    ·  Min vardag
Det märks på statestiken när jag inte är lika aktiv på bloggen... Råkade försova mig idag igen!?! Men med tio minuter hann jag fixa mig lite snabbt och gå ut till bussen hehe.. 
Överväger om jag ska plugga matte inför provet imorgon eller inte... Vet att det kommer gå åt helvete ändå.

I say I'm over you, but yet, I still search for qoutes which remind me of us

Skrivet:    ·  Min vardag
Åh min underbara säng. Äntligen får jag gosa ner mig där for real, dock är jag pigg som en mört men ska försöka somna snart. Lite sovmorgon imorgon, sånt uppskattas. Börjar lära mig att uppskatta små saker här i livet nu. Lät som en riktig filosof där haha.. Natti natti på er ♥

Friday, is my second favorite F word

Skrivet:    ·  Min vardag
Orkar verkligen inte plugga så slutade för några timmar sen. Ligger i sängen och slappar lite nu. Tänkte öva lite på svenskan tills imorgon senare. Går nog och lägger mig tidigt ikväll, även fast jag lägger mig tidigare än vanligt blir jag fortfarande sjuk. Vad fan är felet!? Äter rätt för den delen också.. :(

Ken Ring & Robert Pettersson - Instängd

Skrivet:    ·  Min vardag

Loka likes old school

Skrivet:    ·  Film tips, Min vardag
Nya Loka Likes Old School med smak av Strawberry Ice Cream, Chocolate Shake och Lemon Pie. Tycker bubbelvatten inte eär speciellt gott och dessa ovan låter inte så gott på vatten hehe. Men vill testa choklad och jordgubb iallafall. Citronsmakar på vatten tycker jag däremot äckligt..

I say that. - Karma

Skrivet:    ·  Min vardag
Såja hemma efter extra matten. Fixat en latte så jag slipper somna inom den närmsta timmen... Vakna lite till och från inatt, av både mardrömmar och annat. Vaknat upp plötsligt av astma två dagar i rad nu, jobbigt :(
Har alldeles för mycket att göra och blir inte lättare när man inte kan tänka rätt för en rad olika anledningar...

Spare time, doesn't exist when you go to school...

Skrivet:    ·  Min vardag
Filmen var grymt bra och hade en mysig kväll med Amanda. Vi fick skjuts hem sen av super söta Andreas, vi drog en sväng förbi donken också för ingen ätit middag haha. Blev dock en glass istället ;) Börjar bli trött nu och tänkte gå in i duschen sen försöka sova. Imorgon består nämligen hela dagen av plugg. Ett måste liksom, typ..
Skulle egentligen köttat lite plugg idag, men ibland kommer roligare saker före det faktiskt.

Bio time!

Skrivet:    ·  

Men det känns som jag dör varje gång jag hör någon med samma namn.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hejsan mina vänner! Är ganska super stressad, jag måste nämligen fixa mig fort som satan sen ska jag på en galapremiär ikväll med Amanda. Ser just nu ut som ett helvete haha.. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig, lite uppklädd måste man ju trots allt vara haha ;)

Holding onto anger is like drinking poison and expecting the other person to die.

Skrivet:    ·  Min vardag
En blond liten skitunge med lugg. Även kallad Cassie ↑. Kollar på lite tv och har nyss druckit te, tänkte hoppa ner i sängen snart och sova. Får en liten sovmorgon imorgon när första gruppen ska ha nationella. Jag har det på Torsdag, usch hatar muntliga redovisningar! Tack och godnatt från mig.

The naked truth is always better than the best-dressed lie

Skrivet:    ·  Min vardag
Istället för att plugga klart övergick jag till en wifey, och städa hela köket samt bakade lite ;) Ska precis sätta på mig en ansiktsmask och gå igenom svenskan jag ska läsa upp på torsdag. Blir nog att sova tidigt idag med, kom upp lite lättare imorse faktiskt, kände att det blev lite jobbigt att ligga kvar i sängen faktiskt :)

Avril Lavigne - Here's To Never Growing Up

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

We refuse to see how bad something is, until it completely destroys us.

Skrivet:    ·  Min vardag
Ibland önskar jag att jag kunde leva på endast vatten. Tänkte kolla på något avsnitt av 90210, för det var ett bra tag sens ist och har missat halva säsongen. Efter det blir det plugg och lite mer plugg. Ingen träning idag buhu, kanske tränat lite styrka hemma dock.
 

