Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Mäklare.

Skrivet:    ·  Min vardag
Detta med mäklare, det är inte alltid så lätt. Min jobbkompis ska eller de vill iallafall sälja sin lägenhet men måste hittta rätt mäklare osv! Så bara det är ett litet projekt. Eftersom dom inte hittat sin mäklare än som dom blivit nöjda med hehe.

Min och Martins mäklare till vårat nyblivna hus är jättebra och snäll, men en del i den branschen går ju faktiskt inte att lita på alla gånger. Vi har ju varit runt en del på visningar och träffat riktiga stolpskott och en del halvbra iallafall haha ;) Vi var med om en som inte "ville" sälja verkade det som, så vi sa att vi budar högre en de som "vann" men fullständigt ignorerade våra samtal och meddelande och sa sen att den var såld från ingenstans.. Suck..  Vi längtar ihjäl oss tills vi ska på byggmötet med mäklare och de som ska bygga, för då är det snart inflytt! Jag vill bara att tiden ska flyga iväg så det blir inflytt, nu nu nu! Kommer bli grymt roligt!

Men att hitta en bra och pålitlig mäklare, både när man ska köpa och sälja är viktigt! Hoppas att ni får en fin kväll kära ni! Puss puss.
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Cassandra Gigel, 19, Stockholm.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv!

CASSANDRA