Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

You don't get another chance, life is not a Mario game

Skrivet:    ·  Min vardag


Tindra vill super gärna sova i mitt rum..Men jag är sjuk och vill inte smitta henne, hon erbjuder sig att sova på golvet, i soffan haha överallt! Knasfia. Precis snackat lite med en på jobbet om allt kans som hänt, men bli en massa jobb i helgen. Dock kanske inte det var jättesmart eftersom jag är sjuk och kommer inte bli friskare av det. Men men! Kanske är piggare imorgon :)
 

Militärjacka!

Skrivet:    ·  Min vardag
Min nya militärjacka (såklart det är nitar på) med skinnärmar!Så jävla snygg och köpte den i Egypten :) Knäppte några bilder på den ock självklart blev alla sämst... Men dessa två ovan får duga sålänge, jag kan fota den sen när jag har den på mig! :)
 

Tell the world that i'm here

Skrivet:    ·  Min vardag
Om jag fick bestämma så skulle jag säga godmorgon, men god eftermiddag kanske man ska säga egentligen ;)
 
Kunde inte sova igår och vaknade sent, tror jag även börjar bli sjuk igen. Helvete!
Någon som vet om man kan få tillbaka halsfluss lätt igen efter att man redan haft det?
Om jag fått det igen så vet jag inte vad gör.. Fan kan inte bli sjuk hela jävla tiden! Mitt immunförsvar verkar ha tagit semester :(

Yeah i'm smiling, but you're not the reason anymore

Skrivet:    ·  Min vardag
Haha ser fett puttinutti ut...
En sådan dag då inte mycket händer, eller kanske ska säga kväll.. Jag klarar dock inte av att bara sitta och inte göra något, så kanske går ut en sväng eller liknande. Ha en bra kväll! xoxo.
 

Frossar i nitar!

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Dom senaste dagarna har jag nog köpt galet mycket saker med nitar på haha! Men hallå? Det är sjukt snyggt och jag älskar det :D Dessa skor klickade jag hem för ett tag sen, dom kommer ifrån NELLY fast jag köpte dom via members :)

Donken bror

Skrivet:    ·  

Jag tycker jag var duktig som åkte och jobbade såhär på min lediga dag! Icke tillbaka rösten efter lite mediciner ;) när jag kommer hem ska jag bara slänga mig i sängen och kolla på film eller något, fick ju ingen sovmorgon idag! ;)

Demi Lovato - Together ft. Jason Derulo

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Tacka ja till jobb när jag tappat rösten, smart...

Skrivet:    ·  Min vardag
Jobbet mitt ringde och hade försökt få tag på mig ett bra tag hehe... Har dock haft fetaste astman sen igårkväll så kan knappt andas och rösten har jag tappat också! Jag som sovit så lite inatt är ovanligt pigg änåd haha.. Måste snabbt ut med Eroz nu så jag hinner allt, cya!

We should love, not fall in love, because everything that falls gets broken.

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Jag vet inte vad jag ska göra, kan ingen bara komma med ett mirakel? Imorgon blir det gym med Klara och tänkte vara duktig och köra en PW med Eroz på morgonen... Eller förmiddagen iallafall höhö. :)
Godnatt på er jag orkar inte blogga mer ikväll och ska bara slappa lite nu! :)

Stop waiting for prince charming. Get up and find him. The poor idiot may be stuck in a tree or something

Skrivet:    ·  Min vardag
Har absolut ingenting att göra och alla har typ flytt landet känns det som. :( Det ända att se fram emot är träningen som blir resten av veckan, men knappt det. Springer bara runt massa fjortisar som inte ens vet hur maskinerna funkar bara för det är sportlov och gymmet har något erbjudande. Suck.. Aja jag tränar ändå, behöver det :)

The first 5 days after the weekend are always the hardest.