-

Skrivet:    ·  Min vardag
Imorgon Har vi dansuppvisning i skolan, vi hade en vecka på oss att göra skiten. Den är ju inte direktk så jättre klar och inövad om man säger så, kommer gå åt helvete för min det. Godnatt på er.

Jag vill inte va med mer. Ta mig härifrån.

Skrivet:    ·  Min vardag
577160_557795670921978_890272555_n_large
Trött på att sitta inne. Tänkte dra ut på en PW med hög musik i lurarna. Sovia tidigt ikväll eller? Ohyes. Har inte gjort något speciellt kul ikvääll heller, sovit och pluggat. 
Hörs senare läsare. Peace out.
 

This house is falling apart

Skrivet:    ·  Min vardag
Lite smått förkyld sådär, så skippar gymmet idag då jag har för mycket saker att göra som tynger ner mina axlar. Skriva ett tal i svenska för nationella muntligt är fan inte så lätt. Eller, talet är lätt att skriva men inte att läsa upp om man säger så hehe. 

Miriam Bryant - Push Play

Skrivet:    ·  Dagens låt!
Min nya FAVORIT låt. Så sjukt härlig, blir bara glad av den! :D

Jag skulle pröva mina läppar mot någon annan, om du lämnade mig nu.

Skrivet:    ·  Min vardag
Det blev en riktig dunder frulle hos Malin. Hade en super mysig kväll igår med brudarna :D Sånt som måste göras oftare! Mamma och Eroz ska tävla idag så jag tänkte följa med och kolla på. Ta lite bilder när han springer också ;) Får se när vi kommer hem, ha en bra dag!

So give me tonight

Skrivet:    ·  Min vardag
Färdig packad, wiho!Nu ska jag fråga snällt om skjutss till Malin. Vi ska försöka hitta någon fest eller liknande annans så får vi dra en spontanare i stan kanske ;) Ha en bra kväll läsare! 
 

The less you care, the happier you'll be.

Skrivet:    ·  Min vardag
Gjorde illa fingret på jobbet haha.. Men nu tänkte jag hoppa in i duscha. Lite inställda och ändrade planer ikväll så vi får se vad vi göra. Hur som så ska jag vara med Ebba och Malin, såå sover vi hos Mel :) XOXO

SKULL EMBELLISHED GILET

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Fyfan vad snygg! Om man spänner år lite mer i midjan så den sitter tightare. Älskar döskallen på ryggen :) Kostar 599:- finns att köpa HÄR :)
 
 

Robert Pettersson - My Own Worst Enemy

Skrivet:    ·  Dagens låt!
Så sjukt underbar röst, älskar låten! :D

Nu blir det en dejt med kudden.

Skrivet:    ·  Min vardag
Woow vad tiden går snabbt, tänkte gå ut en "snabbis" och träffa bästavän och sen hade det helt plötsligt gårr några timmar. Men har saknat honom, så det gör inget. Ska nu hoppa ner i sängen bredvid Tindra som har vaknat haha. Imorgon jobbat jag också, wioho tjäna cash ;) Blir dock ett helvete att komma upp ur sängen men det får gå. Gondatt! 

Read my words across your face, you are making up stories of your own.

Skrivet:    ·  Min vardag
Två vackra drivbilder på mig och Malin idag haha... (jag fixa frippan på henne)
Kollat på Let's dance bara för jag inte har något bättre för mig. Däremot ska jag börja byta om och sen gå ut och träffa en saknad vän. 
Måste också ge mig en klapp på axeln för att jag gjorde mitt första prov någonsin och lämnade klassrummet stolt. Jag kunde allt. Hihi, hoppas det räckte till någonlunda bra betyg :)
Har förövrigt hittat mina två nya drog låtar, åh så bra! 

People hate the truth luckily, the truth doesn't care.

