Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

26 Februari

Skrivet:    ·  Min vardag
Relaterad bild
Detta med ekonomin är nog de "svåraste" när man inte längre bor hemma hos föräldrarna. Alla köp behöver planeras på ett ungefär hur mycket som ska dit eller dit. Innan spelade det inte riktigt någon roll. Därför tänkte jag i det här inlägget tillsammans med flexlimit skriva lite om detta ämne. 
 
Jag och Martin valde ju att ta delad ekonomi, eller man kanske ska säga gemensam?, för delad låter som att man delar på allt och betalar hälften hälften var liksom haha. Så vi har gemensam ekonomin iallafall, vilket jag föredrar alla dagar i veckan. Sedan har jag ju tur att han orkar stå ut med mig att jag bara har ett halvtids jobb egentligen (men jobbar massa extra, då jag kör 3 olika jobb) så jag aldrig får samma summa i lön varje månad. Och han betalar givetvis lite mer eftersom han tjänar mycket mer än mig. Vilket vi tycker är rättvist.

Spar är något vi verkligen jobbar med så mycket vi kan, vi lägger över allt vi inte spenderat på slutet av månaden i sparkontot som sen får gå till lite viktigare saker som kan behövas i framtiden som typ att amortera lite extra på lånet eller kanske betala av ett helt lån. Självklart är det skönt att det finns bra lånealternativ om det skulle krisa, som sidan jag länkar till som har väldigt höga betyg av sina kunder. Det är så otroligt skönt att ha en liten buffert som man kan ta ifrån om man skulle behöva, ibland händer det ju oförutsägbara saker.

 
Hur har ni eran ekonomi? Vad föredrar ni? Ha en fin dag!
 
 

Hamam

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Jag har varit sjuk hela jäkla veckan, så otroligt tråkigt att ligga hemma och göra ingenting. Så förtjänar inte ens helg typ haha. Men idag hade vi bokat in en hamam behandling med familjen och som tur är hostar och nyser jag inte konstant längre så det gick bra. Man känner sig som en nu människa! 
Hoppas ni får en underbar helg! 

Romantisk

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
Min nya kudde matchar sängkläderna perfekt. Jag älskar alla fina väck i allt, det är liksom inte perfekt. Linne är ett material som jag är håller kärt, så skönt att sova med och så får man denna textur ovan utan att göra något :) 

Feber-uari

Skrivet:    ·  Min vardag
I helgen fyllde jag 22 år och firade med släkten som kom över. Men började känns mig lite dålig redan kvällen innan men trodde det var för att Eroz var med och jag är allergisk.. men igår och idag kände jag att jag inte kan jobba så är hemma och vilar. Det är ju så jäkla tråkigt bara.... och min hals d ö d a r mig. Inte nog med det ska jag självklart få rethosta och inte kunna sova. Får se om jag kan jobba imorgon. Hadeee.
(null)
(null)
(null)

11 Februari

Skrivet:    ·  Min vardag, baby, barn, barnblogg, bebis
I skrivande stund försöker jag få lillen att sova, inte speciellt svårt med babysittern. Han sitter redan med tunga ögonlock och håller på att somna. Han är så nyfiken och vill vara vaken hela dagarna vilket resulterar i en övertrött bebba om han inte sover tillräckligt på dagen.
 
Rastlösa jag måste också få känna mig duktig och få något gjort på dagarna, även om det skulle vara att skriva ett blogginlägg, dammsuga eller något litet som det. Så dröm att han älskar babysittern verklligen. :)
 
 
CASSANDRA