Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Gym.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Imorse har vi varit och gymmat med Malin. Skönt att komma igång nu och kanske bli lite starkare i kroppen. Skulle gärna vilja bli starkare och slimmare! ;) 

Resten av dagen så ska vi packa inför landet som bär av imorgon, och kika lite på serier nu när jag hinner. Kanske blir en träff med mamma och syrran också så ska ut och handla.

Paviljong.

Skrivet:    ·  Min vardag, möbler, samarbete
Relaterad bild
Inlägg i samarbete med Furniturebox.
 
Nu är det ju äntligen vår! Och då börjar även sommarkänslorna krypa fram. Speciellt nu när det bjuds på strålande sol och 17 till 19 grader, hur underbart är inte det!? 
Men även solen har sina nackdelar, man kan både bränna sig vilket de flesta gör nu när man knappt se tvn eftersom det reflekterar sig. Och inte på tala om hur jäkla varmt det blir!? Jag måste sova med täcke men det går inte ens nu.. Vi måste lösa detta till sommaren.
Så jag har tänkt på att införskaffa mig en paviljong bak på vår terrass. Då vi inte riktigt kan sätta upp en markis på vår stenfasad. På så sätt så kommer den ta upp en hel del av solen och det kanske gör så det inte blir lika varmt nere på nedervåningen och vi kan se på tv bättre. Och nu när jag och Collin är hemma största delen av dagarna så är det perfekt ställe med skugga på för honom som inte alls ska utsättas för solen. Sedan är det lite mysigt också, på kvällarna kan man sätta fina ljusslingor i den, tända ljus och kanske ha en värmelampa om det är för kallt.
 
Så nu återstår bara att mäta upp terrassen och se vad som passar bäst, ett till plus blir ju mindre insyn ifrån grannarna. Och den får gärna se ut som en pergola som bilden ovan, så snyggt!
 
Har ni något solskydd på eran uteplats? Ha en fin dag!

Morgongos.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Alltså denna lilla filur, så mycket kärlek! Här lägger han sig ner och bara myser med täcket lite. Vill bara äta upp dom där små kinderna! 

Blåögd.

Skrivet:    ·  Min vardag
Min busunge. Jag hoppas att han blå ögon inte ändras med nu, i början var de mer mörkblå och har blivit lite ljusare med tiden. Bilden gör det inte ens rättvisst, de är mer klarblå irl.
Inatt har syrran sovit hos oss, så nu ska vi bara mysa. Kanske baka lite inför landet så vi kan bjuda på lite gottis när vi fikar.
 
Ha en fin dag!

Född djurgårdare.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)Vårat lilla charmtroll! Han är så otroligt glad och skrattig! Svårare att få på bild dock, för han blir alltid skeptisk och paralyserad när han ser telefonen haha...

Babysimsgrabben.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Igår var det babysim igen, tiden emellan besöken går så fort!! Och efter påsken när det är dags igen så är det dykanundrr vattnet som gäller. Hoppas han tycker om det! Vi brukar ju öva lite i duschen på att ha vatten i ansiktet.
Idag var hi på bvc för att ta andra dosen sprutor, som vanligt superledsen men med lite babblarna direkt efteråt så blev det bra igen. Nu hoppas jag han inte får några biverkningar. 

Ha en fin dag!

Garderober

Skrivet:    ·  Min vardag, Ur min garderob, bygghemma, förvaring, inredning

Garderob tips – 4 lätta steg till drömgarderobenSå gör du en liten garderob lyxigare – 8 knep | ELLE Decoration

Hur många har du fortfarande kvar i din garderob?Grönt kök gröna garderober

Inspobilder. Från Pinterest.

I samarbete med bygghemma.se

Vi har ju fina garderober med speglar på i sovrummet, sen har jag ju även en walk in closet. Den är dock inte så som jag vill ha det riktigt än, i min dröm garderob behöver jag ett större rum och mer plats för lite annat också som sminkbord. En stor rund ottoman, stor lampa som hänger ner samt heltäckningsmatta. Där har vi drömmen!

Vår lilla mini människa Collin har inte riktigt någon garderob än. Vilket han egentligen skulle behöva då han har sjukt mycket kläder. Men vi får nog ta det när vi flyttar större.

Faktum är att jag som inredare tycker att de flesta hemmen har för lite förvaring hemma. Vi har alltid massor av saker hemma som vi behöver lägga undan. Man kan inte ha för mycket av det! Och just garderober kan se ut på alla möjliga sätt, höga, låga eller som en byrå etc. Jag har i min Walk in closet öppna garderober så man ser allt, men då gäller det också att hålla ordning i den för annars ser det inte så kul ut haha. Hos bygghemma så finns allt för att göra den perfekta garderoben precis som du vill ha den. Att skräddarsy sina möbler, eller vad som helst egentligen gör allt så mycket roligare, man blir även lite stolt över att man gjort det själv!

Hur gillar ni att ha det i era garderober? Hur ser er dröm garderob ut? Ha en fin dag!

Das auto.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
En av Collins doppresenter. Alltså hur cool och söt är inne denna lilla bil! Han fick provsitta lite och tyckte den var intressant. Snart kan han ju sitta själv och åka runt på den... tiden går för fort! Pausa lite tack. Min lilla bebis.

Påskpynt.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

(null)
Brukar ni påskpynta? Jag brukar aldrig göra det då vi alltid firar på landet. Men nu kunde jag inte hålla mig ifrån att köpa dessa fina fjädrar. Så lätt att få lite kvistar ifrån naturen fina! Ska nog hämta in lite mer kvistar.

Flowers.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

(null)
Redan onsdag!? Dagarna går så fort... och vi besöker mamma innan hon ska till jobbet. Blir att luncha lite sen ska vi hem och bara vara. Kanske fixa lite i Collins rum efter alla presenter han fått. Självklart ska jag visa lite sen. Ha en fin dag!

Varm choklad

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

Ja våren typ försvann? Minusgrader och kallt igen... Därför så gjorde jag lite varm choklad. Efter att jag har tränat såklart, då får man ta grädde också haha. Så nu sitter jag här med en Collin i babysittern och testar sina stämband för fullt med massa konstiga läten. Mysigt det. Ha en fin dag!

Buse.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Den här lilla busen och jag ska fixa lite saker inför dopet i veckan. På lördag bär det av! Vi ha en del att göra, på det ska vi hinna träna, handla, hämta lokalnyckeln, ha styrelsemöte bland annat. Peace out!
CASSANDRA