Skrivet:    ·  Min vardag
Eftersom alla mina vänner har lämnat mig och drar på fest ikväll så får jag vara med mina nötter istället, höhö... Ska kolla på senaste avsnittet av Kardahians nu, wihoo :) Får se vad som händer med stackars mig ikväll.. ;) XOXO

One run, closer to being sexy as fuck

Skrivet:    ·  Min vardag
Om ni undrar vart jag har varit så har jag varit i mitt andra hem, förutom hos Malin då. På gymmet! :) Körde lite kondition och styrka som vanligt, så känns bra nu. Ska jobba imorgon och hinner inte gymma då ;) 
Ha en bra kväll sötisar! :)

When the sun's going down, we'll be raising our cups. Singing here's to never growing up

Skrivet:    ·  Min vardag
Förbrett inför morgondagen - check! Får inte försova mig en gång till hehe.. Så ska krypa ner i sängen nu. Och försöka gå upp när klockan ringer! Efter skolan imorgon tänkte jag gymma eftersom jag har paus från det i två dagar. Sen har jag inget planerat än så länge :) Natti natti ♥

Winners never quit and quitters never win.

Skrivet:    ·  Min vardag
Pluggat en hel del nu, och har varit jävligt duktig denna vecka med att plugga ;) Tagit en paus nu och tränar lite framför TV:n. Ikväll efter detta händer inget speciellt, tänkte plugga lite lite till sen belöna mig själv med yoghurt glass efter pluggandet, inte tränandet ;)

CUT OUT LACE DETAIL TOP

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
River Island har börjat sälja hos Nelly. Underbart snygga kläder! Fastnade för dessa ovan, den vita skulle vara ås perfekt till sommaren när man är brun :) Kostar 249:- finns att köpa HÄR :)

What comes easy wont last. What lasts won't come easy.

Skrivet:    ·  Min vardag
Latte och frukt börjar bli en standard efter skolan. Försov mig också imorse, hur lyckat är inte det?... Skulle blunda i några sekunder men vaknade upp två timmar senare. Hehe.
Tänkte fixa klart det sista plugget på naturprovet som jag känner att jag redan kan, sen kanske lite historia så blir jag av med den :)

Jag vill hoppa ifrån himmelen, och landa på ditt hjärta

Skrivet:    ·  Min vardag
Ligger och kollar på tonårsbossen, fyfan vad korkad man kan vara egentligen. Fine jag är inte världens bästa med min ekonomi, brände i princip hela min lön efter bara några dagar men det är ändå mina pengar och gör vad jag vill. Fast har man 45 lax så shoppar man fan inte upp dom.. Inte allt iallafall hehe. Pinsamt att människor ställer upp i det här programet, fast jag erkänner att det är roligt att kolla på ;)

Ny design, vad tycker ni?

Skrivet:    ·  Min vardag, Photoshop
Ser ni inte tryck "F5"
Blev riktigt nöjd med denna headern fakitskt! Tog sin tid haha.. Den förra designen var jag inte så nöjd med och tyckte något fattades. Fräsht med lite vårny design, eller vad säger ni? :) 

Work on progress...

Skrivet:    ·  Min vardag
Håller på med en ny header och förmodligen blir det en ny bakgrund också. Har ju färgat håret och inte hunnit byta bilder i header ;) Så tyckte det var dags. Sen blir det lite slappo tid och plugg när jag är klar med detta :)

Don´t get mad when a girl cares too much. Worry when she starts not to care at all.

Skrivet:    ·  Min vardag
Tröja Nelly.com / Jeans & halsband Gina tricot
Körde på en fiskflästa som jag gjorde inatt haha. Blev inte så jäkla bra, märks att jag inte gjort det på ett tag. Sparar sjukt mycket tid på morgonen när jag fixar håret kvällen innan! Någon mer som gör det? :)
Pluggade ett tag, tog en ofrivillig powernap. Tänkte fortsätta att plugga i någon timme sen ta en paus igen, är inte bra att plugga för intensivt heller. Blir jag klar med plugget i tid så tänkte jag göra om i bloggen, woop woop! ;)
 

Mood stone earrings

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Sedan första gången jag såg dessa vill jag ha dom! Fan vad coolt om dom verkligen funkar. Kommer ihåg när man var liten och hade ringar som ändrade färg pga humöret. Dessa var så söta, ska nog köpa dom när llönen kommit ;)

Men dra åt helvete.

Skrivet:    ·  Min vardag
Ni vet när man har sådär mycket att göra så man bara skiter i allt. Det har jag lust med fast jag får inte. Tagit lite kaffe, inte för att koffeinet hjälper på mig men kanske lyckas hålla mig vaken lite längre haha. Tänkte nämligen plugga. Börjar nu hinner jag ta en paus och träna sen, wihoo :)

Så om hon viskar hur mycket hon älskar dig, pay no mind för ingen kan vilja ha dig mer än mig.