Skrivet:    ·  Min vardag

Det jag köpte idag!
Ehh Ulrik Munthers nya mello låt.. Ja den är bra, lyssnar sönder den lite nu ;) Städat rummet också, eller jag kalalr det städat. MAmma får gnälla hur mycket hon vill. Ska äta lite avokado eftersom jag glömt att äta efter min träning och sätta på en film :D

I love it when I hear lyrics that totally apply to my current situation.

Skrivet:    ·  Min vardag
Skickat iväg ett viktigt mejl som jag hoppas förändrar något, gymmat i någon timme och hann även med lite shopping efteråt! :) Tänkte hoppa in i duschen, fixa en smoothie och slappa lite. Eller borde kanske städa mitt rum som jag började med lite smått imorse :)

Say it to my face, not through your status.

Skrivet:    ·  Min vardag
Rockar mitt svarta nagellack, glömde bort att jag hade det bara för det stod bakom alla andra lack ;) Lyckades prescis ta mitt lata arlse upp ur sängen och måste såklart stressa nu! Ska ut med Eroz och sen till gymmet, xoxo!

So I guess we are who we are for a lot of reasons. And maybe we'll never know most of them

Skrivet:    ·  Min vardag
Core passet var.. Ja vad ska jag säga, det mest ogivande passet ever! Tänker aldrig köra det igen haha! Så himla värdelöst, var fasiken mer dans rörelser än core... Kör hellre mitt eget race :) Tänkte dra mig till gymmet imorgonbitti, eller lär ju bli senare än på morgonen eftersom jag är så galet morgontrött ;)

You wanna see a perfect relationship? Watch a movie

Skrivet:    ·  Min vardag
Ja men juste jag har en blogg höhö... Jag ska byta om till träningskläder och åka och gymma! Blir lite styrka och kondition sen ska jag och Klara köra ett corepass ;) Wiho så kul. Imorgon blir det ännu mera pass och även på torsdag :)

Studded iPhone case

Skrivet:    ·  Min vardag
Kärlek vid första ögonkastet! Spana in detta för några veeckor sedan men köpte det nu idag :D Älskar det, så jag! :D

25 februari

Skrivet:    ·  Min vardag
(Tindra är sämst på att ta hoppbilder...)
Internet funkar igen wiho! Funkade inte på hela dagen igår? :o MEn godmorgon, jag och syrran ska åka in till stan för shopping eller iallafall fönstershoppa.. ;) Får min lön idag också, känner mig som en tant som alltid går och vänätar på sin lön! ;)

Pain is only relevant if it still hurts.

Skrivet:    ·  

Internet har lagt av helt. Inte funkat på hela dagen :( syrra och jag ligger och kollar på film och planerar morgondagen lite ;) Blir nog en sväng till stan för shopping :D

Mitt internet funkar inte, blir galen!

Skrivet:    ·  

Åh försökt få igång internet den jag kom hem ifrån jobbet!:( funkar fortfarande inte så nu använder jag mobilen... Hoppas jag får igång det snart! Kanske slänger in lite bilder ifrån Egypten då :)

Mönster och nitar!

Skrivet:    ·  Min vardag
3 till saker jag köpte i Egypten på min favorit affär såklart! Byxor, loafers och ett skärp :D Visar bättre bilder sen när jag använder byxorna ;)

Don paco - Fel av mig

Skrivet:    ·  Min vardag
 

Jag kan inte säga mer än att jag saknar dig, det var fel av mig.

Skrivet:    ·  Min vardag

Sådärja då var man hemma igen! :) Jag och Mickis gjorde massa chokladdoppade frukter, även om det itne blev så jävla bra blev det super gott :D Det är både nyttigare och godnare än godis & chips osv.. ;)
Ingen lust att gå upp "tidigt" imorgon, jag tycker halvt tio/tio är tidigt.. För att jobba.  Men vi hörs imorgon, natti natti :)

Saknar dig för varje sekund som går

Skrivet:    ·  Min vardag
Vidare mot lilla wilda, kussen och moster! Middag och mys står på schemat. Jobbar imorgon också, ser inte fram emot det hehe. Och jag tycker det är kul att jobba annars. Well well... Ha en bra kväll! :) ♥
 

I'm not rude, i'm honest.

