Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

31 Mars

Skrivet:    ·  Min vardag
Mysbild ifrån landet!
Idag var jag på en kort utbildning på jobbet sen åkte jag och mötte upp syrran, så bestämde vi oss för att gå på bio! :) Jag och Martin hade tänkt gymma lite idag, såklart så slutar han sent för det så det får göras ikväll istället. 
Igår så fyllde min "svärfar" år, så vi käkade lite thaimat och var på skjutbanan ett tag :) 
Hoppas ni får en fin kväll! 

Påsk.

Skrivet:    ·  Min vardag
Vi är på landet och firar påsk. Typ första gången jag är "långledig" börjar igen på tisdag! Igår hade vi massa sol, känns bra att få lite D-vitamin, hoppas att solen tittar fram mer idag ;) Hoppas mi får en fin dag!

22 Mars

Skrivet:    ·  Min vardag

Åhh vad jag älskar sånna där hjärtan! Så jäkla goda. Men tyvärr är dom slut nu :( Jag ligger och kollar på tv hos Martin, har är på ett möte med deras skyttklubb eller vad det heter.
Inte alls en jobbig jobbvecka nu, jobbar bara imorgon och torsdag sen är jag ledig hela långhelgen! Ska bli skönt att äntligen få vara ledig med familjen och Martin samtidigt :) Ha en fin kväll!

Vårjackor!

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Kollage: vårjackor
 
1 här | 2 här | 3 här
Jag är alltid på jakt efter en jacka känns det som haha. Men nu till våren är det alltid roligt med lite nytt och fräscht! Jah har visserligen beställt en "jacka" redan som borde komma med dagarna. Men är ute efter någon o färgerna ovan, gärna en kappa typ... Hmm så svart haha! Vad ska ni ha på er i vår?
Sponsrat inlägg


Grått och trist.

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Vilken grå och trist dag det är idag! Här regnar det lite iallafall, vad har ni för väder idag? Lyckas alltid vara såhär på min lediga dag varje gång haha... Så tänkte att jag ska snart gå ut med lilla vovven och sen efter det blir det nog gymma lite, var ett tag sen som vi körde "påriktigt". 
Nu har vi inte varit och kollat på vårat husbygge på typ två veckor, och ja det lär ju ha hänt en del. Sist vi var där så hade de massa konstiga maskiner och verktyg som låg framme, och ja jag är inte så jättehaj på allt de där ;) Vi smög nämligen in och kollade lite extra hur det såg ut, och ja nu ser det bara ut som en massa mark. Och man undrar lite hur allt ska få plats haha. Men ja det löser nog byggherren ;)
Men nu när det är påskhelg snart, så hinner vi inte dit heller då vi ska till landet mitt över långhelgen. Så ska bli spännande och se hur långt de kommit nästa gång vi kommer dit för att kika, och såklart för att fota lite! :) 
Hoppas ni får en fin dag trots det tråkiga vädret!
 

Tulpaner.

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag fick jag lite fina tulpaner av min fina chef! Passar perfekt nu när det är soligt och vårligt ute. Just nu är jag påväg hem ifrån jobbet, sen ska jag och Martin försöka komma iväg till gymmet tror jag, även om mitt humör inte är på topp. Annars är jag ledig imorgon så ska sova ut lite och sen ta tag i körkortsteorin och städandet hemma! ;)

Förhandsvisning.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hej hopp! Min dator har knasat, eller rättare sagt tangentbordet så har inte kunnat logga in. Då tangenterna i mitten inte funkar, så kunde inte skriva mitt lösenord haha. Men nu har jag lyckats komma in och ta bort det, men tangentbordet funkar fortfarande inte så får se hur jag ska lösa detta :( 
Idag så ska jag med älsklingen på bio, mami och papi ska också med ;) Tror att filmen kommer vara grym!

Sno Stilen

Skrivet:    ·  Min vardag, Sno stilen


Kollage
 
Tröja | Skor | Solglasögon | Skjorta | Väska | Byxa
Nu kan ni sno stilen! Väldigt casual och skönt outfit nu till våren. Jag själv ska försöka att inte bara klä mig svart som jag är speciallist på! ;)
Sponsrat inlägg


Just do it.

Skrivet:    ·  Min vardag
Kollage: Nike
 
1. Skor | 2. Tröja | 3. Byxor | 4. Vattenflaska | 5. Strumpor | 6. Väska
Nu måste jag komma igång med träningen igen, haft uppehåll i typ en vecka haha. Då faller man lätt ur de där. 
Så bjuder på lite inspo för killar ifrån Nike :) Jag älskar skorna, riktigt snygga färger!
Sponsrat inlägg


Panikångest.

Skrivet:    ·  Min vardag
Något mindre kul som hänt den senaste tiden är väl att jag har fått panikångest. Otroligt jobbigt är det. Började med små attacker i somras, typ varje gång jag skulle åka tunnelbana. Mådde så dåligt så jag itne ens visste vart jag skulle ta vägen... Så vidrig känsla när man blir spyfärdig, snurrig, fast man inte är sjuk, kallsvettas, känsla av att jag ska svimma & dö och behöver leta efter första bästa utgång. Det jobbiga med att åka just tunnelbanan var ju att jag inte kan gå av när jag vill. Så jag slutade att göra det, tänkte först att det måste vara mina p-piller som spökar. Men efter att pratat med flera om det som också haft panikångest så verkade det mera som det. Så ja nu får jag mina attacker lite då & då, vet inte alls vad som orsakar dessa heller, vilket är väldigt frustrerande. Speciellt jobbigt blir det på kvällar/nätter när jag ligger vaken och dessa tankar kommer upp om att jag kanske ska drabbas av det. Så det är ju både mitt fel att de kommer upp, bara att jag inte kan hjälp det..

Systermys.

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag har jag och syrran varit ute och shoppat. Jag själv kom hem med ett läppstift, ja jag har precis börjat använda det, och en ny pincett haha... Annars så hittade jag inte så mycket. Ikväll ska vi se lite serier, sen blir det jobba imorgon, slutar sent eftersom jag stänger. :( Hoppas ni får en fin kväll! 

Drömhus...

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag trodde ju aldrig att mitt första bostadsköp skulle bli ett radhus. Jag trodde ju såklart att det skulle bli en sunkig liten lägenhet typ haha ;) Men så blev det ikke! Så mitt nästa steg efter vi då bott in oss i några år. Kommer nog inte att bli, en liten lägenhet hoppas jag utan snarare ett hus! Kan man ju hoppas iallafall. Helst så skulle jag vilja köpa en tomt och bygga hus själv, så jag kan få exakt det som jag vill ha! Just nu är jag inne på lite sådär modernt, vitt helst slät typ betong och svarta ramar med stora fönster! Åhh drömmen... Men min stil kan ju såklart ha ändrats senare med åren, men tror inte att jag kommer gå tillbaka till de här tråkiga och "standard" stilerna när det gäller hus ;) Vårat radhus är ju väldigt modernt både invändigt och utvändigt! Hur ser erat drömhus ut? :)

1 Mars

Skrivet:    ·  Min vardag

Idag körde jag på lite mer "rejäl" sminkning, både skuggor och eyeliner. Brukar oftast vara för lat för sånt hehe ;) Jobbade inte så länge idag, så hann både med middag hemma och gymma. Så nu blir det sitta framför tvn, alla program som vi kollar på kommer nämligen idag. 3 st på rad är det haha.. Ha en fin kväll! 
CASSANDRA