Skrivet:    ·  Min vardag

Kollade ikapp några avsnitt ifrån Scener ur ett tonårsliv med William, han är så jävla härlig! Skulle inte banda på att ha en sådan vän som man kan garva med konstant haha. Kort skoldag imorgon som alltid på onsdagar, dock har jag utvecklingssamtal som drar ut på tiden.. Blir nog plugg på det och kanske hinner träna lite hemma också. Godnatt sweethearts :)

VIP utskick från Reddville!

Skrivet:    ·  Min vardag, Tips!
Fick hem förra månadesn VIP utsick ifrån Reddville. Det bestod av allt som är på bilderna ovan, alltifrån baksaker till en bakbok som heter "Liten kaka". Har redan testa att göra cupcakes förra veckan med detta :)

Vill du också ha hem gratis tamponger varje vecka så kan du registrera dig HÄR, det är helt gratis! :) 

Sparkle denim vest

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Har länge varit sugen på att införskaffa en jeansväst, denna ovan var snygg med döskallen. Dock gillar jag inte modellen att den är så kort. Har redan spanat in en annan men inte slagit till på den än, kanske snart ;) Denna kommer ifrån gina tricot och kostar 499:-

Cause it's time to leave those feelings behind

Skrivet:    ·  Min vardag
Skönt att ha hunnit med gym idag, gick och köpte nötter som är mitt beroende just nu, speciellt när jag ska plugga. För att slippa bli klar inatt så kanske jag borde börja med det nu hehe. Hörs senare, xoxo!

plugg är till för att göras i skolan, inte hemma...

Skrivet:    ·  Min vardag

Det är ju super kul att få redan på 100 saker som man ska göra i skolan. 2 nationella prov nästa vecka, 2 prov, 2 inlämningar och ett prov till i historia. Känns bra verkligen. Fast skiter i allt nu känner jag och tränar på som vanligt och tar hand om skolan sen. Peace.

-

Skrivet:    ·  Text/citat
Nu tar jag min naturbok och ska läsa lite, efter det sovdags. Morgondagen har jag inte planerat något annat än träning och plugg, kanske hinner med nått annat kul också. :) Sov så gott alla läsare :) ♥

Elegance is when the inside is as beautiful as the outside

Skrivet:    ·  Min vardag
Bilder ifrån kvällen.
Vare sig jag vill eller inte måste jag äta efter träning... Annars kommer någon hitta Cassie på golvet någonstans. Tänkte fixa lite te, glass och frukt, sen sova tidigt. Nu när jag inte har någon som stör på telefonen kanske jag somnar tidigt, skulle behöva några extra timmars sömn. Sova är viktigt men det jag prioriterar bort för att hinna med skola, jobb, träning osv.

Gets Me Through - Ozzy Osbourne

Skrivet:    ·  Min vardag

Tagga gymmet igen!

Skrivet:    ·  Min vardag
Satte på lite rock och tänkte plugga, men somnade direkt haha. Blev ett fint märke i boken av mitt smink haha ^^ Tänkte dra till gymmet nu igen med papi, köra ett pass och kanske lite styrka också ;) Hoppas jag blir trött och däckar av detta hemma sen när jag behöver sova. Ha en bra kväll!

Jag vet hur jag förstör, jag vet hur jag sänker dig.

Skrivet:    ·  Min vardag
Just hemkommen ifrån gymmet! Ska försöka plugga lite då vi har prov på Fredag, yippie... Fast det är natur och det är om kropp och hälsa vilket jag tycker är kul ;) Synd att jag inte kan vara lika engagerad i allt plugg.. Hehe 

Cut but devilish inside.

Skrivet:    ·  Min vardag
Tyckte citatet stämde in på mig så jag klickade hem den så fort jag såg den ;) Älskar den! 

