Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Sista mars.

Skrivet:    ·  Min vardag
Wow redan är mars över. Nu april hoppas den bjuder på sol och värme istället för plötslig snö.
Vi har fortfarande sjukstuga här hemma, och hoppas Collin kan gå till förskolan snart, känns som vi behöver skola in på nytt hehe. Han hann bara gå där i 3 veckor, nu inne på 4e veckan hemma. Och hur stressad blir man inte över att lönen kommer vara skit nästa månad.. Men något positivt är att jag hinner virka, håller på och göra lite låtsats mat till Collins kök :)
 
Nu ska jag fortsätta jobba lite hemifrån med olika samarbeten som ska upp. Ha en fin dag!

Att leva i nuet

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
Barn är så fantastiska på att leva i nuet, vi vuxna borde verkligen ta efter av det. Här sitter mini me och är superförkyld med ögoninflammation, men älskar livet lika mycket för det. Vad arg jag kan bli på att vi klagar så mycket ibland. Måste börja tänka på det. Jag beundras så av barn, vi har mycket att lära. 

Hoppas ni får en fin helg! 

Hjälp mig nå en dröm - rum21awards

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag gjorde om en bricka som inte passade in här hemma från ett grön/blommigt mönster. BLev så nöjd, tänk vad lite färg kan göra :)
 
Jag är med i rum21 Awards som årets stjärnskott, snälla hjälp mig att få röster! Man kan rösta varje dag fram tills 29/3, skulle bli såå tacksam! Rösta HÄR och jag är nummer 76 ❤ Och för att se min inredningsinsta kan nu klicka här. :)

Sommarlängtan

Skrivet:    ·  Min vardag
Min lilla plutt. Jag längtar så till sommaren! Jag fick lite feeling nu i sjukstugan, så ändrade om designen lite här på bloggen. Dags för en ny fräsch header som passar till våren. Vad tycks? :)
En bra grej med att Collin är sjuk, är att han sover mycket längre 2h utan problem vilket annars brukar vara typ 40min. Jag hinner på lite saker gjort .

DIY - kruka

Skrivet:    ·  Min vardag
En kruka som jag inte hade användning av fick bli lite målad så den passar in i sonens rum istället. :) Jag älskar att vara kreativ och skapa själv, så fort vi flyttar större så vill jag ha en egen snickarbo! 
Sjukstugan här hemma forsätter och Collin går in på andra veckan med ögoninflammation. Och ja vi andra är också sjuka...
 
Ha en fin dag!

Desenio

Skrivet:    ·  Min vardag
 
 
Inlägg i annonspartnerskap med Desenio.
 
Om det är någon favorit hemsida jag har med posters och ramar så är det från Desenio. De har ett stort utbud som verkligen genuint passar alla hem. Så väl som abstrakt konst, fotografier, prints med text etc etc. Så fort jag får ett inredningsuppdrag så brukar jag rekommendera tavlor där ifrån eftersom de är så prisvärda och fina. Man livar ju verkligen upp en tråkig vägg med hjälp av små medel, det behöver inte vara massa tavlor, ibland räcker det med en eller två stycken, eller så gör man en tavellist med flera stycken. Min personliga favorit är nog massor av tavlor som sitter lite omaka på en vägg, jag gillar kontraster & olika djup och höjder.
 
Och givetvis är mitt hem fyllt av deras produkter i alla rum. Här ovan har jag några favoriter och några har jag precis lagt en beställning på. Den fjärde bilden i collaget är jag så taggad på att få hem, jag älskar sånna här mönster! Abstract cliffs heter den, ni finner den här. Tror jag kommer ha den i vardagsrummet på nedervåningen så jag kan se den ofta. Eftersom vi inte hänger lika mycket på övervåningen förutom när vi ska sova haha.
 
För att hitta ännu mer inspiration på hur man göra kombinera tavlor kan ni kika in här!
Vad gillar ni för typ av stil på tavlor? Abstrakt, texter, natur eller kanske målningar? Ha en fin dag.
 
 

Vab

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Bild från innan han blev sjuk.
Jahapp idag kör jag min första vabdag. Stackars älsklingen har åkt på feber och dubbelsidig ögoninflammation. Får se om han ens kan gå till förskolan på hela veckan. De ser inte alls bra ut. Och eftersom alla bunkrat för Corona så finns de inte drick Alvedon för barn på internet så mamma var en ängel och lyckades få tag på en i butik så nu har han börjat pigga på sig.
Collin brukar sova 40min-1h ish varje dag men nu har han sovit fram och tillbaka största delen sen han vaknat vid 7. Spännande och se hur nattningen går sen haha.

7 mars

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

(null)
Min vackra älskling, ett riktigt charmtroll. Omtänksam och snäll, ovetandes i fredags om att han skulle bli smittad med ögoninflammation på föris.... Jävla idiotföräldrar som skickar iväg sjuka ungar bara för de ska jobba, så själviskt. Tycker så synd om honom, inte alls lika pigg som han brukar vara och en förkyldning har han åkt på nu. Hoppas han kommer lindrigt undan med ögat, han får ju panik när han inte kan öppna ögat på morgonen. :(

Ikväll är vi hemma hos svärföräldrarna och sover över efter en mellokväll. Även mina föräldrar är samlade, så hela tjocka familjen är med. ;) 

Mwaah!..

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Collin ger er en härlig puss, mwah! Lilla tokstollen som gillar att synas framför kameran. Idag började jag tidigt på jobbet så mamma var snäll och kom och lämnade Collin på förskolan för att han inte skulle behöva gå upp så tidigt. Efter förskolan så kom Ryan som är en månad yngre än Collin, perfekt att ha lekkompisar vägg i vägg. ;) 
CASSANDRA