Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Brustabletter.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
I samarbete med Buzzador.

Jag har fått hem dessa brustabletter, alla är goda men favoriten är nog stay sharp. Och alla har olika egenskaper som ni ser på förpackningarna. Perfekt att få lite vitaminer, extra järn eller vad det kan vara man behöver!

Nu när jag ammat också så vätska väldigt viktigt, och vatten hela dagarna gör bara så jag mår illa så detta är perfekt! :)

2 år.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
Godmorgon, pappa Martin har dragit iväg på pistoltävling. Så jag och Collan tog sovmorgon, lillkillen ligger fortfarande och sover. 
Idag har jag haft körkort i 2 år! Helt sjukt vad tiden gått fort, kommer ihåg det som igår när jag skulle köra upp och var så nervös så de kände som jag skulle spy. Jag har aldrig haft den känslan jag hade som när jag skulle ta körkort, mådde verkligen dåligt haha! Vi får fira de ikväll med lite grillning och mellomys. ;)

Peppra bilder.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Finns de något bättre att ta massooor av bilder på bebis och sen kolla på ansiktsuttrycken? Haha vissa blir så roliga. Bjussar på några sköningar från denna morgon.

Beyoutiful

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
Ikea hack, se så fint de kan bli! Sängbordet är de klassiska hemnes, som fått lite dekorplast och färg på knoppen. Så lite och så enkelt! 

Har ni något bra ikea hack? :)

14 Maj

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Idag fick vi träffa Walter för första gången. Collin var lite skeptisk och inte jätteintresserad. Men snart så! Dessa två kommer ha så kul när åldern blir jämnare, kanske redan i sommar. ;)
Vi lunchade lite på pizza hut och sedan åkte vi hem till oss och fikade lite. Så mysigt att ha någon mer som är mammaledig och kunna spendera dagarna med!

Ni

Skrivet:    ·  Min vardag
Mina två lyckopiller. Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag ser dessa två busa och skoja! 

Ikväll kör vi sista gången på babysimmet, för denna gång iallafall, vi får se om vi bokar in något mer men just nu är allt tyvärr fullbokat. Och över sommaren är vi inte hemma.

Ha en fin kväll!Roliga events.

Skrivet:    ·  Min vardag

Jag tänkte skriva lite om att gå på events, det gör jag med sidan jag länkar till nedan. Detta med att gå på event eller kan ju vara en riktig flopp eller topp! Jag har varit på många bra konferensresor via jobbet, de har alltid satsat helhjärtat och gått all in på allt. Alltid god mat och fint pyntat. Jag fick smaka på hur mycket det faktiskt är att göra när man håller i ett event när vi hade dopet för Collin. Vi var ca 70 personer och det behövdes planera i veckor innan för att allt skulle gå ihop. Både roligt och stressigt! Men känner också att nej gör helst inte om det. Så det är ju tur att det finns proffs som faktiskt jobbar med events.

Om jag någonsin gifter mig så ska vi iallafall anställa någon som gör allt åt oss för att slippa stressen. Det vet ju även saker som man själv kanske glömmer bort att tänka på och är mer strukturerade redan från start. Och de kan ju även hjälpa till med att ha något roligt tema eller aktiviteter så gästerna blir impade! Samt personal så man slipper städa, laga mat själv etc.

Har ni varit på något roligt event eller något tråkigt sådant kanske? :)

Ha en fin dag!
Collin - Härmapa.

Skrivet:    ·  Min vardag
Dena här lilla killen har börjat härmas. Kul att se, alla bebisar börjar ju med att härmas när de är några veckor gamla sen försvinner det och nu har det kommit tillbaka, visserligen för någon månad sedan. Men det är lipa som gäller, då är man busig haha. 

Idag åkte vi förbi C mormor och morbror så vi gick en promenad. Så innan mamma min börjar jobba ska vi luncha och handla lite. :)

För evigt min.

Skrivet:    ·  Min vardag
Ni hittar produkten ovan HÄR.
I samarbete med För evigt min. Kolla in denna fantastiska tavla jag har fått hem, hur fin idé är inte detta? Stenarna som tavlan står i är handgjord och tillverkad i Sverige, vilket gör de helt unika! Det blir som en inredningsdetalj som går att sätta överallt i hemmet utan att behöva sättas upp på väggarna. Perfekt för mig som älskar att flytta om och ändra saker i hemmet hela tiden.
Och så kul att ha en bild på mig och Martin, som vanligtvis knappt existerar. Min duktiga kusin som tagit fotot på oss när jag var gravid.
 
Med "femxnyakvadrat" så får ni 50% på allt just nu!! Hur bra rabatt? Passa på och köp någon fin presnet till mamma på morsdag eller till dig själv. :)
 
Ha en underbar dag! :)
 

6 Månader.

Skrivet:    ·  Min vardag
Den här lilla ängeln blir hela 6 månader idag! Jag kan inte förstå att det har gått så fort, snart är halva ledigheten slut typ haha.. Samtidigt känns det som att du har varit i vårt liv hela tiden. 
 
Detta ska vi fira såklart, så vi kör lite kalas med familjerna och gudmor Anna! 
Vi kör på lite grillat och tårta, så jag har redan börjat med att fixa alla tillbehören för middag.
 
Ha en fin dag!
 

28 år

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Igår firade mamma och pappa 28 år som förlovade, så vi åt på Drama i mall of Scandinavia. Deras mat går alltid hem.

Äntligen lite sol igen, efter att det helt plötsligt började hagla och snöa?? Så ikväll så grillar vi hemma hos föräldrarna och efter det åker vi hem. 

Ha en fin dag!

Du.

Skrivet:    ·  Min vardag
Mitt älskade barn. Du är så vacker! Vi testade att åka lite bil inne på hans rum, det var kul! Så fin doppresent som han fick. :)

Mat är gott.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
Collin har precis börjat få lite mer riktig mat, innan så har det bara varit gröt med lite olika purer. Och ja eftersom han slukar allt så antar jag att han gillar det. 
Känns extra bra att andra kan mata också. Missförstå mig inte jag älskar att kunna amma, då det är så bra för barnet och vi får ett helt annat band men att bara jag kan det är också lite frustrerande ibland. Så underbart att jag kan få tid att höra något annat. :)
CASSANDRA