Vi borde prata igen någon gång, bara du och jag.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jobbet gick bra och direket efter det drog jag till gymmet i cirka 2 timmar, körde ett pass och styrke. Underbart skönt nu :) Inte ätit sedan imorse och är svinhungrig, tur att vi har testat göra egen "vapiano pasta".
Ha en fin kväll! ♥

Jeansskjorta!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Jeansskjortor på killar är to die for, men har även börjat gilla det på tjejer! Vill ha, vill ha! Från bikbok 299:-

Chris Brown - Fine China

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Stjärnfallet är jag och du är himlen för mig varje dag.

Skrivet:    ·  Min vardag
Kom hem för ett litet tag sen, jobbar imorgon så vill inte vara ute för länge. Hoppas morgondagens jobb går fort, segast är fasiken att komma ur sängen på morgonen! Vet att jag börjar ganska sent 11.45 men det är fan tisigt på helgen och när man måste åka 1 timme innan.. Höhö. Godnatt på er! ♥

Det är är allvar och lek, lögner och smek.

Skrivet:    ·  Min vardag
Som ni märkt har jag inte varit på blogghumör idag. Var på körkortsskiten imorse, dötrist, sen har jag legat i sängen fram tills nu. Gjort illa mig lite här och där har jag också lyckats med. Därför drar jag nu härifårn, åker till några kompisar. Peace out.

Ta dina trasiga vingar och lär dig flyga, flyg högt och se ner på alla som gjort dig illa

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat

Leopard bikini!

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
ö

Cyaa!

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon alla läsare! Idag ska jag på körkortskit och skulle hellre ha jobbat när dom nyss ringde och frågade.
Ha en bra dag! :)

Jag kom, jag såg, jag segrade.

Skrivet:    ·  Min vardag
Tog på mig spring skorna och tänkte ta en runda, gick bra fram tills min astma stoppade mig. Min astma har bara blivit grövre på senaste tiden, hostar typ blod. Kunde inte andas och det pipande ljudet ur lungorna gjorde så jag fick ta en power walk istället. Var lite förlätt klädd också kände jag. 

My night

Skrivet:    ·  Min vardag

Just do it!

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag har nyss ätit lite nyttigt och ska ta en spring tur. Stod och kollade i spegel sen vågade jag kliva på vågen.  Ska nog ta träningen ett step högre och tänkte på vad fan jag stoppar i mig, min kropp är ingen soptunna. Peace out.

Jag gör vad som helst för att få ditt liv att verka bättre.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hi dolls! Hemma ifrån en mysig dag med mami och Tindris. Fick med mig en ny bikini också, så snygg :D Vet att jag nyss köpte en men man kan inte ha för många biknisar ;) Annars då, är super fint väder och funderar på om man ska ta sig en PW, fast jag är egentligen för lat för det... Får se hur det blir med det ;)

OneRepublic - If I Lose Myself

Skrivet:    ·  Min vardag

Om det är något jag har lärt, inget kommer lätt, och inget är som det ser ut.

Skrivet:    ·  Min vardag
TVå bilder ifrån igår.
Godmorgon, kom inte hem super sent igårnatt. Ska strax gå upp ur sängen och fixa frukost sen ska jag på bio med mami och Tindra klockan två :) Igår på VIP saken så köpte jag en sak, visar den senare idag :)

Waah!

Skrivet:    ·  Min vardag
Super stressad och hinner egentligen inte blogga, nu ska vi åka och träffa lite människor, hejsvejs! Kommer hem inatt men kanske slänger in något inlägg då om jag orkar. Puss!

Todays

Skrivet:    ·  Outfit

Såhär ser jag ut, hollister från topp till tå. Mamma och jag ska åka på en VIP kväll med the body shop nu :)

BRUSH ON BRONZE/RADIANCE

Skrivet:    ·  Bli min/wanties, Min vardag

Dessa godingar ifrån the body shop har jag kolla på länge. Funderar på om jag ska slå till ikväll, tappade min bronzing i golvet så hela sprack.. 229:- kostar den. Någon läsare som testat någon av dom? :)

Petter - Alla vet

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Det är så logiskt, alla fattar utom du, du har inte en aning.

