Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Odd molly T-shirt

Skrivet:    ·  Min vardag
Nytt ifrån Odd molly! Köpte den igår, dom har ju så fina kläder så kunde inte låta bli ;)

VIP bio.

Skrivet:    ·  Min vardag
Vi var och såg 22 Jump Street, som var grym :) Vi satt i assköna stolar som gick att fälla tillbaka också. Nu känner jag mig helt slut och nyser som en galning så ska faktiskt inte ens jobba imorgon.. Utan åker ut till landet och är sjuk istället med familjen och Martin. Jag kommer förmodligen inte att blogga den veckan och veckan efter då jag kommer åka till Gotland. Så tar lite blogg semester också :)
 

28 juni

Skrivet:    ·  Min vardag
Gjorde halloumi/bacon sallad nyss som blev supergod :) idag ska jag bara vila och ikväll ska jag och älsklingen gå på VIP bio i Täby haha ;)

27 Juni

Skrivet:    ·  Min vardag
Fick denna bikini i 9-månaders present av hjärtat mitt.
Idag har jag varit med mamma och syskonen på Ikea, pizza hut, stinsen osv. Köpte lite nya grejer som ni kan få se sen :) Både jag och Martin är dunderförkylda så det blir nog bara en myskväll hemma med näsdukar i första hugg ;)

MKTO - Classic

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 
Favvo!

Odd Molly Cardigan

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
 
Min nya fina kofta ifrån Odd Molly! Love it. Passar perfekt nu i sommar, om det blir varmare det vill säga... ;)

26 Juni

Skrivet:    ·  Min vardag
Bild ifårn midsommarafton ;)
Ojoj vad dålig jag har varit på att blogga denna vecka men har jobbat sent varje dag och tagit hand om min sjuka pojk. Imorgon är jag ledig och på lördag sen jobbar jag bara söndagen och har två veckor semester efter det, så skönt :D Ha en bra kväll!

Så söt!

Skrivet:    ·  Min vardag
 

Passfodral

Skrivet:    ·  Bli min/wanties, Min vardag
Gud vad jag älskar dessa passfodral, kärlek vid första ögonkastet! Ville ha alla, men måste jag välja så ska jag nog klicka hem den beige/rosa. Går bara loss på ynka 50:-
 

Duke Dumont - I Got U

Skrivet:    ·  Dagens låt!

-

Skrivet:    ·  Text/citat
 

Bikinis!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
 
Dessa är mina favorit bikinisar ifrån H&M, dom har fått in riktiga snygga i år! Den spportiga nere till vänster och blommiga yuppe till höger funderar jag på att slå till på faktiskt. Man kan ju inte ha för många bikinisar ;)
 
 
 

Tiësto - Wasted ft. Matthew Koma

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Jolina klänning

Skrivet:    ·  Min vardag
 Mitt senaste inköp när det gäller klänningar kommer från Gina ;) Älskar låpngklänningar numera och färgen var superfin. 

Grattis på 20-årsdagen!

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag fyller min lilla älskling 20 år, och det kommer firas rejält med tanke på att det är midsommar också ;) 
Jag älskar dig Martin, pussar.

Kiesza - Hideaway

Skrivet:    ·  Dagens låt!

- Nicholas Sparks

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat
 

Ed Sheeran - Don't

Skrivet:    ·  Min vardag
 

18 Juni

Skrivet:    ·  Min vardag
Igår när vi bakat kladdkaka... ;)
Godmorgon, jag lyckades spilla hela mitt te över mig som en äkta klant. Imorgon så ska jag åka ut till landet med älsklingen över helgen :) Därför måste jag packa ner allt och jag hoppas verkligen att det inte regnar på midsommar, vill ha min nya klänning! :(

Corset cardigan

Skrivet:    ·  Min vardag
Unnade mig precis en riktig söt Odd Molly kofta, har kollat på den ett tag med köpte ju min andra Lovely knit istället. Så äntligen blir denna min också! :) Denna går loss på 1695:- och finns HÄR.