Skrivet:    ·  Min vardag
Har kört hårt på gymmet idag, härligt! :D Tog även två sprutor efteråt.. En i varje arm buhu :( Nu ska jag käka lite sallad och sen kolla på Top model innan vi drar vidare till moster :)

Jag förstår man kan vara fler än två, om du vill kan du få försöka slå guinness rekord!

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon bästa läsare, känner attdet blir roligare att blogga nu med ny design :) Jag och pappa tänkte åka och gymma så ska snabbt byta om! :D Har fortfaraande träningsvärk ifrån iförggår, inte spreciellt skönt alls hehe.
Ha en bra dag :D ♥

Ny design!

Skrivet:    ·  Min vardag, Photoshop
Har hållt på ett bra tag med en ny design, äntligen uppe. Dock blev jag missnöjd med bakgrunden jag gjorde så därför är den helt rosa nu... Men gör en ny en annan kväll, har ingen fantasi kvar haha! Headern däremot är lite annorlunda tillskillnad från vad jag brukar ha, vad tycker nu? :D

Hur dom än försöker ta oss ner på jorden

Skrivet:    ·  Min vardag
Sneakpeak på min nya jacka ;)
Följde med mamma till donken och köpte mat, usch!! Jag som börjat med mitt nyttiga liv igen -.- Blev inget gym idag heller, fan Cassie! Men kör imorgon tänkte jag, dock är pappa ute och lever livet ikväll som en liten tonåring och då ska man inte träna dagen efter.. Men kan nog lura med han ändå ;)

I have so much to say but you're so far away

Skrivet:    ·  Min vardag
Har varit hemma ett litet tag nu och fixat lite saker. Tror det blir en hemmakväll idag, har ingen ork och en jävla massa träningsvärk för att gå ut. Imorgon blir det middag hos moster också, myspys :)

Att vi kan gå genom eld, bara för ikväll.

Skrivet:    ·  Min vardag
Några snabba bilder på lilla mig idag, orkar inte fixa mig speciellt mycket.. :) Har hållit på med lite jobbgrejer hit och dit, eftersom allt strular och mitt schema har blivit fel (eller så har dom bytt utan att fråga mig först ;() så kanske byter jobbställe! We will see about that.
Kom på att jag köpte en ny ursnygg jacka i Egypten som jag änuu inte visat! Det måste jag ju göra :D
 

Do good. And good will come to you.

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon,blev väckt som vanligt av mami med Eroz och kaniner.. Moster och ena kussen är påväg hit sen ska vi åka iväg och handla lite i Barkarby :D Får se om jag tar mig en sväng till gymmet också, har dock sjukt med träningsvärk i armarna efter igår... Haha :)
 

Stronger then yesterday.

Skrivet:    ·  Min vardag
insta @cassandragigel
Lite bilder ifrån min kväll. Var vakt åt 5 spralliga kaniner när mamma fixa buren, nej det var inte lätt alla bara hoppade runt som galningar! Körde gym i si sådär 2h med papsen också.. Slut i armarna haha. Men kanske drar dit imorgon en sväng också! :)

Feel this moment - Pitbull ft. Christina aguilera

Skrivet:    ·  Dagens låt!
Chistina Aguilera min älskling, hennes röst! 

Cause it's time to leave those feelings behind.

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
tröja H&M divided / jeans dr.denmin / armband & halsband bikbok
Hey guys, what's up? Jag försvann lite igår, blev jävkligt arg på en sak jag fick reda på så stängde av datan och gick och la mig med detsamma... Äntligen är denna helvetes vecka över och jag kan slappna av igen! 
Har även fått lov nu, u-n-d-e-r-b-a-r-t!
Det ända jag inplanerat är gymma varje dag, även lite pass med Klara är inbokade och mysiga middagar! :)

Pelpum topp med strass!

