Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

30 Maj.

Skrivet:    ·  Min vardag
Tindra, jag & Anna.
Bjuder på lite härliga bilder från förra sommaren! Känns ju faktiskt som sommar ute. Så jag hade tänkt gå ut och leta lite krukor för mina plantor som jag odlat upp ;) Jag har avokado, dill, basilika och persilja! Ska bli najs sen i sommar när jag slipper ha dom i mitt rum och dom faktiskt kan stå på vår altan utan att vara ivägen som de skulle vara just nu om jag hade dom ute :)

Mönstrat.

Skrivet:    ·  Min vardag


Kollage
 
1 här | 2 här | 3 här | 4 här
Jag älskaaar nummer 2 & 3, riktigt snygga nu till sommaren med bruna ben och ett par söta ballerina :) Hittar ni någon favorit ovan?
Sponsrat inlägg


Tatueringar.

Skrivet:    ·  Min vardag
tattootattootattoolove
Jag älskar tatueringar, speciellt på killar tycker det är riktigt hett! ;) De får gärna vara lite fler, men finns självklart en gräns på hur många. Tycker inte att hela kroppen är speciellt snyggt eller när det är mycket bläck så de nästan ser ut som allt är svart. För då brukar de typ spegla sig lite blått i solen.
Jag har ju tre stycken själv, vill lätt ha fler men inte helt säker på vad och vilka som ska sitta var. Något jag vill ha är faktiskt en tatuering i nacken, men tror de kommer göra riktigt ont där, för de är ju kotor precis där osv haha.. Vill röst också ha sådant som jag ritat själv så de blir lite mer personligt. 
Vågar inte heller tatuera hela armen som min kära pojkvän gör. Det är snyggt på vissa men känner att jag typ kommer tröttna på att ha hela armen... Men Martins sleeve är riktigt snygg och den är inte helt klar än men snart så. Han har bara några få få sittningar kvar hos hans tatuerare. Så ska bli kul att se slutresultatet sen.
 
Vad tycker ni om tatueringar? Har ni några själv kanske? ;)
Hoppas ni får en fin dag!

Sminkbord.

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Jag har ju alltid längtat efter mitt sminkbord. Tillslut kunde jag inte hålla mig så vi åkte och köpte ett sminkbord, men däremot så kommer jag inte fixa med spegeln, lamporna osv nu för det har jag inte plats med. Det fixar jag när vi flyttat istället. Jag har ju köpt en jäkla massa akryldelar också så allt ser fint ut sen ;) Ska ha en liten sminkhörna i min walk in closet sen!

The Body Shop - Läppstift

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Jag är ju ingen läppstiftsmänniska... Eller ja jag var inte det iallafall. Jag har börjat tycka de är roligare och roligare mer lite färg på läpparna! Det är Sofie på jobbets fel ;) Men nu kan jag inte skylla på att jag inte har några färger iallafall, från att bara haft ett så har jag nu några fler :) Alla ovan är ifrån The Body Shop.

Gamla smycken.

Skrivet:    ·  Min vardag
ringgold
Något som jag tycker är jättebra är att man kan sälja gammalt guld! För hur tråkigt är det inte att ha massa pengar i byrålådan som bara ligger och samlar damm? Jag själv har ett stoort smyckeskrin med massor utav guld och annat som jag ändå inte använder. Vissa är ju till och med omaka. Och de ska man absolut inte slänga! SMS Guld var först i norden med att köpa guld på nätet redan 2008. Länk. Vilket gör det väldigt bekvämt, eftersom de tär ju inte varje dag man går utanför en guldbutik kanske ;) Det man gör är att man beställer ett kuvert helt gratis som man får hem och lägger sitt guld i, sedan får man in pengarna på kontot! :)
Jag och Martin pantade ju faktiskt in en del guld till våra förlovningsringar! Jag hade aldrig haft råd med den annars haha...
Länk

Student inspo!

Skrivet:    ·  Min vardag
Kollage: Student!
 
