Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Tripp till stan.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Ikväll så åkte vi in till stan för att äta. Vi har som tradition att alltid få välja restaurang att äta på när man fyller år. Och nu var det brorsans tur. Det bjöds på fin fint väder! Riktigt somrigt och skönt. Efter det åkte vi hem till mina föräldrar och spenderar natten där. Lika bra när de är släktkalas för brorsan och syrran. 

Ha en fin kväll!

Underbart väder.

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag har vi hämtat ut lite paket på posten och ska snart äta lunch båda två. Det är både roligt och jobbigt att Collin börjat äta vanlig mat, smidigare att amma. Men roligt när han kan äta samma som vi, och han älskar mat! Sitter som en liten fågelunge och gapar stort.
 
Idag ska vi ut på en promenad, se om jag kan hitta lite blommor och göra en bukett. Skulle köpa en men eftersom jag visste att jag stod olagligt parkerad när jag hämtade paket så vågade jag inte riskera haha... Ikväll kommer en mäklare hit och ska göra något, vet inte vad faktiskt. Men typ värdera (vilket vi precis gjort med hans kollega) och planera inför en försäljning i framtiden.

Sötaste kaptenen.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Vi åkte ut till landet tidigare än vi skulle, onsdagkväll och det var underbart väder. Så en liten Collin hjälpte morfar att köra båten till ön. Jag måste fixa en kaptenshatt haha.. 
Vi njuter av det fina vädret och umgås med familjen. Jag passar på att ofta mycket, det är ju Collins första sommar. Så ska givetvis göra en fotobok av det. 

Ha en fin kväll!

5 Juni

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Tiden går så fort när man räknar månader på denna lilla krabat. Han är snart, faktiskt imorgon,  7 månader. SJU MÅNADER!? Alltså vaaaaa... Snart har han förgyllt vårat liv lika länge som han varit i magen. Nu under sommaren får tiden gärna gå lite långsammare så vi hinner njuta länge haha.
 
Ha en fin dag!

Mormor.

Skrivet:    ·  Min vardag
 Världens bästa mormor till Collin! 

Mattor

Skrivet:    ·  Min vardag
 Ha en fin dag!
 

Göteborg

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
I onsdags när vi kom, strålande sol. Torsdag, regn, regn och regn. Några små uppehåll men inte bättre än så. Fredag, när vi skulle hem ja då var det strålande sol igen.... Så typiskt bara för vi skulle vara på Liseberg på torsdagen när vi hade en heldag. Men de blev bra ändå. Efter de så åt vi på Manan som var hypat av de flesta vi frågat. Men eh? En liten skiten tapas restaurang i Stockholm som ingen hört talas om någonsin skulle nog va bättre en denna tapas. Slösa inte er tid och gå dit säger jag bara hehe. Sedan bar det av mot landet och Collin var jätteduktig i bilen trots den långa färden. Det var bara sista biten som han började bli lite otålig. :)
CASSANDRA