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Detta var en av topparna jag köpte i Egypten, sen den glittriga som jag redan haft på mig ;) Älskar Suiteblanco's kläder, fast ändå skönt att den inte finns i Sverige så alla slipper ha likadana kläder ;)

Make you feel my love - Adele

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Har inget att säga och försvara mig, jag saknar dig.

Skrivet:    ·  Min vardag
Som ni ser i bakgrunden på bilden har ett paket kommit till moi! :D Glömde bort att jag ens hade beställt nått ;) Visar det sen någon gång när jag fotat. Bloggen får bli bättre och ska göras om med designen och allt på tordag förmodligen om jag hinner! Så sugen på att designa haha. Dock hindrar plugget mig ifrån att höra sånt jag vill just nu..

Något som tar upp mitt liv. Skolan.

Skrivet:    ·  Min vardag

Jag ska inte sova nu men jag säger godnatt nu, kommer inte blogga mera ikväll. Har ändå inget roligt att skriva och vill inte göra en massa onödiga inlägg, har lite mycket med skolan och pallar inte trycket, vi hörs imorgon. Pusshej!

Justin Bieber - Nothing Like Us

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Speak the truth even if your voice shakes.

Skrivet:    ·  Min vardag
Halva dagens outfit, hinner inte plocka fram systemkameran och allt så får bli såhär. Jag måstes fortsätta med plugget som vanligt :( Kommer bli så jävla skönt med lovet, kunde inte komma bättre! XOXO
 

These battle scars, don’t look like they’re fading

Skrivet:    ·  Min vardag
Såfort jag hör/ser/tänker ordet prov blir jag gråtfärdig. Detta är ingen kul vecka... Håller på att chatta lite med kusinen min, ska på middag hos moster och Mickis på lördag :) Kanske även ska börja på dans, ni vet det har varit en av mina små hemliga drömmar att börja på street och sånna coola danser ;) Jag är ju obssesed av alla dans filmer, har sett alla som finns typ ;)
 

Shortest horror story: Monday

Skrivet:    ·  Min vardag
Ligger i sängen med en av våra kaninisar bebbar! Dom har växt så jäkla snabbt! Kunde liksom ha en i handen liggandes innan jag åkte till Egypten.. ;) Pluggandet har ju gått rent ut sagt år helevete, eller iallafall det jag har till imorgon. Så skiter i det nu. Ha en fortsatt bra kväll! ♥

Baby jag vill inte vara den, så jag låtsas som inget hänt

Skrivet:    ·  Min vardag
Hade simining som andra lektion vilket inte var skitkul direkt.. Känner sig så risig resten av dagen när håret är ofixat och allt -.- Jag pluggade lite men somnade, ska göra ett nytt försöka nu.
 
Btw, så ska jag byta design såfort jag får tid över till det. Trött på denna jag har nu och känner för något nytt, kanske får blogglusten tillbaka då! :) 
 

Knowing that someone actually gives a shit about you, is one of my favorite things in the world

Skrivet:    ·  Text/citat
 

Omänskligt.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag vill seriöst ta livet av mig eller något. Har 7 prov och inlämningar som ska in på 3 dagar. Men när jag varit borta i mer än 1 vecka och kommer tillbaks, får pappren och typ "-här du har prov imorgon" då blir jag fan jävligt förbannad. Tar bloggen i andrahand och får se hur bra update det blir... Cya.

Röd Michael Kors väska!

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Fick denna ursnygga Michael Kors väska i födelsedagspresent, den röda är ju inte så vanlig eftersom det inte finns på så många ställen.. ;) Love it!

A year ago I would've never guessed my life would be the way it is now.