Skrivet:    ·  Min vardag
Knarkar sönder Petters nya album. Åh så grymt bra. Blev väckt av att telefonen ringde, tror det var jobbet och jag hann inte svara, fan också jag som ville jobba! Ikväll så ska jag och mamma till ett "event" på the body shop sen efter det drar jag med mina brudar till några kompisar :)

Never mind

Skrivet:    ·  Skönhet/tips
Ny tröja ifrån Nelly.com, som ploppa ner i brevlådan idag :) Gillar trycket och är enkel, lite smycken på det så ser det roligare ut :)

om livet är ett minfält så trampar jag rätt

Skrivet:    ·  Min vardag
Yes, I'm going out. Tänkte gått ut när solen fortfarande var framme men den planen förstördes. Går ut nu istället :) När jag kommer tillbaka ska jag mysa ner mig i sängen och kanske se någon bra film. Njuta av lovet vare va ;)

Gick ifrån framgång till bakslag. Så jag klättrar upp igen.

Skrivet:    ·  Min vardag
Fyfan vad jag har slitit idag! Jag har städat hela huset, dammsugit, putsat, lagat mat, gått ut med Eroz, tillochmed städat och rensat hela kylen och några skåp. Så nu har jag min egna bakhörna så jag slipper leta efter allt när jag är  baksugen ;) Hann också baka lite cupcakes, även kallat kaloribomber. Hörde jag hemmafru? Ohyes.

Leopard kors

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Åh så himla fin! Kommer ifrån märker Ax Paris som för övrigt gör super snygga klänningar! Kostar bara 149:- finns att köpa HÄR :)

Jag fäller en tår, och du vet att jag gråter. Tills döden skiljer oss åt

Skrivet:    ·  Min vardag
Det är supersoligt och förhoppningsvis skönt väder ute, Tindra och jag ska ta en lång promenad med Eroz :) Ska hitta på någon nyttig lunnch sen och lite träning på det. Fast inte på gymmet utan hemma :)
Hoppas ni får en bra dag söta läsare! 

Jag ska aldrig vara mot någon annan, som du är mot mig.

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon mina kära läsare. Vaknade upp själv i min säng, ingen liten Tindra, fast hon kom senare och gosade lite ;) Precis tagit en dusch och tänkte lägga mig i sängen och kolla på Kardashians. Efter det kanske gå ut med Eroz om jag inte ska träna lite innan det. 

Drar iväg en stund.

Skrivet:    ·  Min vardag
Åker iväg nu med Anna för att träffa lite folk. Tror inte vi blir borta sä jäklans länge :) Hinner inte blogga speciellt långt nu eftersom jag kommer missa bussen då, hejsvejs!

Och jag kan inte fånga dig för jag vet att hela stan vill ha dig.

Skrivet:    ·  Min vardag
Köpte ett par vita jeans, bikini och en vit BH. Vet inte hur länge jag behövt en vit jävla BH, eftersom i dagens samhälle är fan alla kläder genomskinliga... Har alltid köpt alla söta BH:ar istället för det är mycket roligare än att ha tråkiga enfärgade tycker jag, men så känns bra nu haha ;)

Jag förstår inte kärleken, inte det minsta.

Skrivet:    ·  Min vardag
Haft en mysig dag i stan med mami, Cevin och Tindra. Vi käkade och fikade också, hann även med lite shopping, får visa det sen :) Tänkte åka och gymma nu direkt med Matilda. Ikväll kanske jag åker och träffar några, men vet inte säkert än. 

Army

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Jag älskar militär/army stilen på kläder. Tycker denna ovan ser tuff ut, skulle dom ha svarta eller vita jeans inte en kjol till haha :) Kostar bara 199:- och finns HÄÄR! :)

Stockholm i mitt hjärta.

Skrivet:    ·  

Stan here se come! Får se när vi kommer hem, men när man har med sig tindra så brukar man inte vara borta allt för länge... ;)

Fastän jag inte saknar dig så känns det som om hela världen skulle rasa om du glömde mig

Skrivet:    ·  Min vardag
Min lilla boo lämnar mig och dra iväg imorgon.
Vi bytte film för allt vart knas och jag orkar inte förklara haha. Imorgon ska jag till stan med Tindra och mami, först ska vi till någon ställe jag inte minns namnet på sen kanske vi hinner med lite shopping också. Skulle inte skada hihi :)  

I taxin, i trappan, i hissen, i hallen jag faller

Skrivet:    ·  Min vardag
Mami är ledig imorgon också vilket betyder att vi kan se på film ikväll, tänkte spana in Hansel and Gretel The Asylum. Är inget fan av thrillers och skräck även om jag tittar på sånt ändå men tror denna faktiskt kan vara bra ;) 
Säger hur den var efter vi sett den. XOXO!

