Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Ny bil

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

(null)

(null)
Lite spontant medan vi var och kikade på ny bil så råkade vi även hitta en bil som bi fastnade för och köpte direkt! Så kul, och så skönt med lite större bil då barnvagn etc tar lite plats haha. Så från en 120 till en 520 bmw fick det bli.

8 januari.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
En avslappnad kille... vi har precis varit hos BVC och tagit vaccin, så vi hänger lite hos mina päron nu. 
Vi är tillbaka till rutiner som vanligt nu efter ledighet, det har var såå skönt att ha haft andra att umgås med på dagarna, och så tacksam att Martin varit ledig ca 2 veckor. Så jag får lite avlastning på morgonen efter alla amningar på nätter osv. Men detta ska vi nog klara av, nästa gemensamma ledighet blir väl till påsk och sedan sommaren haha.

Badanka

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Vår lilla badkille! Han älskar att bada, speciellt i stora badkaret hos mormor och morfar. Det ska bli kul med babysim sen och se om han gillar det! Längtar tills sommaren när han kan få bada i havet!

Nyår 2018

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
Och så har ännu ett år gott!... Det nya året firades in med familjen och sedan kom Annas familj över på efterrätt. Riktigt mysigt! 
Har ni några nyårslöften? Jag har nog bara att jag ska ta hand om familj och vänner, samt få tillbaka min kropp igen. Så att börja träna med Collin när vi är hemma på dagarna blir ett bra mål :) 
CASSANDRA