Skrivet:    ·  Min vardag
Äntligen hemma ifrån en jobbdag! man bli helt slut när man inte får äta på hela dagen... Nu måste jag tyvärr plugga också, precis vad jag vill göra på min födelsedag! Men tror jag inte pluggar så mycket hehe ;) 

Då har man fyllt 17 år!

Skrivet:    ·  Min vardag
 

Work work...

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon! Jobba på sin födelsedag är ju alltid lockande. Fast näe. Gårkvällen var rolig och spenderades med härliga människor, dom sjöng även vid 12-slaget för mig haha! Så söta. Fast jag tycker sånt är lite pinsamt ;)

Åkte som hemifrån och kom hem ett år äldre!

Skrivet:    ·  Min vardag
Hemma ifrån festen nu! Även firat mig med släkten, super mysigt :) Jobbar imorgon (eller idag höhö) så tänkte försöka sova så snabbt som möjligt, kommer va helt slut imorgon! ;)

Sinner or Saint?

Skrivet:    ·  Bli min/wanties, Min vardag
Älskar båda stilarna! Skulle mer än gärna vilja ha dom här hemma i min garderob. Vilket skulle ni läsare vilja ha?;)
Kläderna, smyckena osv finns att köpa HÄR! :)

Tatto made my me!

Skrivet:    ·  Min vardag
Kolla vad fint det blev! Skissade en tatto till Linnea som nu gjort den på sin handled, dock är de nyss gjord här och kommer se bättre ut om några dagar när svullnaden gått ner! Jag är så satans sugen på att tautera mig också! Men måste bli 18 säger mami.. Ska nog försöka överatalla henne ändå!

Jag har sett dig falla i så många andras famnar

Skrivet:    ·  Min vardag
Detta vaknade jag upp med utanför fönstret i 1 vecka...
Har inte redigerat och fixat några av bilderna ännu, men har en massa bilder att visa och det kommer med tiden! ;) Försöker skriva klart min idrottsuppsats men det är lite svårt när han inte sagt vad man ska skriva. 
Ha en bra dag! ♥

Don't like me? Good, I don't stand up every morning to make you happy

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon kära läsare, har fortfarande inte kommit upp ur sängen. Jag börjar bli förkyld igen, great! Men tror jag ska följa med till gymmet idag om pappa åker dit. Efter det ska släkten komma och fira mig :) Puss.

Don't get pissed when I start talking to someone else, you let me go.

Skrivet:    ·  Min vardag
Tog mig 6 timmar ungefär att göra klart engelskan, och gör klart den helt dagenn innan inlämning istället.. Har aldrig varit bra på att plugga kan man väl säga. Nu värker huvudet och jag känner mig bara så irriterad på allt. Ingen lust att fira mig imorgon för den delen heller, fan bryr sig om att jag blir 1 år äldre.. -.- 
Te och film ska det bli nu, så svara jag på alla kommentarer imorgon istället för jag orkar inte svara på dom nu! Puss.

I'm prepared to die in the moment.

Skrivet:    ·  Min vardag
Pluggandet går väl an men förbannat trögt. Och just ja, jag fyller ju år i helgen och ska firas imorgon vilket betyder att jag inte kommer hinna plugga... Ska försöka göra klart nu och sen får jag komma igång med bloggandet igen. XOXO

Nu går jag i ide.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag har så mycket att göra nu så jag vet inte ens vad jag ska ta mig till! Har 3 engelska inlämningar, sam prov, historia prov, 2 idrottsinlämningar och livräddning prov och klädsim och de vanliga lektionerna ska hinnas med också! Vill bara försvinna nu känner jag...

People call it valentine's day, I call it thursday

Skrivet:    ·  Min vardag
Sådärja då var man hemma igen och bloggar ifrån en vanlig dator! Ska visa det jag köpte sen, blev nog en favorit kund i suiteblanco affären! Brände några tusen höhö. Köpte en ny plånbok också! Det var på tiden.. ;)

På svensk mark igen!