17 Juni

Skrivet:    ·  Min vardag
Get Fit. Get Healthy! | via Tumblrpink | via Tumblrundercover | via Tumblr😍 | via Tumblr
Godmorgon godmorgon, detta är min första dag (på två veckor av sommarlovet) som jag inte jobbar eller något annat. Så nu ska jag äntligen ta det lugnt även om jag inte vill, börjat bli lite sjuk mne tänkte iallafall göra något nytta idag och städa.
 
Igår var jag och firade älsklingen hemma hos honom med hans släkt, han fyller egentligen år på fredag. Men vi ska fira då också, är ju midsommar! ;) 

Strawberry & champagne

Skrivet:    ·  Min vardag
Hade myskväll med jordgubbar och champagne med älsklingen i helgen, blir massa jordgubbar och hallon idag igen ;) sista jobbdagarna imorgon på en vecka också, skönt skönt. 

-

Skrivet:    ·  Text/citat

You looked like heaven and I felt like hell.

Skrivet:    ·  Min vardag
Allt jag någonsin önskat och alltid vill ha, mitt andra halva, stora kärlek och livsglädje. ♥
 

-

Skrivet:    ·  Text/citat
 

Victoria Secret Body wash

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Älskar VS's body wash, de luktar så gott och man luktar länge efter man duschat också ;) Detta fick bli de tre nya ifrån Lonodon sist jag var där.
 

12 Juni

Skrivet:    ·  Min vardag
Vi har varit och ätit på Tiger eftersom brorsan fyllde år igår. Så nu när vi är hemma ska vi kolla lite desperate och mysa en massa. Jobbar imorogn också (som vanligt) så klockan står på ringning vid klockan 6... ;) 
Hoppas ni får en fortsatt bra kväll! :) Puss.

True that...

Skrivet:    ·  Text/citat

Nya undisar.

Skrivet:    ·  Min vardag
Det blev en del snygga underkläder ifrån London inne på både Victoria's Secret och primark. Helt ärlegt ser man inte en skillnad på dom. Men snygga är de alla iallafall ;)

11 Juni

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag verkar ha åkt på någon jävla allergi som kommer allt för ofta nu, varje dag när jag kommer hem... Nyser och är snuvig konstant, skitkul verkligen! Man kan väl inte vara förkyld bara på kvällar haha?
Min bror fyller år idag men är borta på sin bal så vi väntar just nu på att han ska komma hem så jag kan ge mina presenter jag köpte idag och sen äta lite god tårta ;)

Reddville - Schwarzkopf

Skrivet:    ·  Min vardag, Tips!
Detta fick jag hem i mitt senaste VIP-utsick ifrån Reddville. I paketet låg produkter ifrån Schwarzkopf som ska häjlpa för slitet hår :) Omega repair Shampoo & balsam samt en omega repair BB Beauty Balm, ska bli kul att testa deras nya produkter ;)  
 
 

10 Juni

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag började jag tidigt på jobbet redan klockan 8 precis som igår. Dock börjar jag 7 imorgonbitti så jag måste gå upp vid 5... Men men, cash is king ;) Jag handlade lite nya kläder idag också, som jag kan visa senare ;)
Ikväll ska jag sova tidigt och mysa med älsklingen. Pussar.
 

Euromillions Sverige

Skrivet:    ·  Min vardag
 
In och läs mer HÄR
Jag läste just en jättesjuk grej - en kille från england tappade bort sin vinst på 808 miljoner! http://www.euro-millions.se/nyheter/euromillions-jackpot-vinnare-funnen Oddsen för att få en vinstlott är ungefär 1 chans på 13, vilket jag tycker är väldigt bra. Jag brukar inte spela så ofta med tanke på att jag inte har haft tid för sånt, men kanske ska börja litegrann så man kan flytta hemifrån tidigare eller göra något annat skoj ;) Och jag skulle inte tappa bort vinsten!
 
