Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Tävling läsvärt nr.3

Skrivet:    ·  Tävlingar

FÖR ATT DELTA I TÄVLINGEN.
1. Minst 1 mening om varför din blogg är en läsvärd blogg.
.
2. Lägg till  MIG eller ANDREAS på bloglovin/bloggkeen.
(säg till vilket nr ni fick)
.
3. Gilla LÄSVÄRT på FACEBOOK.


INGET MÅSTE MEN ÖKAR CHANSEN ATT VINNA.
Länka vår tävling i din blogg.

VINST.
Det du kommer att vinna är en länkning
på min och Andreas blogg med en intervju
ang din blogg.
avslutad
♡ANGELICA.BLOGG.SE ♥♡
Skrivet: 2012-01-10,  kl. 10:41:19 Blogg:  http://angelica.blogg.se/

Godmorgon! Nu är dagens blogg utsedd hos mig och en ny tävling har startat. Denna gång är det nya regler, så VAR NOGA ATT LÄSA REGLERNA!DIREKTLÄNK: http://angelica.blogg.se/2012/january/dagens-blogg-7.html

♡ANGELICA.BLOGG.SE ♥♡
Skrivet: 2012-01-10,  kl. 11:37:54 Blogg:  http://angelica.blogg.se/

Jag är med :D

1. Jag tycker min blogg är läsvärd för jag har många roliga tävlingar + att jag skriver om motion och hälsa vilket är bra för ALLA. Ingen träningsblogg för att gå ner i vikt, utan för att må bra! STOR skillnad.2. Jag följer dig på bloglovin sedan länge!3. Jag har gillat på FB (Angelica Månsson)

♡Matilda♡
Skrivet: 2012-01-10,  kl. 11:43:17 Blogg:  http://missbuttercup.blogg.se/

Jag tycker att min blogg är läsvärd för att den inte har en massa onödiga inlägg som egentligen inte är särskilt genomtänkta. Istället gör jag varje inlägg i min blogg till något speciellt och förhoppningsvis intressant. Visst att jag inte skriver särskilt många inlägg per dag men jag tycker att det är kvaliteten och inte kvantiteten som räknas! Genom att vinna skulle min okända blogg hamna i rampljuset för en stund och jag skulle nå mina "5 minutes of fame" som jag så länge har drömt om. Min blogg är inget jobbigt, krävande eller dramatiskt, istället är det något man bara kan rulla igenom om man inte har något bättre för sig.Jag följer både dig och Andreas sedan en lång tid tillbaka så minns inte vilket nummer jag fick då, gillar även läsvärt på facebook.

♡issa - tjejrappare och låtskrivare♡
Skrivet: 2012-01-10,  kl. 12:28:43 Blogg:  http://issas.nu

gillar din design :D

♡Elin♥♡
Skrivet: 2012-01-10,  kl. 12:47:22 Blogg:  http://ellinjohanssson.blogg.se/

Hej jag tycker att min blogg är läsvärd för att jag skriver bara om saker som jag verkligen älskar och vill dela med mig av MITT liv till mina läsare.Jag skriver om foto och mode, inte bara för att det är de läsarena vill läsa om. Jag skriver om det för att det är det jag älskar. Jag har häller inte massor med onödiga inlägg som t.ex ska äta nu bloggar senare. Jag väljer kvaliten framför kvantiteten. Om ni skulle välja min blogg skulle jag verkligen bli super glad och jag skulle få läsare som vill läsa min blogg inte bara de som komenterar för att få läsare till sina egna bloggar.Jag följer din och andreas blogg sedan länge och gillar läsvärt på facebook.

♡Mathilda♡
Skrivet: 2012-01-10,  kl. 13:56:27 Blogg:  http://ttthilda.blogg.se/

sv: ingen orsak :)

♡Julia♡
Skrivet: 2012-01-10,  kl. 15:03:47 Blogg:  http://vackrare.webblogg.se/

1. Jag tycker att min blogg har en bra design med oftast ordentligt skrivna inlägg. Jag älskar att fota och redigera så man får se en del av mina bilder. Sen bloggar jag en hel del om min halftgalna humor och lägger också upp tips inom design, redigering, musik, film och annat. Skriver också om min vardag, kläder, mig själv och andra tankar/funderingar :) Och jag tänkte att det kan vara ganska intressant ibland. Sen gör jag även headers.2. Började följa din blogg för en vecka sen kanske?3. Har gillat den :)kram!

♡Tindra♡
Skrivet: 2012-01-12,  kl. 17:30:18 Blogg:  http://loondoon.blogg.se/

1.Jag vill dela med mig av mitt liv London.

allt från foto, shopping till mat och recept.2.Jag har gillat dig läge! och anderas nr. 813. Gillar läsvärt på facebookKram

♡JOHANNA ANDERSSON♡
Skrivet: 2012-01-13,  kl. 11:29:56 Blogg:  http://lifeasjohanna.blogg.se/

min blogg är läsvärd för att jag älskar att skriva om mode, vardag och masa andra roliga saker!

♡Elin♡
Skrivet: 2012-01-13,  kl. 13:22:09 Blogg:  http://http://elincolsson.blogg.se/

Jag vill faktiskt rekomendera min egna blogg. Jag uppdaterar minst 7 inlägg per dag, alltså jag har en väldigt bra uppdatering. Sen fotograferar jag en del som jag delar med mig i bloggen , även lite tips, och givetvis vad jag sysslar med på vardagarna och helgerna !:)

♡H J J O N S S O N♡
Skrivet: 2012-01-13,  kl. 19:51:55 Blogg:  http://hjjonsson.blogg.se/

Jag skulle vilja bli lästvärt eftersom jag är hörselskadad. Det är inte så många som vet hur det är att vara hörselskadad. <3

Bloglovin: Lagt Andreas, blev nr 83.

Facebook: hanna Linea jönsson
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Cassandra Gigel, 19, Stockholm.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv!

CASSANDRA