Skrivet:    ·  

I'm coming home!

Skrivet:    ·  Min vardag
Chippaz -SpaceinvasionSkyBe Fucking Awesome

Holly sweater

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Älskar detaljerna på axlarna, så fint :D

.

Skrivet:    ·  Text/citat

Chillar kanten!

Skrivet:    ·  

Har ridit kamel idag med syrran min haha! Sista heldagen här, buhu vill inte hem! Har missat så satans mycket i skolan och orkar inte ta igen det någonstans.. :(

Fire with fire

Skrivet:    ·  Min vardag

Drink Coca Cola

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Gina har faktiskt börjar få in snyggare kläder. Men tycker fortfarande det är tråkigt att alla går runt i samma kläder... Men gillar tishan ovan ;)

Take it easy.

Skrivet:    ·  Min vardag
269318_391309217630640_252266509_n_large
 

Hei bästa läsare!

Skrivet:    ·  

Vart helt underbart fint på giftun Island och jag visar en massa bilder sen när jag kommer hem. Jag har snorklart hela dagen känns det som, helt fantastiskt! :)

Big Miracle

Skrivet:    ·  Film tips
Åh så himla fin film! Den är verklighets baserad också :')

Diana dress

Skrivet:    ·  Min vardag
Finns att köpa HÄR!

Hols amigos!

Skrivet:    ·  

Det går aldrig att publicera inläggen! Blir galen, försöker hela tiden. Idag ska vi till giftun Island och snirkla osv. Blir borta hela dagen, det kommer nog bli super mysigt! Tar en massa bilder också ;)

Min relation status:

Skrivet:    ·  Text/citat
Tumblr_mhdth9x9k91rd9zfpo1_500_large
 

One two fuck you

Skrivet:    ·  Dagens låt!

June dress

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Så snygg, finns att köpa HÄÄÄR!

Don't cry...

Skrivet:    ·  Text/citat
Tumblr_mhsterdji01s2utseo1_400_large
 

So undercover

Skrivet:    ·  Film tips
 So-Undercover-Quad-Poster
Det var ett tag sen jag tipsade om filmer så.. Här kommer en bra tjeeejfilm... ;)

Snygga väskor

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
 
Åhh så snygga båda två! Kommer ifrån H&M och kostar 400:- 

Tjänare!

Skrivet:    ·  

Har köpt en ny jacka och snygga skor! :D visar när jag är hemma i kalla Sverige. Slänger in en bild ifrån dagen också ;)

How I feel around 3 am.

Skrivet:    ·  Text/citat
Tumblr_m32g2ljf6m1rr3l61o1_500_large
Haha åh detta är så jag, övertrött jävel ;)
 

How I feel around 3 am.

Skrivet:    ·  Text/citat
Tumblr_m32g2ljf6m1rr3l61o1_500_large
Haha åh detta är så jag, övertrött jävel ;)
 

Alex Clare - Too Close

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 
Så skön låt!

Internet funkar men inte med blogg.se

Skrivet:    ·  

Vi har varit nere vid rödahavet, det är typ 5min härifrån. Skithärligt! Men jävligt salt hehe.. Ska dit imorgonbitti också men ikväll ska vi till köpcentrumet där vi va igår, ska köpa en jacka förmodligen som jag hittat ;)

Bikinisar!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties, Min vardag
 
 

Två snygga bikinisar ifrån H&M, gillar den blåa mest!

This is me.

Skrivet:    ·  Text/citat
2353fad46eb711e2a45222000a9e06f4_7_large
 

Ballerina skor!

Skrivet:    ·  Min vardag
För att vara H&M måste jag säga att dessa faktiskt är snygga! Har dock provat dom svarta göst upp och är väldigt stora i storleken, så jag som har 36 kan inte ha dom tyvärr... :(

 

Super soligt!