1 här | 2 här | 3 här
Jag själv tog ju studenten förra sommaren! Och tiden bara flyger iväg, kan inte fatta att det gått 1 år!? Och redan dags för nästa gäng att bli av med gymnasietiderna. Några snygga klänningar ifrån Nelly här, min favvor är nummer 3! :D
Sponsrat inlägg


23 Maj

Skrivet:    ·  Min vardag
I torsdags var jag med på mammas jobbs kryssning som jag alltid är med på ;) De serverar väldigt god mat och sedan åker man runt lite i Stockholm skärgård. 
Nu hat jag precis tryckt i mig min dagliga sushi och väntar på att få börja jobba igen typ haha ;) Hoppas ni får en fin dag i det soliga vädret! 

Bimmers of sweden

Skrivet:    ·  Min vardag
Känns som en extremt lång helg... Igår så åkte vi till Mantorp, typ vid Linköping för att gå på bimmers of sweden. Världens största bilträff för BMW är det, vi kom fram sent närmare ett på natten så de var bara och sova direkt och killarna som skulle köra bana gick upp vid fyra/fem på morgonen igen haha.... Men jag tog lite sovmorgon med Martin och Malouex, eftersom vi ändå inte ville va med och mecka med bilar ;) Men nu är vi äntligen hemma och har fräschat upp oss och ätit. Så nu blir det bara och slappa, lär somna tidigt eftersom vi inte sovit speciellt mycket :)

Vårt hus.

Skrivet:    ·  Min vardag
Igår var vi på infomöte om huset! Intressant att få veta lite mer, just nu ser det ut att bli inflytt i september senast! :) De har redan fått upp flertal av husen också, så jäkla coolt. Allt bara kom upp samtidigt, väggar, innerväggar, hela badrummen osv osv så vare klart! ;) Jag älskar designen på husen också, stilrena och moderna och högt i tak på övervåningen :) 

Just do it

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Verkligen sommar ute, hoppas det håller i sig i helgen också! När jag kom hem igår från Martin så hade jag ett paket på sängen. Som en mini julafton! ;) 

Det var lite smått och gott ifrån Bodystore och cdon där tightsen kommer ifrån! Så nu har jag nya träningskläder för att komma igång igen och även lite gott för träningen. Organic green blend gillar jag starkt, man kan blanda det i det mesta juice, vatten eller smoothies till exempel! Och ekologiskt jordnötssmör tackar man väl aldrig nej till heller ;) Jag ska nog fixa ihop en chicken satay av den! :D Ha en fin kväll hörrni, nu ska jag kika på london resor!

Panefresco

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag var det en kort jobbdag så jag lunchade med Anna efteråt. Vi käkade på Panofresco, det blev en god pizza på deras härliga terass! Det var väldigt trevligt, kändes som vi både behövde lite tjejsnack ;) Imorgon så är jag ledig, så ska se om jag ska klippa mig eller vänta med det och sen kanske jag träffar Anna på kvällen för att äta lite god middag och shopping :)

10 Maj

Skrivet:    ·  Min vardag
I helgen så fyllde vår lilla Eroz 8 år! Vår lilla gamling, hoppas du hänger med längetill! Vi åkte till Stora Björn för att kolla på den fina stranden som ligger där, ser banne mig ut som att var som Thailand i vattnet :) Så Eroz badade som en galning som vanligt. 
Jag ska snart börja bege mig till jobbet, sen kanske jag hinner njuta lite av det underbara vädret :)

7 Maj

Skrivet:    ·  Min vardag
Världens finaste väder här på landet! Så just nu sitter vi alla och solar. Som vanligt på landet blir det långa luncher som börjar 12 och slutar ca 12 på kvällen haha. Blir både lunch, fika och middag såfort några grannar kommer in ;) Väldigt trevligt faktiskt! 
 Skulle egentligen varit min jobbhelg, så väldigt skönt att jag fick ledigt samtidigt som älsklingen och familjen har :) Ha en fin dag!
CASSANDRA