Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Morsdag!

Skrivet:    ·  Min vardag


Sommar

Skrivet:    ·  Min vardag
 
 
 

Guy Sebastian - Tonight Again

Skrivet:    ·  Dagens låt!, Min vardag
 

DRÖM

Skrivet:    ·  Min vardag

Serani - No Games

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Soldag!

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag är jag ledig ifrån skolan. Och orkar inte plugga just nu i detta fina väder, så ligger och solar istället! Jag har sån lust att hoppa ner i poolen, trots att det bara är 19 grader än så länge haha.

27 Maj

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag är hemma på håltimmen för att ta tag i lite plugg, ska tillbaka senare för att vara med på galan som vi är nominerade i. Sen direkt till jobbet för mötet :) Nu förtjänar jag en paus i pluggandet och ska fixa lite lunch tänkte jag :)

26 Maj

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag bakade lite igår, blev en supergod toscakaka. Hela min vecka är fullspäckad, idag birde jag plugga men tror inte jag orkar det. Imorogn måste jag stanna i skolan på vevaxgalan och sen möte på jobbet följt av pistolträning med Martin. Torsdag är jag visserligen helt ledig från skolan men behöver göra massa uppgifter, sen på båtkryssning med mamma över kvällen. Fredag åker jag bort med idrotten över hela helgen också, puuuh! 

När man blir som barn igen...

Skrivet:    ·  Min vardag

Dopbilder.

Skrivet:    ·  Min vardag
Lite bilder ifrån dopen igår. Massor med godsaker som duktiga kusinen gjort :) just nu sitter vi ute i det sköna vädret och har precis ätit sushi. Imorogn är det skola igen.. Usch så tråkigt :(

Dop Novalie

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag är det dop för novalie, hon älskar att sitta och kolla på sig själv i kameran haha. Jag har fått så många söta miner på bild ;) Slönger upp lite fler bilder senare, just nu har jag världens matkoma haha :)

Shopping!

Skrivet:    ·  Min vardag
Nyss hemkommen efter en heldagsshopping tur, Hittade lite underkläder, linnen osv. Jag köpte till och med två par kallingar åt Martin, så snäll är jag ;) Nu ska jag bara vänta på att min prins kommer hem igen så jag får pussa på honom. Ha en fin dag!

22 Maj.

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon godmorgon! Vilken hrälig och solig dag va. Jag är ledig så jag ska spendera dagen med mamsen och shopping :) Får hoppas på att jag hittar något skoj också, även om plånboken ekar... ;) Hoppas ni får en fin dag!

Fordonsdekor.

Skrivet:    ·  Min vardag
 

Fordonsdekor

Min pappa som är båt och bilgalen, ja han har ju inte bara köpt en ny bil och båt detta år utan även en ny jobbbil. Och han behöver ju faktiskt ha tryck på sidorna av hans bil, han hade det på sin förra. Med kawagrön text på sin röda bil. Men nu har han istället köpt en grön bil så tänkte om jag kanske ska köpa ny text till hans bil i födelsedagspresent, den som han redan har går ju inte att använda då den kommer förstöras när han tar av den. Och den är ju grön, det går ju inte att ha på en grön bil ;) Frågan är bara vilken färg jag ska köpa haha.. 
Satt och spanade in denna hemsida vid namn Alltryck, som har massor utav bra presentideer eller kanske till dig själv :)

Catering

Skrivet:    ·  Min vardag
Nu när det är studentider så måste man ju nästan ha en cateringfirma som fixar maten för hela mottagnigen, känner vi. Eller jag är inte en sån som pallar göra allt själv för hela tjocka släkten och vännerna... Efterrätten skulle jag kunna stå för, eftersom det är ganska lätt och jag tycker det är roligt att göra :) Jag och mamma har suttit och kollat massor på olika catringfirmor, men vet inte alls vilken vi ska välja. Jag tycker att de flesta serverar på ett ungefär samma maträtter, så kanske bara ska tänka på priset ;)
 
Ni som tagit studenten hur gjorde ni med maten? Och ni som tar i år hur tänker ni göra? ;)

Lyckorus

Skrivet:    ·  Min vardag
Det känns som att det är sommar ute! Och studenten närmar sig läskigt fort... Men just nu känner jag bara lyckorus i kropen för jag är ledig imorgon och ska vara med mamsi, lördag är det dop för Novalie. Så mycket roligt som händer denna helg :) Nä nu ska jag fortsätta kolla på KUWTK! :)

Ärrad för livet...