Skrivet:    ·  

Världens bästa väder att vakna upp till! Vi har nyss ätit frukost och snart ska vi gå upp och byta om till bikini! Jag får inte sola för jag äter penicillin men jag skiter i det!

Första kvällen

Skrivet:    ·  

Är super skönt här och typ super stort hotell så jag virrar bort mig, sämsta lokalsinnet haha ;) imorgon blir det massa sol och bad!

Bara På Låtsas - Hoppas Hoppas

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Älskar sånna här typer av låtar. Denna är grym! 

Army style

Skrivet:    ·  Min vardag
Älskar den här typen av jackor. Jag ska nog köpa en efter jag kommit hem ifrån resan! Love them.
 
 

Cya in egypt!

Skrivet:    ·  

När man är sjuk får man vad man vill, starbuuuucks! Yeah ;) ska snart stiga på planet och sen flyger det 8.30 :)

Sista natten i Sverige nurå!

Skrivet:    ·  Min vardag
Nu måste jag försöka sova eftersom taxin kommer 06.15! Tidigt men så värt...! Älskar att det börjat snöa och bli äckelväder igen nu när jag åker haha ;) Ska bli så skönt! Bloggar imorgonbitti, sen har jag massa inlägg som kommer komma upp och ska försöka blogga därifrån, finns wifi på hotellet :)

White musk libertine body lotion

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
En till boby lotion i min samling, luktar jätte gott & fräscht! :) Finns att köpa på bodyshop men kommer inte ihåg vad den kostar ;)

This is going to be awesome.

Skrivet:    ·  Min vardag
ElviraLL - en modeblogg -Crunchyroll - Photos - cut.clothes, love, suitcase, viva la juicy - inspiring picture on Favim.comPinterest / Search results for pretty
Tror jag har packat klar, behöver man nått mer än kläder, väskor och skor? Näe tror inte det va... :) Laddar kamrorna och plockar med mig en massa extra minneskort så ska jag bli bättre på att blogga efter denna resa! Och kommer även byta design då, ny start! ;)

I'm not perfekt. I'm original.

Skrivet:    ·  Min vardag
Min hals dödar mig och jag vill ha glass! Ska sätta på nästa film och vila lite till, sen måste jag upp på benen igen och fixa det sista inför resan. Ha en bra kväll! ♥

Wanties!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
 

Lola Versus

Skrivet:    ·  Film tips
Vad ska jag säga, min älskling Joel Kinnaman är med! Se den!!

Hoppas inte himeln faller ner, hopp-hopp, det hoppas vi.

Skrivet:    ·  Min vardag
Eftersom jag spräckt båda mina dr.denmin på en vecka så fick jag köpa nya.. Inte värt pengarna dock eftersom dom går sönder hela tiden... Men efter dessa ska jag köpa riktiga svarta jeans som håller.. ;)
Nu ska denna trötta tjej vila innan hon ska fortsätta packa! ;)
 

It's too cold outside for angels to fly.

Skrivet:    ·  Min vardag
(håller på att packa, måste dock köpa ny bikini)
Imorgon blir en jobbig dag, jag ska orka med skolan.. Skolan består bara av nationella prov, inte så taggad på muntligt i engelska med tanke på att det gör ont såfort jag öppna käften.. :( Efter det åka en sväng till centrum, ja det är ansträngande! Men laddar med massa penicillin, strepsils osv. Så kanske jag slipper tuppa av iallafall ;)

Life is tough so you gotta be tough

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Har så galet ont i halsen att jag verken kan äta/dricka... Men tvingar i mig lite B&J ;) När man är sjuk blir allt 100 x jobbigare men har ändå lyckats packa det mesta inför resan, valt mina framtida kurser och lite sånt.
Ska kolla på Maria och Mindy's nya tv-program, dom är ju så underbara!

