Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

18 December

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
Denna lilla kille har börjat visa mer och mer av sin personlighet, envis och börjar bli mer kelig. Och framförallt vaken! Jag hinner inte göra lika mycket saker på dagarna som jag kunde hinna med förut. Jag som gärna vill känna mig effektiv, blir lite lätt stressad över att inte få saker gjort hehe..

Träna nacke

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Träna nacke är kul när man ligger på någons mage men ligger man på en filt så är de inte lika kul. Men han är stark i nacken redan nu tycker jag. Så kul att se utveckligen!

50 nyanser av grått

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
Kan man verkligen säga att vi har i sovrummet haha... men grått funkar alltid! Dessa kuddar kommer ifrån Classic collection. Däremot är detta inte min vision i sovrummet, vill ha andra kuddar så de blir lite mer färg. Så får alternera och ha dessa i soffan ibland kanske. Längtar tills vi bor större och kan ha en stor och fin soffa, gillar den vi har nu men större soffa är alltid en bonus. 

Gosedjur

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
Det har börjat bli en hel del gosedjur för denna killen, men han gillar dom. Får väl se hur många för de blir till julen haha.. så sött när alla djur är större än han själv. Snart kommer de väl aldrig ligga fint i en hög, utan utspridda över hela huset.

Julgran?

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Detta är de närmsta julgran vi kommer hemma hos oss denna jul. Eftersom Collin ändå är så liten så behöver vi ingen. Samt att vi inte riktigt har plats för någon gran, så får tänka ut en bra placering inför nästa år om vi väljer att ha en då. Annars får mitt lilla julpynt räcka haha. ;)

14 December

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Denna lilla grabb fortsätter att växa så det knakar! Både på längden, vikten och runt huvudet. Man hinner verkligen inte använda alla kläder mycket som man har nu i denna åldern. Ska bli kul sen när de faktiskt kan ha kläderna lite längre. Speciellt när det finns så mycket fint till de små liven!

13 December

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
Ja denna lilla knubbis har börjat le mer och mer, så tror inte att de är pga magont som det alltid var i början. Så kul att se hur hans leende kommer se ut. Så gulligt så jag spricker ! Ha en fin dag! 

Twistshake

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
(null)
Jag har beställt så mycket fint ifrån twisthake! 
Jag var ju tvungen att passa på med så bra rabatter de har just nu. Det fick bli nappar, flaskor och även deras nya maskin som gör purer, mat osv så man slipper köpa burkmat hela tiden. :) Jag är inget fan av "klämmisar" som kan köpas i butik, det är såå mycket socker och skit i dom. Så gör hellre egna och fyller upp så jag vet vad som är i.

Och har även fått ett supererbjudande till er! 

Med cassandragigel får ni,

20% på nya food processor

30% på alla produkter

50% på alla julpaket 


I samarbete med Twistshake. 

Mysigaste som finns

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Detta är det mysigaste som finns! 

11 December

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Gud så fort tiden går, december gör väl alltid det.. det är julafton snart! Som man gått och längtat och så poff är man där och så är det över på ett litet tag. Men men jag längtar efter julen, den blir ju mer speciell nu när det är Collins första jul! Vi ska även fira med svärföräldrarna hos mina föräldrar så vi blir lite flera mycket mysigt! 

Attefallshus

Skrivet:    ·  Min vardag

Bildresultat för attefallshusRelaterad bild

 

Nu är vi tre istället för två personer i sommar som kommer på bo i vår stuga på landet. Och redan i somras så började vi prata om att skaffa ett till hus på tomten. Då vi nu bor i ett hus på ca tolv kvadratmeter. Och gärna har större än det nu när Collin har kommit till världen eftersom de börjar bli lite trångt, hehe. Däremot finns det ju massor av regler att hålla sig till, vi har ju redan några hus på tomten och man får inte bygga hur mycket som helst. Men vi har räknat ut att de borde få byggas ett hus till, och isåfall ett  attefallshus. Nuvarande är 25 kvadratmeter men det ska bli 30 kvadratmeter och de där 5 extra gör väldigt mycket, till exempel så vi kan få plats med en egen toalett i huset. 
Jag vill ha något i stil med det ovan på bilderna ↑. Vi får se om det blir verklighet i sommar, det vore skönt med ett nyckelfärdigt hus så det inte behövs göras lika mycket, nu när vi har en liten bebis som tar upp lite tid. ;) De problemet som finns är nog pengarna, vem ska betala för huset haha.
 
Har ni något attefallshus på landet eller kanske bor i permanent? Ha en fin dag!

4 December

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Idag har vi varit på BVC och lillgrabben har gått upp massor, från 3108g till 3545g och växt 3cm så är nu 54cm lång. :) 
Och ja såhär som ovan ser väl våra dagar ut för de mesta, han sover lite och äter. Och jag försöker vara effektiv och få saker gjort här hemma, jag kan inte sitta still haha. Så alla skåp ska organiseras och rensas, mässing ska putsas mm, det sköna är att de inte är någon stress med någonting! Ha en fin dag.

Collin Martin Gigel

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

(null)

CASSANDRA