Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

31 Augusti

Skrivet:    ·  Min vardag

Den här drömmigt goda måltiden vi åt i Söderhamn hade jag inte tackat nej till alltså. Men här hemma blir det hemmagjord pizza istället. Inte så farligt de heller. 

Tänk att de redan hunnit bli sista augusti!? September imorgon, nu är de strax vinter alltså... Hoppas på en vinter utan slask och med kramsnö haha.

Drömgarage

Skrivet:    ·  Min vardag
Bildresultat för garage
Som många redan vet så är min dröm (och jag tror även Martins) att köpa tomt och bygga eget hus. Om jag inte verkligen hittar drömhuset som går att renovera endast. Men Martin har ju också krav, och det är att ha ett garage. Gärna för minst 2 bilar också, jag hade gärna sett att man kan ha en övervåning på garaget som man kan utnyttja som gästhus eller liknande. En till bra sak med garaget är ju att jag slipper se allt skit som han alltid drar fram när han ska börja mecka med sina bilar haha. Jag tänker mig ett garage med bra ordning och struktur, på väggarna ska de vara plats för mycket förvaring och sånna coola "ställ" för verktyg som man sätter upp på väggen. Huset överlag som jag vill bygga, just nu iallafall, ska vara med vitputsad fasad och svarta lister på stora fönster och två våningar! Det är synd att de ska vara så jäkla dyrt med tomter här i Stockholm bara... Men någon gång ska vi väll hitta vårt drömhus eller tomt så vi kan bygga! :) Har ni några drömmar kring hus eller lägenhet som bara måste finnas med? 
 
Ha en fin dag allihopa!

Söderhamn

Skrivet:    ·  Min vardag

Här har helgen spenderats med goa vänner. Som vanligt så gick helgen alldeles för snabbt och snart bär det hemåt igen för yttligare en jobbvecka. Igår badade vi badtunna och gjorde massa roliga lekar. Tyvärr känner man att hösten börjar komma då de ät kallt trots att solen skiner och de börjar bli mörkare på kvällarna. 

Roadtrip

Skrivet:    ·  Min vardag
SuperthumbSuperthumb
Bildresultat för söderhamn
Tjenixen, idag så bär det av på roadtrip till Söderhamn! Vi ska till Annas landställe för att fira henne, så blir borta hela helgen. Mycket trevligt ska de bli! Nää nu mästa jag hinna packa det sista, måla naglarna och fixa lite ;)
 
Ha en fin kväll!

Formex 2017

Skrivet:    ·  Min vardag

Jag och Kim var på Formex i onsdags, väldigt roligt att se alla nyheter osv. Mycket inspiration, bjuder därför på lite bilder ifrån mässan. Ska se om man kanske kan köpa hem lite grejer för kommande stylingar :)

Desenio

Skrivet:    ·  Min vardag

Jag har ett litet dilemma, hur mina kära tavlor ska sitta.. annars är jag super glad över att de äntligen ska åka upp på väggen. Lite harmoniska och fina, så passar bra i sovrummet eftersom jag inte vill ha något skrikigt och distraherande. 


Vad tycks?

Ha en fin kväll kära ni!

Fåtölj Lennox

Skrivet:    ·  Min vardag, Tips!
Bildresultat för lennox fåtöljBildresultat för lennox fåtölj
Fåtölj Lennox
Jag är KÄR! Den är så jävla toksnygg så jag vill bara köpa ett par och ha någonstans! Jag har tyvärr inte plats för den någonstans, vilket suger... För jag vill så gärna ha den! Stilren, sammet och svart ram som pricken över i:et. Värsta är ju att båda är så snygga, men skulle nog vilja ha den rosa i förstahand.
Relaterad bildBildresultat för palma fåtölj
Fåtölj Palma
Och denna är också toksnygg! Såklart inte plats för denna heller.. Önskade att jag bodde lite större nu alltså... Denna har ju lite mer runda formet, lättare ram med snyggt korst under och sammat. Höstens fortsatta trend, sammet.

Libanesisk mat

Skrivet:    ·  Min vardag
Bild från en libanesisk middag.

De flesta som känner mig vet att jag inte är det största fanet av svensk mat, jag föredrar utländsk mat i alla lägen. Något som jag också fått upp ögonen för, för typ 2 år sedan efter en jobbmiddag är libanesiskmat. Vi har sedan har som tradition att äta på libanesiska restauranger varje gång. Så vi har hunnit testa en del olika inne i stan(Stockholm). Det är så fantastiskt gott alltså, har man inte provat det så borde man verkligen det! Det är så mycket goda kryddor och smaker. Bäst av allt är när man är ett gäng kanske och beställer in massa olika rätter så det blir lite som tapas, så plockar man från allt! Som tur är har sambon nästan lika stor kärlek som jag har till libanesisk mat, så det är inget han tackar nej till om vi måste äta det ;) Nästa steg är att få med resten av familj så de också tycker om det lika mycket som vi!

Jag skulle verkligen vilja kunna göra det som dom gör, har testat att göra någon meze röra förut som blev förvånansvärt bra. Blir sugen på att göra en nu nu nu, när jag sitter och skriver detta. ;)

18 Augusti

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag har jag, mamma & Tindra varit ute och shoppat lite. I eftermiddags var vi och hämtade pappa & mammas nya bil i Enköping, så jag fick skjutsa dit dom. Nu är jag äntligen hemma och ska börja förbereda lite för imorgon, pappa fyller år och vi ska på middag där OCH så börjar min utbildning imorgon, så hela helgen kör jag bakom skolbänken igen.. ;) Fyfasiken, trodde aldrig jag skulle göra om det, tur att det endast är ämnen som jag är intresserad av. Samt att de är på distans och bara några få träffar. Ser både fram emot de och är livrädd haha...

Stora björn

Skrivet:    ·  Min vardag

Jag älskar stora Björn stränderna! Detta är en av två men den absolut finaste. Kritvit sand och blir djupt fort när man vill bada utan massa sjögräs! Längtar redan till nästa sommar haha...

DIY - Decorplast

Skrivet:    ·  Min vardag

Jag piffade jag upp en gammal presentbox här hemma med lite decorplast. Som Martin ska få använda till alla hans småsaker som konstant ligger framme haha. Den fick matcha sängborden med betongen. Ha en fin dag!

Sista semesterhelgen

Skrivet:    ·  Min vardag

Denna helg som var bor sista semester vecka har vi varit och firat smurren som fyllt år. Jag fick vara chaufför så nör vi kom hem bjöd grannarna in på efterfest haha. Jag var rätt slut på söndagen, la oss vid 4-5 och skulle upp vid 10. De blev en sväng till grönan med familjen, åkte så mycket grejer så jag mådde ännu sämre. När jag inte får sova min kvot, då mår jag jättedåligt. Och att ställa upp för lille syrran med att åka massa saker gjorde det inte bättre. Så var bara att sova direkt när vi kom hem ;)


CASSANDRA