Träningstips!

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag vill träna men har ingen motivation eller så mycket tid.
 
Har du inte motivationen att träna, nä då skiter du i det. Allt handlar om motivationen. 
Då är dörren där → som jag skulle säga.
 
Gör en lista med målen du vill nå inom din träning, för att må bra? Komma i form? Bli stark?
 
Skaffa nya snygga träningskläder, och ha dom synliga så du blir mer peppad!
 
Bestäm dagar då du ska träna på gymmet/hemma och försök prioritera så du hinner med det också.
 
Mät t.ex midjan m.m och skriv en liten dagbok under veckorna du tränar och se din egen förändring!
 
Nybörjare på gymmet och inte vill ha muskler.
 
Tjejer har inte lika mycket testosteron i kroppen som killar har, vilket betyder att vi har mycket svårare att få muskler! Tjejer har ungefär 0,7mg och killar 7mg, vilket är stor skillnad. 
- Så åt helvete med tanken att du får muskler stora som bowlingklot efter du lyft lite hantlar. 
5kg fett är ju mindre snyggt än 5kg muskler, du blir tightare och ser snyggare ut!
 
Vi tjejer har en tendens att tänka för mycket på andra när vi är på gymmet (killar också) men vad gör det dig om någon tittar? Det är ju bättre att se dig försöka på gymmet än att inte träna alls? Visst. 
 
Jämför dig inte med andra på gymmet, bara för dom orkar mer vikter än dig. Nybörjare är nybörjare och du är där för en anledning, att du vill träna. Du kommer orka mera vikter etc med tiden!
 
Den som tar i för hårt och tror den kan allt.
 
Nja är du nybörjare kanske du inte ska satsa på 50kg benpress med en gång, för att bygga upp och orka måste du ta lite vikt i taget många gånger. Exempel 3x10 reps (rep)
 
Hoppa inte in i styrketräningen utan att värma upp, lätt att få skador när musklerna inte är uppvärmda.
 
Har du druckit alkolhol och tänkt träna dagen efter? Glöm det, ger ingen effekt och du bryter bara ner kroppen & dina muskler. Samma sak gäller om du tänkte va smart då och träna på morgonen men sen gå ut och festa på kvällen, det träningspasset är *poff* helt värdelöst. 
 
Vill träna för att minska i vikt.
 
Dom flesta tror att konditionsträning "is the shit" visst bränner du kalorier när du springer/cycklar, men du måste kombinera konditionsträning med styrketräning. 
 
Bara för du börjar träna blir du inte fit, det gäller att äta rätt. 70% är kost och 30% är träning om du vill minska i vikt eller bara bli fit. 
 
Träna på morgonen innan du äter frukost men ta gärna en kaffe så bränner du lite mera.
 
Intervaller är den bästa konditionsträningen, spring så snabbt du orkar i 4-5minuter och sedan 3minuters joggning och fortsätt så.
 Och ja jag har skrivit allt själv, så kopiera inte!
Dessa bilder är ifrån 2 månader sedan. 

Mango madness

Skrivet:    ·  Min vardag
Snapple in my heart,testade mango madness som var sjukt god den med! Känner mig helt slut i kroppen och ligger bara och chillar lite framför Kardashians. Planerat morgondagen har jag också hunnit göra ;)
 

Work hard & see the results

Skrivet:    ·  Min vardag

Bilder ifrån imorse
Hemma ifrån ett träningspass och har nyss fixat ihop en sallad :) Får se om jag har lust att ta en springtur i skogen.. ;) Skulle behöva det känner jag. Nu ska jag återgå till mitt ätande och film tittande ;) Peace.

Ta emot mig då, sätt ihop mig då, kom ihåg mig då.

Skrivet:    ·  Min vardag
Vaknade och somnade om, så gjorde jag typ 3 gånger imorse men äntligen är jag upppe ur sängen. Fixade ihop en proteinbomb med både kvarg och proteinpulver, tills mixern började brinna haha! Inte första gången jag har sönder en mixer ^^Tänkte dra en sväng till gymmet och sen ta en springtur efter det :)

Här försöker man ung och och allmänt normal men så lyckas man visst inte alls.

Skrivet:    ·  Text/citat
CASSANDRA