Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Hudvård viktigt?

Skrivet:    ·  Min vardag

Ingen automatisk text tillgänglig.Ingen automatisk text tillgänglig.

Som de flesta borde veta vid detta laget så jobbar jag med hudvård dagligen (och som inredare). Innan jag började i branschen för några år sedan så kan jag vara ärlig med att jag knappt tog hand om min hud, det fanns inte ens i huvudet att jag skulle göra det. Smorde in mig ibland när jag var torr eller tvättade ansiktet i duschen om jag haft smink var väl de bästa jag kunde göra haha... Men nu skippar jag ytterst sällan min hudvårdsrutin, huden är det största organ vi har på/i kroppen så varför ska man inte ta hand om det? Vi utsätts för så mycket föroreningar dagligen, smuts och smink som gärna gottar in sig i porerna.
Sedan kletar jag gärna inte på vad som helst, ingredienserna är väldigt viktigt och helst ekologiskt som Weleda, Dr.Bronner till exempel. Man har ju blivit lite utav en ingrediensnörd när man jobbar med det hehe. Det känns bättre att kanske spendera någon krona mer på ekologisk hudvård när man vet att ingredienserna har tagits hand om utan besprutningsmedel eller andra konstigheter.
 
Har ni något favoritmärke när det gäller ekologisk eller ikke ekologisk hudvård eller smink? :)
 
Ha en fin dag!

V.32

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
 
Japp idag gick jag in i vecka 32, eller vi kanske man säger ;)
Vår lilla kille börjar bli stor och snart är det dags. Spännande och läskigt på samma gång, livrädd för smärta men längtar ändå. Konstigt det där. Vi håller på och fixar i hans rum med målning, möbler och allt som hör till. Här nedan får ni en sneakpeak på byrån jag håller på med, ska till lite knoppar och kanske något mönster på lådorna sen är den klar!
 
CASSANDRA