Skrivet:    ·  Min vardag
Igår på jobbet stod vi och snackade om ärr, jag sa såklart nej jag har inte lyckats få det på 3 år... Självfallet så får jag ett stort jävla märke på handen, bara för någon puttade mig... Jag blir då less, ärren kommer verkligen bli jättefula och ont gör det :(

19 Maj.

Skrivet:    ·  Min vardag
Mitt finaste hjärta.
Vilket jävla regnväder det är.. Men det var lite skönt för de resulterade i mindre stress på jobbet ;) Idag sover vi hos Martin eftersom han är sjuk och jag jobbar imorgon. Dock blev allt detta oplanerat så jag har inga underkläder eller nått med mig, så blir nog en liten shoppingrunda ikväll ;)

Telefon och fritös.

Skrivet:    ·  Min vardag

En vanlig dag på jobbet, Charlotta tappade telefonen i fritösen haha! Vilket resulterade i att köpa en ny telefon och installera skiten via väggar och tak, haha. Annars har jag glädjande besked om en ny intervju imorgon på det jobbet jag sökte :)

15 Maj

Skrivet:    ·  Min vardag
Gårkvällen vart lyckad! Trots mina oroligheter för min lilla prins har blivit sjuk, han har lyckats få vattkoppor. Och som över 20 måste man behandlas osv så kände mig taskig som lämnade honom hela kvällen. Idag får vi bara vila och jag får ta hand om honom sen ska jag på jobbintervjun :)

14 maj.

Skrivet:    ·  Min vardag
Vad kan detta vara? :) Visar det sen nör jag får lust ;) Idag är det lite jobb som väntar, stressa hem och fixa mig inför skivan som är ikväll med temat rave! :) Vi ska fira Jossan som fyller år på restaurang, sedan blir det hem till Ebba och träffa folk och därefter rave! :D

12 Maj.

Skrivet:    ·  Min vardag
Just nu har jag lite rast på jobbet och ska snart gå upp igen. Jag känner att jag längtar tills arbetsintervjun på fredag mer och mer... Trotsar min rädsla att ha den på engelska också hehe, inga problem att snacka annars under jobbtid men att man ska göra en personlig intervju känns bara läskigt. ;) Skulle göra vad som helst för att få jobbet!

11 Maj.

Skrivet:    ·  Min vardag

Här har vi tindras nya lilla hamster, den är så söt och liten! Vi har gjort en hinderbana åt den också, som han älskar ;) Imorgon är det ledigt ifrån skolan så jag passar på att jobba då. Ha en bra kväll!

Pistolskytte

Skrivet:    ·  Min vardag
hur coolt? :)
Pistol är något som jag velat börja med nu på senaste tiden haha, till en början så tyckte jag bara att det var läskigt men inte längre. ;) Eller iallafall att kunna göra det, det verkar så coolt! Jag har ju varit med på älsklingens skjutbana förut och har tävling nu i helgen igen faktiskt :) Dock vet jag inte om jag skulle klara av det eftersom jag är så himla darrig på händerna haha, bara när jag ska ta ett foto så blir de oftast suddiga så jag måste ta flera bilder efter varandra ;) Men men man kanske lär sig det, jag tycker att sikta verkar vara det svåra med pistolskytte.
 
Vad tycker ni om sånt? Skulle ni vilja prova på det? :)

9 Maj.

Skrivet:    ·  Min vardag

Idag hade Emma födelsedagsmiddag som var jättemysig och nu sitter jag, Martin och Anna på en bar och tar några drinkar :) imorogn blir det jobb, så lär inte bli en så sen kväll. Hoppas ni får en bra kväll!

8 Maj.

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
Jag köpte ett nytt linne på Bikbok som jag tyckte var lite somrigt och fint :) Älskar gulddetaljerna på detta linne. Får se när denna topp ska innvigas i det härliga vädret ;) 
 

Städa...