Det bästa är att en lott bara kostar cirka 24 kronor. Det är säkrare att köpa lotter via internet också, vinsten får man in direkt på konto så man slipper vänta och det är skattefritt. Dock är detta bara en spelsida för er som är över 18 år, precis som alla andra hemsidor och kom ihåg att spela lagom :)
 Lottförsäljning för EuroMillions avslutas alltid kl. 20.30 varje tisdag och fredag. Försäljning öppnas igen klockan 21.00 brittisk tid för nästa EuroMillions dragning :) Dras ingen vinnare så förs pengarna över till nästa lottodragning så det blir extra mycket att vinna, bra va :D Brukar ni spela på internet? :) 
 

Kärlek

Skrivet:    ·  Text/citat

-

Skrivet:    ·  Text/citat

7 Juni

Skrivet:    ·  Min vardag
Igår så åkte vi vidare för festligheter hos Malin, det var en bra kväll. Tog en taxi hem, åt jordgubbar och glass och däckade ganska snabbt. Idag har vi handlat lite mat och älsklingen har meckat med bilen. Hoppas ni får en bra dag!

-

Skrivet:    ·  Text/citat

5 Juni

Skrivet:    ·  Min vardag

Fixat till mig lite, som jag typ aldrig gör längre. Jag och tjejerna ska ut och äta thai, är superhungrig nu. Ha en bra kväll!

Jävla äckel uppdatering!

Skrivet:    ·  Min vardag
Jävlar vad förbannad jag blev igår på Apple. Skulle göra den nya uppdateringen, men istället gör den så telefonen går in i "återhämtningsläge" vilket gör så man inte kan använda telefonen om man inte återställer den. Jag har inte syncat telefonen på länge heller, så alla mina bilder är borta, appar osv. Blir så jävla trött på sånt här, så tänker aldrig uppdatera helvetet igen. 
 
Jag har iallafall haft min körlektion, ska fixa något att äta och sen får jag se vad som händer. Ska ut ikväll och äta iallafall :)

Sommarlov nu!

Skrivet:    ·  Min vardag

4 Juni

Skrivet:    ·  Min vardag
Känner mig väldigt glad idag vet inte varför, kanske för jag hörde att jag aknske kan fixa nytt jobb som är mycket närmare! Åhh så underbart det vore och i butik som jag älskar att jobba i ;) Annars ska jag hämta lillsnuttan på skolan snart och så kommer älsklingen hem sen så då ska vi väl hitta på något kul.

-

Skrivet:    ·  Text/citat

korkortskolan.se

Skrivet:    ·  Min vardag, Tips!
På torsdag har jag min första körlektion, tycker det är lite små läskigt haha. Känner inte alls att jag kan köra bil, men ska ju försöka ta körkortet nu i sommar faktiskt! Så var inne på denna sida korkortskolan.se där man kan öva gratis på teorifrågor! Passar ju perfekt nu, måste ju sätta mig ner och plugga en massa också ;)

Mysfika

Skrivet:    ·  Min vardag
Åkte in tilll stan och mötete upp Matilda för en liten rinda på stan & en fika :) Vi har inte träffats på länge så var mysigt, handlade lite presenter osv. Snart kommer älsklingen hem och jag hoppas han är på myshumör för det är jag, regnar ute så vill bara kolla film resten av dagen ;)

3 Juni

Skrivet:    ·  Min vardag
Ny topp ifrån Forever21.
Jag hade tänk gymma idag, men jag sträckte mig igår när jag och Martin fjantade oss, så kan knappt gå. Får se vad jag ska hitta på istället, behöver åka in till stan och handla lite saker men orkar inte göra det själv egentligen. Ha en bra dag!

Empire - Shakira

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Missoni bikinis

Skrivet:    ·  Min vardag
Tog lite ledigt idag efter några få lektioner... ;)Det är så härligt väder ute så tänkte passa på att sola lite i en av mina nya bikinisar ;) Ikväll blir det öfrmodligen picknick med familjen också, myspys.
 

-

Skrivet:    ·  Text/citat

Zara Larsson - Carry You Home

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 
CASSANDRA