Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Vardagslyx

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Ja ni ser ju att de behövs städhjälp här haha.
Detta inlägg är skrivet tillsammans med hemmiljö.
Livet som en gravid mamma med en vild tvååring, för låt oss säga såhär jag gör de mesta jobbet hemma med städning, tvättning etc även om mannen finns med i bilden, hur underbart hade det inte varit med hemstädning en gång i veckan eller kanske grövstädningen en eller två gånger i månaden. Jo något som alla behöver!
Men jag tror det får vara en vardagslyx vi får unna oss efter att vi flyttat. Som förmodligen blir snart, vi tittar hela tiden efter ett nytt hus. Och denna gång ska de vara hus och inte radhus som vi bor i nu för att inte ha grannarna lika nära. Förhoppningsvis så hinner de rätta huset dyka upp innan vår bebis väljer att titta fram. Kan inte tänka mig något värre att flytta och flyttstäda med en nyfödd och en tvååring haha. Hemmiljö gör flyttstädning inom stockholm området, som vi tänkt flytta inom då vi har hela släkten här. 

Har ni någon erfarenhet ifrån hemstädning eller kanske från en flytt?Storebror

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
För vår lilla älskling ska bli storebror, 27 januari är lillebror beräknad. Hoppas han kanske kommer någon dag tidigare. Vill inte gå över, trots att jag aldrig gjort det. Collin kom 9 dagar tidigt. 

Fun light

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Annons för Fun Light med Buzzador.
Jag har fått hem två smaker från mitt favorit märke när de gäller sockerfri dryck. Alla andra har sådan bismak som jag ogillar, men inte dessa! Apelsin och vilda bär, väldigt god. Till och med Collin som inte får dricka saft har fått smaka och sagt mmm namnam juice haha. Supergoda att blanda med kolsyrat vatten också istället för läsk.

#funlightbuzz #funlight #bringoutthefuninwater #buzzador
CASSANDRA