Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Engaged!

Skrivet:    ·  Min vardag
Vi är förlovade! Min ring är nästan lika vacker som min kära älskling ;) så lycklig att ha min prins föralltid på mitt finger, känns riktigt bra! Men något bröllop är inte planerat så dd behöver ni inte ens fråga ;) 

Empire

Skrivet:    ·  Film tips, Min vardag
Kan starkt rekommendera denna serie! Jag och Martin har nyss börjat kolla på den och jag blev fast efter första avsnittet! Handlar om deras familj som byggt upp Empire med hjälp av knarkpengar, mycket drama hela tiden och musik. Superbra låtar gör dom!

Grönt är skönt

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag har jag varit på möte med Linnea om lite nytt på jobbet. Så jag slutade redan vid 12, ytterst skönt! Så åkte hem till min kära pojk så nu väntar jag på att han ska komma hem. 
Ikväll tänkte vi också åka förbi vårat hus då dom har börjats bygga! Ska bli så kul och se vad som hänt ;)

Outfit - Malin Gramer

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit

Kollage: Malin Gramer
 
Solglasögon | Hatt | Väska | Jeans | Tröja | Jacka
Riktigt snygg outfit som Malin Gramer har haft på sig! Så nu kan ni sno stilen ;)
Sponsrat inlägg


Lyx VS budget

Skrivet:    ·  Lyx vs budget, Min vardag, Skönhet/tips
Min favoritfärg på nagellack har jag precis upptäkt något nytt med. Jag har ett ifrån Chanel och en ifrån The Body Shop de är nästa exakt samma nyans i verkligheten, lite missvisande här ovan. Nästan två hundra i skillnad på pris också, däremot så får man ju vad man betalar för. Chanel sitter länge på naglarna medans body shop kanske är bättre om man tycker det är kul att byta nagellack var ca 3 dag ;)
 

Greendrink

Skrivet:    ·  Min vardag, Tips!
Jag gjorde en liten drink igår, grön och fin blev den ;) Riktigt god men kan utvecklas, borde börja använda vår maskin lite oftare! Tog massa nyttigheter som lime, spenat, äpplen, päron och clementiner i :)

Workout.

Skrivet:    ·  Min vardag
Detta är ju lite pinsamt, jag har inte tränat aktivt sen typ 2 år tillbaka... Så här sittar man och går upp i vikt och klagar på att kroppen inte orkar haha... Ne inte riktigt så än, men ska bli skönt att satsa lite igen. 
Så idag tänkte jag och Anna testa ett nytt gym, som jag förmodligen ska börja på, för jag hatar friskis numera när det är så förbannat mycket folk. Det är ju kul att alltid stå och vänta på maskiner så hela passen går åt till de liksom.
Och det här med att folk ska börja träna som sitt nyårlöfte, really? Ni tror att det funkar så, egentligen så är ni bara ivägen för alla de som verkligen vill träna... För ni kommer aldrig att kunna uppnå era mål tills sommaren eller dylikt.
Hoppa ni får en fin dag i detta snövädret iallafall!
 
 

Skönhetsfavoriter.

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Mina skönhetsfavoriter ifrån The Body Shop! 
Drops of youth - Ett serum som jobbar med cellförnyelse, slätar och jämnar ut huden och ger fukt!
Vitamin C skin boost - Fungerar som ett serum/primer, och jobbar med lyster. Jämnar ut huden och har ljuspartiklar som piggar upp trött hud!
Vitamin C Microdermabrasion - Världens bästa scrub, supereffektiv med sina små "shea kulor" som scrubar huden. Ger lyster och piggar upp!
Camomile - Ett slags "vax" ser det ut som, som smälter på huden och tar bort ALL make up och mjukgör huden.
Oils of life - En ansiktsolja för både dag & natt som ersätter krämer. Innehåller jättefina näringsrika fröoljor, som ger lyster, ger mycket fukt och massor med vitaminer som Omega 3 & 6 och antioxidanter. 
 
Jag själv använder skin boosten som en primer innan jag lägger på sminket, även innan ögonskugga så det sitter hela dagen! :) Scurben gör huden silkeslen och mjuk eftersom den också innehåller sheasmör. Så dessa rekommenderar jag starkt! Det är viktigt att ta hand om huden :)
 

Rea - Nelly.com

Skrivet:    ·  Min vardag
Kollage: Rea på Nelly
 
1. Jeans | 2. Blazer | 3. Klackar | 4. Paljettklänning | 5. Fodralklänning
Massor av fin rea ute på nelly! Jag älskar ju att handla till rea priser, gillar verkligen inte att behöva betala fullt pris till saker, vad det än är haha! Känner ni också så?
Sponsrat inlägg


My goals:

Skrivet:    ·  Min vardag
 

Grönt är skönt

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag slutade jag lite tidigare ifrån jobbet, så då hann jag med att följa med till Tiger restaurangen. Så dit är vi påväg nu, och jag är superhungrig! 
Igår köpte jag en fab tröja som är mycket snyggare i verkligheten, den gröna sköna färgen kommer inte riktigt fram ;) Den passar jag på att invigs nu. 

Ledig imorgon också, eftersom jag har min helg nu, och det är älsklingen också! Så då ska vi åka och göra något superkul... Men det får ni se sen när det är klart hihi ;)

Mässingslampa

Skrivet:    ·  Min vardag
Älsklingen har gjort en lampa utav en stor tomhylsa i mässing. Blev en riktigt cool lampa, kommer bli snyggt sen till huset med rätt placering ;) Nu tycker jag han ska göra en likadan fast med betong och inte lika lång som denna är, den är typ en halv meter hög haha ;) Det är så coolt hur mycket man kan skapa helt själv, jag vill bara flytta så jag kan få börja alla mina projekt ;)
CASSANDRA