Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

29 Februari

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
Så var det helg igen. Inget planerat och inga måsten, så vi får se vad helger tar oss. 
Martin är iväg och jagar ikväll/natt så stannar hos föräldrarna så vi slipper vara själva. Hoppas att C sover bra då.. ;)

Trevlig helg!

24 Februari.

Skrivet:    ·  Min vardag
Efter en skitmorgon som började lugn och sen till stress, gjorde att jag glömde favoritmössan på bussen. Hemgången efter jobbet gick inte tågen så tog andra linjen, men när jag väl hoppat på så säger den att den inte stannar förens i Väsby, vilket resulterar i att jag inte kommer av där jag vill och skulle behöva hålla på med restidedn 2h från dörr till dörr. Så mamma var snäll och hämtade mig så jag kunde hämta denna busunge lite tidigare. Nu ska jag njuta av kvällen och inga måsten! Peace out.

Historiska

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

(null)
Förra helgen ville vi göra något kul och åka iväg lite. Så åkte till historiska museet. Det tråkigaste vi någonsin varit på! Alltså va, otroligt litet och fanns knappt något intressant att titta på. Inte undra på att jag aldrig varit där förut. Spf et blev en flopp, får se om vi hittar på något roligare en annan helg istället haha.

Idag bjuds det på riktigt vårväder med 7+ och strålande sol! Vi är påväg till svärföräldrarna för lite lunch och häng. Trevlig söndag!

Denna busunge.

Skrivet:    ·  Min vardag
Här ska man försöka fota den lilla krabaten så börjar han grimasera haha... En riktig busunge är vad han är, lär sig nya knasiga ljud varje dag och vickar gärna på stolen medan han står på den trots att vi säger nej. 
Snart helg igen, veckorna går så fort! Och imorgonbitti ska jag & mamma på Lindex frukost i mall of scandinavia, se om vi kan hitta något fint också, till Collin då såklart.. ;)

Födelsedag

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

(null)

(null)
Igår firade vi mig med släkten. Trevlig att bjuda till fika och ses lite.
Vi har precis ätit på caliente och nu ska vi på bio. Förhandsvisning på min pappa Marianne.

Trevlig kväll!

Första dagen.

Skrivet:    ·  Min vardag
Den här lilla sötsaken har gått sin första hela dag på förskolan idag, allt gick jättebra. Förutom att han sover bara 35min, behöver minst 1h för att orka vara uppe på kvällen. Men så skönt att han accepterar det, vi började inskolningen i måndags. Usch han blir så stor nu när han går på förskolan. 
Idag var första gången jag var med och hämtade, han ville visa allt som han leker med! Och blev en riktig pajas som knasade runt och stoja framför alla andra barnen som satt tysta och bara tittade på honom.

Lekparken

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

(null)

(null)
Det finns inget bättre än att se sitt barn skratta. Vi har inte varit så mycket i lekparker eftersom han började gå i decemeber. Och gå ute i skor har inte varit något favorit, men de börjar gå bättre. Nu inför förskolan som börjar denna vecka behöver han ju vänja sig vid det eftersom de är ute hela förmiddagen.

Imorgon ska jag extra jobba lite på skolan innan jag åker vidare till MOS för annat jobb.

Trevlig kväll!

Desenio

Skrivet:    ·  Min vardag
Desenio leverar alltid fina poster, brukar oftast beställa där ifrån. De har ett så stort utbud som passar alla. Jag tror jag har tavlor från dom i alla rum utom badrummet haha. Men kolla bara på de senaste tillskotten till Collans rum, älskar när de är fina och lärorika på samma gång. 
Ni hittar deras posters HÄR

Ma maison

Skrivet:    ·  Min vardag
En tung natt var det inatt, med mycket känslor efter gårdagens möten på jobbet. Känner mig otroligt kluven till vad jag vill göra. Trivs inte som jag vill göra, men tryggheten om kunskapen i jobbet är skön. Jag vet inte om jag "vågar" lära om mig och prova något nytt, samtidigt som det nnya måste passa in med småbarnslivet. Vill verkligen inte jobba kvällar och helger, vill inte missa massa tid med Collin. Vad gör man då för jobb när man inte har någon speciell utbildning förutom inredning?..
 
Men snart är det helg och jag ska försöka koppla bort jobbet och bara fokusera på nuet.
 
Trevlig kväll!

4 Februari

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Inatt sover jag borta från min lilla trollunge. Vi är på butikschefsmöte på Winery hotel, så passade på att sova över för att slipp gå upp tidigt till dagen efter.
Efter en härlig middag är vi nu redo för att sängen och jag ser fram emot att få sova en hel natt... förhoppningsvis. 

Firande

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Godmorgon, hela helgen har bestått av firande. Först för svärmor som fyllde år i fredags, blev middag på Rinos, fantastisk mat! Och sedan släktforande igår och efter det iväg till mina föräldrar för att ha middag med våra familjevänner från landet. 
Collin hade så roligt med de andra barnen, förra året var han så liten och gjorde knappt något så nu sprang han runt och lekte med de andra. Gulligt att se hur han är med andra barn. 
Idag ska vi iväg och fira min kusin och titta på deras nya hus de flyttat in i. Efter det får det nog bli en slappkväll hemma...

Ha en fin dag! 
CASSANDRA