Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

C ♥ M

Skrivet:    ·  Min vardag
Min blivande sambo, man och gärna far till mina barn. Längtar såå tills våran flytt i September och få börja vårat eget liv! ♥

Burgers

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag har äntligen fattat grejen med burgare. Jag har alltid dissat det och fått för mig att jag inte tycker om det. Men nu har jag smakat några riktigt goda den senaste tiden, självklart ska det vara med riktigt fint kött i då och annars duger det inte! Och gärna syltad lök på som är min största craving ;) Burgaren ovan är från Rånö på landet, när vi åt där här om dagen. Gillar ni burgare? :)
 

Eleven

Skrivet:    ·  Min vardag


Vinn 5000:- med eleven.se
 
Solkräm  | Hår olja  | Color refresh  | Glow Tonic  | UV hair protection
Eleven har ett fantastiskt utbud med 900 varumärken och 30.000 produkter! Så där kan ma verkligen hitta allt och lite till som man behöver.
Min favvo är Orofluido håroljan som doftar magiskt och ger en härlig lyster och fukt till torra toppar! Sedan är Maria Nila Colour Palett Colour Refresh en super bra boost nu till sommaren när man kanske badat mycket i saltvatten och håret är extra slitet. Mycket bra proteiner som bygger upp håret och de bästa är att Maria Nila är fritt från sulfater och parabener, innehåller argan olja som ger lyster, 100% vegansk och närproducerad här i fina Sverige! :) Den ovan på bilden är Pearl Silver som också jobbar med att ta bort gula pigment ifrån håret, t.ex. om man blekt håret. Jag tänkte lägga i lite av den inpackningen nu till hösten för att ljusa upp håret lite så håret får en jämn ton nu när det är solblekt.
 
Sponsrat inlägg


25 Juli

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Mamsen och jag
Idag åkte vi hem ifrån landet. Blir en avstickare till Järvsö imorgon tills fredag för att hälsa på Martins kusiner. Mysigt att smita lite från verkligheten här i Stockholm ;) Vi har inget planerat vad jag vet, men det kan vara lite skönt ibland.
Jag har bränt sönder ovansidan av mina fötter trots att jag knappt varit i solen med dem.. Lägger det sig inte snart så börjar jag misstänka att jag fått något utslag eller sådant.. Gillas ikke!

23 Juli

Skrivet:    ·  Min vardag

Alltså varför går tiden så jävla fort?! Snart är min semester slut liksom... Tog iförsig bara tre veckor vilket inte är så länge. Men men.. Får spara lite pengar så vi kan dra utomlands i vinter i stället ;)

Idag kom ena kusinen ut med han två kids, så vi har varit vid stranden idag igen och slappat. Så nu vankas det grillat till middag precis som alla andra dagar! :)

 

Eget ansvar.

Skrivet:    ·  Min vardag

Snart innebär det eget ansvar för mig och Martin. Det vill säga, att vi måste ta hand om all städning, trädgårdsarbete och inköp osv osv helt själva. Nu när vi flyttar i slutet av sommaren. För det är klart man vill ha ett fräscht hem och miljö runt om sig ;) Men det här med att någon annan städar hos sig? Är det verkligen skönt? Jag skulle nog tycka både bra och dåligt om det beroende på när det är haha. För ibland så älskar jag att få städa och göra allt själv och ibland så blir jag bara förbannad på att se på allt stök och orkar inte göra någonting. Och då är det ju väldigt skönt när man är lat och någon annan gör allt åt en, så man själv kan hitta på något annat ;) Vad skulle ni tycka, är städhjälp något ni kan tänka er eller inte?

Ha en fin dag allihopa! :)

 

Stora Björn

Skrivet:    ·  Min vardag

Igår var vi på stora Björn hela dagen.. En superfin strand som vi brukar åka till, vi ska dit imorgon med ;) idag ska vi nog bara slappa framför strande på vår ö istället och bada lite. Börjar äntligen bli varmare i vattnet nu så man faktiskt kan ligga i lite i vattnet. Ha en fin dag!

Semester

Skrivet:    ·  Min vardag

Nu är det semester på riktigt i 3 veckor har jag. Dock började den i måndags.. Känns konstigt men skönt ;) välbehövligt verkligen, än så länge har skärgården bjudit på superväder. Jag har både bränt mig och fryst ihjäl på kvällarna, solfrossa är inte att leka med haha. Imorgon ska vi åka ut till någon strand och chilla på, ytterst mysigt. Igår hann vi även med att åka till Utö och äta på Utö wärdshus. Dålig på att ta bilder, ska försöka bättra mig med det :)

13 Juli

Skrivet:    ·  Min vardag

Godmorgon kära ni! Idag vaknade jag av jobbiga hantverkare som hamrar, sågar och håller på.. Jag är ledig idag, lite smygsemester innan den börjar på lördag haha. Jag och Anna ska gå på den nya Tarzan filmen faktiskt i moset, den har visst premiär så de är ju alltid trevligt. ;) Så blir lite lunch och shopping innan också.

