Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Pyssla

Skrivet:    ·  Min vardag
Det fick bli lite lövdjur till Collans rum. Längtar så tills han har ro att sitta lite längre och pyssla, nu funkar det ett tag att måla men sen spårar det ur och är färg överallt haha.
 
Ha en fin dag!

23 Oktober

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Morfar, Collin och farfar.
Ja de känns att de börjar bli höst, mörkt fort och regn och rusk hela dagarna... Hur tråkigt!? Ända fördelen är att jag äntligen får tända massa ljus haha. Men nu går de istället det en himla massa så måste köpa nya ofta.
Idag hade jag tänk att ta tag i att baka lite bröd då vi har lite sopprester kvar. Inte för att jag vet hur man gör, men skadar väl inte att prova haha.
 
Ha en fin helg! 

Randigt.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag smälter... Ja jag kommer bli en sån jobbig morsa som kommer syskonmatcha, det är ju så gulligt! Detta är det första setet som jag har köpt. Och mer får det gärna bli.
Idag har jag varit på massage, välbehövligt och skönt att kunna ligga bekvämt på mage. Fick bort lite spänningar i ryggen, så ska nog boka in en till i november och hoppas bebis stannar kvar haha.

16 Oktober.

Skrivet:    ·  Min vardag
Äntligen fredag! Ikväll ska min familj komma över på lite middag. Vi har även fått en ny bil, min pappas gamla Audi som min farfar har haft. Och nu har Martin tagit över den, den behöver en hel del kärlek innan jag kommer åka med haha..Så ja förmodligen så kommer det fixas med bilen en hel del i helgen.
 
Ha en fin dag!

Mellanmjölk

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
I samarbete med Buzzador och Arla.

Vi fick hem en mindre variant laktosfri mjölk, Collin är en riktigt mjölkslukare och älskar när han får egna saker. Så denna mindre förpackning tycker han var lyxigt, den skulle minsann även stå på huvudet också haha. 

Höstmys

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
Min fina bukett som jag plockat själv. Äntligen helg eller vad säger ni? Ikväll ska jag hem till en kollega på middag, mysigt att komma bort lite från föräldralivet haha. För jag är sääällan borta jag säga. Nu senaste veckan vi började med att köra varannan dags läggning för att få lite mer egentid på kvällen att duscha eller något ifred. 

Ha en fin kväll! 
CASSANDRA