Galet söta BH:ar!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Sjukt söta BH:ar, vill ha alla dessa ovan! Tror jag ska försöka haffa 1 eller två imorgon.. :) Ska trotsa min halsfluss och åka och handla lite nödvändigheter till resan. Har även lyckats spräcka mina byxor mellan benen så måste köpa nya... 
 
 
 

Jo men visst, det går bra nu.

Skrivet:    ·  

Åkte till sjukan för att ta spruta. Kommer hem med penicillin istället för att ha tagit sprutan. Jag ska nu vila för jag är helt slut efter att ha varit på sista 2h lektionen och sedan åkt till sjukhuset. :(

Godnatt läsare!

Skrivet:    ·  Min vardag

Ingen bra update idag, för att....

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag mår super dåligt... Vaknade klockan 5 och hade on överallt, höll på att svimma när jag försökte resa mig upp. Sen dess har jag legat och krampa & halv sovit i sängen fram tills nu när jag pallra mig ujpp oxch tog ett bad, vilket inte var så jätte skönt som jag trodde det skulle va. Så nej jag mår inte bra, har feber, huvudvärk, ont i magen, öm överallt... :(

-

Skrivet:    ·  Text/citat
Tumblr_md34o5vrzo1rs4rt0o1_500_large
 

No one noticed how far she had actually gone

Skrivet:    ·  Min vardag
 
All the words I don't say...
Ảnh của Yêu thương bỏ quên tôi như thể tôi không hề xứng đángმთავარია ბავშვი იყოს ჯანმრთელიTwitter / Fannyj97: http://t.co/OpPMGFq8:p
Min dropbox har slutat funka. När jag sätter i sladden till mobilen funkar det inte att ladda in bilderna ifrån den? Say wuut!? Precis vad jag behöver, lite mer saker som inte funkar. Och inga live bilder till bloggen blir det heller. Tänkte börja gå och lägga mig snart.. Eller lär väl va vaken hela natten men lägga mig i sängen och filosofera lite kan jag väl göra. G'night.

Döskalle t-shirt!

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Den här snygga toppen fick följa med mig hem här om dagen, plus lite andra småsaker :) Ska fixa ihop lite te för min stackars hals och sen blir det väl lite tv/film/serie-tittande ;)

Oh god… Monday is coming

Skrivet:    ·  Min vardag
Helt slut efter en jobbdag och ett gympass efter det... Ska bli så skönt att få sova. Längtat efter min kära säng! Tänkte hoppa in i duschen, fixa naglarna och en massa sånt nödvändigt nu! XOXO

Jobba!

Skrivet:    ·  

On my way to work.. Mår dock inte bra alls och får se om jag står ut mitt pass.. Huvudvärk m.m och vara trevlig mot folk, låter inte som en bra kombination idag :P

Helt okej skönt liksom.

Skrivet:    ·  Min vardag
Nybäddad säng - underbart skönt! Inatt ska jag sova också! Jobbar imorgon sen så kör jag lite spinning och gympass efter det med papsen! :) Godnatt! 

One more love song and I will be sick.

Skrivet:    ·  Min vardag
Gårkvällen var grym med massa roliga människor, dock har jag knappt sovit inatt så jag har sovit lite nu. Var tvugnen att ta en affe och en dusch för att vakna till liv litegrann. Har inga specilla planer ikväll längre... Så blir väl bara hemma. xoxo.

Vi blev dom vi sa att vi aldrig skulle bli.

Skrivet:    ·  Text/citat
Tumblr_mheo4qc7rc1s2j8u1o1_500_large
 

Erik Arbores - Gold

Skrivet:    ·  Min vardag

Så fin låt!

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Cheers the the fucking weekend!

Skrivet:    ·  Min vardag
Super stressigt! Jag ska med nästa buss som går om typ 10 minuter... Har fixat mig för middag och fest med mina bruds! Ska hoppa ner i mina jeffrey klackar sen bär det avmot stan :)
Sover inte hemma inatt så får försöka att mobilblogga eller något ;)
CASSANDRA