Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Januari till sitt slut.

Skrivet:    ·  Min vardag
Äntligen hemma med lugn & ro. Collin är nattad och jag hoppas han sover länge, så vi får lite egentid... Jag är helt slut i kroppen efter att ha spenderat halva jobbdagen utomhus i regn och rusk. Men nu ska jag fokusera resten av veckan och nästa på mitt ordinarejobb för att hinna med allt där. Nästa vecka är det butikchefsmöte som jag ser fram emot. Dels för vi checkar in på hotell och för att de alltid blir god mat ;)
 
Trevlig kväll!

Tulips

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Tulpaner tulpaner, då känns det verkligen som våren är här snart. Speciellt när det är 8 plus, sol och torra vägar. Får se om de hinner bli någon mer vinter i år.

Trevlig söndag kära ni.

Sötast när dom sover

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Lilla tröttmössan, dom är sötast när dom sover haha! 
Mannen jagar idag så han kommer nog hem sent, vi har varit ute och handlat lite och nu ska vi bara slappa hos föräldrarna. 

Vad tycker ni om att läsa om? Vill ha lite inspiration på vad jag kan skriva om.

Hoppas ni får en fin helg!

22 Januari

Skrivet:    ·  Min vardag
Vi gick ju på babysim 2 steg med Collin för ca ett år sedan, nu kan jag faktiskt sakna det. Han tyckte det var så roligt att simma runt och leka. Skönt för oss också och bada i varma poolen haha.
Redan lillördag, så snart helg, längtar redan.
Nu ska jag jobba lite administrativt hemma och sedan baka och göra kvällens middag som blir soppa & färskt bröd. 
 
Trevlig kväll!

21 Januari

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

(null)
Lite detaljer från Collins rum.
Jag har haft fullt upp, dela min halvtidstjänst och sedan har jag börjat jobba extra på min gamla skola som vikarie, och ja de behövs hela tiden så de rings och mejlas mycket. 
Längtar till helgen när jag bara jag bara får släppa alla jobbtankar, känner att de tar på krafterna och tänka jobb hela tiden.

Ha en trevlig kväll!

När livet kommer ikapp.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Ja det är minst sagt ett pussel att få ihop vardagen med jobb och barn. Efter att gått in i min andra jobbvecka så känner jag att de tar på kroppen att jobba. Saknar otroligt mycket att vara hemma med Collin, samtidigt som de är ett skönt break från hemmet att komma bort. 
Börjar fundera på om halvtid kanske t.o.m. är något bra för oss båda. Jag hinner spendera mer tid med Collin och familjen, och få de sociala på jobbet också! Allt behöver inte alltid handla om pengar..

7 Januari

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag kan knappt förstå att mitt hjärta varit såhär liten, ungefär ett års sen som bilderna togs. Jag har redan hunnit börja jobba igen, och ja det tar på krafterna. Jag har huvudvärk varje dag och fruktansvärt ont i kroppen efter varje jobbpass.
 

4 Januari

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Igår var min första jobbdag på över ett år. Blandade känslor, var så pepp på att komma tillbaka med den känslan dödades fort av tråkiga besked om min tjänst. Så ska söka nytt som då ska passa föräldralivet utan att jag missar hela dagarna med Collin. Svårt inom handels att inte jobba sena dagar.

Ha en fin dag!

2020

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
Nyår är överskattat, de blev en lugn kväll hos föräldrarna med god mat. Collin vaknade till lite när de var som värst, men annars gick de galant. 
Vi körde även premiär på att gå med skor utomhus, var lite krångligt att få med fötterna. Han har ju inte gått speciellt länge heller men såfort han fattade att de gick var det kul. Idag blir en slappdag. God fortsättning! 
CASSANDRA