Hotellnatt or not?

Skrivet:    ·  Min vardag
Nynäshamn
Jag och älsklingen funderar på att ta en lite hotellnatt nu i sommar på semestern för att lyxa till det, eller om vi ska vänta och ta det i höst kanske när man behöver de som mest. Som en liten minisemester på en helg haha eller nått. Vi har iallafall spanat i hotell vid skärgården, jag trots att vi båda har landställe i nynäshamns skärgård. Det är så härligt i skärgården! Så fina områden och doften av hav, sen är det ganska så skönt också att man känner igen området, så man vet vart alla butiker och restauranger ligger till exempel :) Och lyx med hotellnat, slippa tänka på vad man ska äta för frukost, för hotellfrukostar lär ju vara det bästa som finns! Och bara kunna slappa, kanske gå på någon massage eller annan behandling och relaxa i poolen, ytterst trevligt. Fördelen om vi tar det i sommar är ju att vi kan åka till/från landet direkt och bara smita iväg ett tag! Annars tror jag att vi kommer uppskatta det väldigt mycket att fly från vardagen sen när vi flyttat in i huset och har massor av vardagssysslor som vi slipper idag att tänka på ;) Lutar nog mest åt att ta det efter sommaren känner jag nu hihi.

Sommarens hetaste sko

Skrivet:    ·  Min vardag, Sno stilen
Sommarens hetaste sko
 
Direktlänk
Snygga och bekväma klackar för sommaren! En stor klack är alltid skönast, så man kan gå ute en hel dag istället för att fötterna ska börja göra ont efter typ en kvart haha...
Sponsrat inlägg


7 Juli

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Jag håller på och fixa mig förfullt för kvällen AW och middag! Vi ska fira en kollega som fyllt år och äta gott. Nu när jag har så många färger och välja på börjar de bli jobbigt att välja, men blev mitt senaste inköp av Sleek denna gång ;) matckar klänningen nästan precis hihi.
Men först så ska jag och pappsen ut och övningsköra innan jag ska in mot stan. Ha en fin kväll hörrni!
 

3 in 1 bubbelbadkar

Skrivet:    ·  Min vardag
Några ilder från möhippan jag och in kusin hade för min (andra) kusin haha! :) Vi bode i en lyxsvit i stan, åt god mat, var på grönan, körde lite eget spa och fick plats alla tre i vårat lilla bubbelbadkar på rummet... Haha.
Och på Lördag är det dags för bröllopet! Och jag ska vara tärna, blir lite nervös själv haha, även fast jag bara ska stå bredvid. Men tänk om jag ramlar!? Eller får en hostattack, eller något annat pinsamt uppe vid altaret... Skulle vara såå typiskt mig. Hehe
 
Nä nu är det dags för att övningsköra med pappsen och Martin i baksätet. Hadee :)

Sno stilen av Kristin Sundberg!

Skrivet:    ·  Min vardag, Sno stilen
Sno stilen av Kristin Sundberg!
 
1. Skinnjacka | 2. Solglasögon | 3. Sneakers | 4. Väska
En snygg vardaglig outfit! Och passar väldigt bra till två tuffa flätor som hon har, riktigt snyggt!
Sponsrat inlägg


Marabou 100 år!

Skrivet:    ·  Min vardag
När jag var på grönan typ förr förra helgen (?) så vann jag en stor marabou! Vann på min tvåa som vanligt mohaha ;) Och jag som är en stor chokladälskare tackar ju inte nej till 2 kg choklad :D Min andra gång jag vunnit stor vinsten på chokladhjulet, och då är jag inte där så ofta ;)

High Heels

Skrivet:    ·  Min vardag
HIGH HEELS
 
1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6. | 7. | 8.
Mina favoriter är 2:an & 4:an :) Stilrena och enkla skor som man ändra en hel outfit!
Hittar ni något par ni gillar? :)
 
Sponsrat inlägg


Pinita Colada - The Body Shop

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Pinita colada från The Body Shop, som är sommarens limited edition doft. Fick den faktsikt innan den hann komma ut på marknaden, och den doftar ljuvligt! Lite mer ananas än cocos faktiskt, sött och friskt. Rekommenderas! :)
CASSANDRA