Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Jul 2020

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
(null)
Vi lyckas sällan få en bra familjebild där vi alla samarbetar... Och jag är sällan piffad nu för tiden så blir inte många fototillfällen heller haha.
Trots att vi bara firade jul med min familj så blev det mysigt ändå, Collin älskade att få paket men det blev nog lite mycket. Hade räckt med 5st som han fick leka med direkt eftersom han ville öppna allt direkt efter han såg vad de var. Sen blev de en till mini jul hos Martins föräldrar igår. 
Så nu ska vi blicka framåt till nästa år och hopps bebis stannar inne tills dess. ;)

Ha en fin kväll! 


22 December

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
Lite julpynt gjort av toarullar.
I år blir inte julen som vanligt, vi som alltid firar med farmor, farfar och morfar vanligtvis. Redan 23e på uppesittarkvällen brukar morfar sova över och så har vi lite mys. Så himla tråkigt att vi inte kan träffas nu, man vill inte heller ta alla i släkten för givet, man vet aldrig nästa säsong... Men ska försöka ordna facetime eller något till honom så han kan vara med oss på distans. 

Hur ska ni fira jul? 

Slå in paket.

Skrivet:    ·  Min vardag
Något jag älskar med julen är att ge, att slå in paket är så kul. Men inte för många samtidigt för då lägger jag inte ner lika mycket kärlek i det haha. Tycker ni om att slå in paket?
Och nu när Collin förstår paket på ett annat sätt än förra året så är de så kul att se när han sliter upp paketen och bli lycklig.
 
Ha en fin kväll!

11 December.

Skrivet:    ·  Min vardag
Ja man kan väl säga att man längtar lite efter sol.... Och sommar. I december just nu har de varit 0 timmars sol!? Så sjukt ju... Inte konstigt att man blir deppig såhär på vintern haha.
Jag jobbar lite hemifrån och försöker boka av så mycket jag kan på listan eftersom jag drygt jobbar 1-2 veckor till endast. 
Denna helg ska vi inviga mina föräldrars nya bubbelpool, jag vet en liten människa som kommer bli överlycklig över att få bada. Vi har inte besökt några badhus nu när det är corona.
 
Ha en fin helg!

Emmaljunga

Skrivet:    ·  Min vardag
Bild på vår fina vagn.
Inlägget är skrivet i samarbete med BabyV.
Jag vet inte om jag riktigt fattat att lillebror snart är här. Nästa månad är han, förmodligen, ute. Jag har inte börjat packa upp några bebisgrejer haha, lite små saker i skötväskan som vi har i hallen sen vi använde den med Collin. Börjar packa ner snacks och en babyfilt typ haha. 
Roligast ska nog bli att ta fram vår fina vagn från Emmaljunga, men vet att den behöver få llite kärlek efter att ha legat i förrådet sen den användes sist. De är inte lika kul att göra, dock det viktigaste för att vagnen ska hålla många år till. Jag älskar Emmaljungas vagnar, speciellt vår NXT90F den är snygg och rejäl. Tar sig fram överallt, vi har även köpt till extra hjul som inte är svängbara för tuffare terräng i snö och grus. Och framför allt att de är ett svenskt kvalitetsmärke och går att välja ergonomisk sittdel eller "vanlig". Vissa märken har endast ergonomisk sittdel vilket jag inte gillar då barnet aldrig får sträcka ut sig i vagnen, och de inte ens är ergonomiskt.. Vad har ni för erfarenhet?
 
Ha en fin dag!

Tävlingstips!

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Jag tänkte tipsa om en tävling på min inredningsinsta, nyakvadrat där ni har chansen att vinna presentkort på 500kr på Hambedo som har massa fina posters och ramar, 3 vinnare kommer koras! :) 
Klicka HÄR för att komma dit. Lycka till!

Julpynt

Skrivet:    ·  Min vardag
Ja lagom till förra helgen kom jag få, att de är 1a advent och alla julsaker ligger i förrådet haha. tänkte de är ju jääättelångt kvar till julafton så man behöver ju inte pynta. Men lite av sakerna fick faktiskt komma upp då, lite juligare kuddar skadar ju inte. 
Jag går faktistk inte så all in på julen här hemma dels för vi inte firar här hemma och sen för att vi inte kan ha julgran. Får inte plats, så nästa hus vi hittar ska vi absolut ha det. Och eftersom vi har golv till tak fönster i nästan alla rum utom sovrummet så kan jag inte ha några julstjärnor heller. För byggherren har självklart inte satt upp eluttag i fönstrena så kan inte ha hängande heller tyvärr...
 
Men ska ta igen allt sånt senare i livet haha! :)
CASSANDRA