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Me everyday
 
Städa det är banne mig något som måste göras hela tiden! Jag känner att jag städar typ varje dag i mitt rum, även om det är att bara plocka bort lite saker ifrån soffan eller damma av alla bänkar... Men ibland tycker jag att det är kul att städa, vet inte varför men det är helt enkelt kul ibland. När vi flyttat så tror jag faktiskt att jag kommer tycka om det mer, för då är det liksom mitt eget ställe jag måste hålla koll på ;) Nu när jag och Martin bor tillsammans i mitt lilla rum så blir det ju faktiskt stökigt väldigt fort, iallafall efter honom eftersom han slänger sina saker över hela jäkla soffan haha ;)
 
Vad tycker ni om att städa? Är det kul eller hatar ni det som jag vet att många gör? ;)

7 Maj.

Skrivet:    ·  Min vardag
Mammas älskade bullar! De börjar ta slut så måste bakas nya!
Äntligen hemkommen från skolan, imorogon slutar jag förmodligen tidigare också. Så himla skönt med helg igen. Det blir middag för Emma som fyller år och edan lite jobbelijobb som vanligt. Ha en fin dag!

6 Maj.

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag skulle jag egentligen på ett möte på jobbet, men det blev inställt. Jag som var så taggad på det... Och speciellt att åka in till stan för hade massa ärenden där. Men jag & älsklingen åker till Täby sen ikväll istället så kanske jag kan få några ärenden gjorda :)
 

5 Maj.

Skrivet:    ·  Min vardag
Åhh jag är så dålig på att göra lunch, så oftast blir det ingen alls. Visserligen åt vi frukost vid 11 men kommer bli hungrig snart, så skulle inte tacka nej till det ovan ;) Tänkte hoppa in i duschen och sedan göra klart plugget, imorgon så ska jag på möte med jobbet och sen ska jag handla lite. Hoppas bara jag hittar allt, annars får jag be älsklingen att åka till Täby med mig hihi.

Badrum.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hyper-Caine — livingpursuit: Trousedale Estates Contemporary...Cool Luxurious Bathroom With Blue Wooden Wall And Glass Shower Enclosure With Glamour Shiny Mosaic Tiles Also White Pedestal Sink And Free-standing Bathtub And Flush Toilet And Floor Mirror And Wooden Floor | hannemade
add a captionAdorable Luxurious Bathroom In White Theme With Lovely Free-standing Bathtub And Floating Flush Toilet And Unique Sink Unit Also Mirror And Towel Rack Mounted On White Wall Paint Color And Huge Window | hannemade
Comfortable And Big Bathroom With Black And White Bathroom Vanity With Marble Top In The Small Bathroom With Beautiful Flowers And Big Tub And Picture Framebathroom
Av alla de lägenheter som vi kollat på som då inte är ifrån nyproduktion (som vi helst vill ha) så är det alltid badrummet som inte är renoverat... Jag fattar inte varför man inte satsar på att renoverar det? Kan det vara för att det är dyrt eller helt enkelt bara jobbigt ställe att renovera? Det är ju faktiskt väldigt mycket tid man spenderar där inne haha, jag älskar att hitta badrumsinspiration på internet. Så tog ett litet urval ovan att visa er vad jag gillar. 
 
Jag själv vill gärna ha ett ljust med marmor och guldiga detaljer, gärna både dusch och badkar (och ja då måste det vara feta bubbelbadet) Eller så vill jag ha svårt om att det ska vara mörka väggar och sedan massa ljusa detaljer hihi. Har ni några cravings på hur ett badrum ska se ut? ;)

Ny design!

Skrivet:    ·  Min vardag, Photoshop
Sådärja, jag fick för mig att göra en ny design förra vecka och idag gjorde jag klart den :) Vad tycker ni? Jag blev ganska nöjd faktiskt, ser väl lite somrig ut iallafall haha ;)

Morgon brunch.

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon godmorgon, idag är jag hemma med en sjuk lillesyster. Man ställer ju upp när ingen annan kan ;) Vi gjorde i ordning lite brunch med det som fanns hemma och nu tänkte jag ta tag i lite plugg. Sedan blir det städa rummet och fixa lite :) Ha en bra dag!

Bae.

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat
 

Shawn Mendes - Stitches

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Från första början var jag säker, jag kan göra vad som helst för dig i hela världen.

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat
 
 

David Guetta - Hey Mama ft Nicki Minaj

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Adam Lambert - Ghost Town

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 
 

Älskade landet

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag älskar verkligen mitt landställe, att spendera somrarna däe är det bästa som finns! Jag och Martin bor i mitt lilla hus som jag har inrett och i somras så byggde vi även ett staket formade som X så det ser lite hemtrevligt ut :) Ha en bra dag söta ni!
CASSANDRA