Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Fällkniven.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Denna lilla grabb har börjat vika ihop sig som en fällkniv haha, vill gärna komma åt fötterna och mumsa på. Bara att de är en lite mage ivägen som gör att de också blir lite tungt att andas. Men skam den som ger sig. Vig är han minsann!
Idag ska vi prova på babysim för första gången, hoppas han har humöret på topp och gillart! :)

Tofsen.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
(null)
Alltså detta hår växer så de knakar! Han har så långt hår att de går ner till ögonen, sången måste fixa håret till rätta själv. Vilket resulterar i att har river sig överallt i ansiktet haha. Vill dock inte klippa, känns lite riskabelt och sen är ju håret så gulligt! 

Idag ska vi njuta av vädret och ta en promenad ner till affären. Sedan kommer nog Martin hem lite tidigare. 

Ha en fin dag!

När man inser att det inte är helg än!?

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

Mage.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
Dagens Collin, klädd i polarn o pyret från topp till tå. Han visar gärna sin fina mage också.
Idag har vi slappat och jag försöker bara bli frisk så jag kan återuppta träningen igen. 

Imorgon har vi massor att göra, vi ska till bvc för att väga och mäta. Efter de ska vi på någon introkurs för mat till dessa små liv. Sedan ska vi på båtmässan på kvällen med familjen, Martins familj och lilla morfar. :) Varför sluta med traditioner som vi alltid haft liksom? 

Sötnöt.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Mirakelkuren en gullök under sängen och kokat vatten verkade hjälp mot hostandet!? I förrgår testade vi, han hostade några få gånger och gårdagen samt idag har han inte hostat någonting. Även jag som är sjuk hostar inget, förutom astmahostan... Så nu hoppas jag min lilla bebis blir helt kry ifrån snorigheten också.

Kvällen spenderas med gomiddag hemma hos päronen, efter att ha gått en långpromenad ner till köttaffären och köpte med godsaker.

Ha en fin dag! 
CASSANDRA