Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Allerum Creme

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

I samarbete med Buzzador.

Jag har fått testa denna goda bredbara ost! Tänkte först göra något roligare som att baka med den, paj men hann inte riktigt. Så fick bli på mackan istället. En god och smakrik ost. Skönt att slippa ta fram osthyveln och städa undan smulor efteråt. 

Ha en fin kväll! 

 #creamcheesebuzz #allerumcreme #allerumost #buzzador

29 Juli

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Idag åkte Martin hem då han ska jobba. Jag och Collin är kvar med resten av min familj, precis nattat lillen som inte ville sova. Men nu när pappsen inte är "hemma" så delar jag och Collin säng. Perfekt ju!

Jag känner så starkt behov av att måla om, möblera och fixa till här i stugan på landet. Skulle vilja ha en fin tavelvägg som vi har hemma i sovrummet som ovan. Måla i någon ljusgrå färg kanske. Men mest av allt vill jag bygga ut haha... Vi behöver mer space nu! Så jobbigt bara med bygglov, ritningar osv som man måste fixa. Vore det inte för sånt så hade jag byggt ut för längesedan!

Första bion.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Igår var vi i MOS på Collins första bio. Vi såg Aladdin, så bra film! Han skötte sig jättebra, tyckte de var intressant med en så stooor tv haha. 
Idag bjöds det på regn här hemma, så tråkigt. Men snart är nog solen här igen. Vi ska fira tindra ikväll med restaurang trots att hon inte fyller år än. Men snart bär de av mot landet igen och då finns inte lika många val. ;)

25 Juni.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jahapp då är juni snart slut? Alltså vaa.. snart är sommaren över haha. Nee men de går lite för fort nu när man längtat till värmen. 
Vi längtar tills pappsen här hemma har semester. Rätt sent i år tyvärr men sen får vi tid tillsammans och det är de viktigaste! Men tills dess så är jag och Collin lediga och ska nog spendera mycket tid på landet. 

Borta bra men hemma bäst

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Nu är vi hemma ifrån en långhelg på landet. Äntligen bjöd midsommar på sol och värme och inte bara regn och kyla! Vi hade Martins kusin ute med familj också. Så vi var ett gäng som firade på ön. Så roligt :)

Idag blir det promenad med Collin och sen kanske packa upp och städa lite. 

Ha en fin dag!

Sötaste minen.

Skrivet:    ·  Min vardag
Han har börjat smacka med läpparna eller säger mmmm... Bara för jag alltid gör så mot honom haha. Gullegrisen.

Say whaat..

Skrivet:    ·  Min vardag
Här kan man ju undra vad man visat för kul haha... Nä nu ska jag njuta av vårat sällskap här p landet. Vi har ju trotsallt Collin syssling Lucas på besök här på landet.
 
Ha en fin dag!

Balloon.

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag fyller världens bästa människa år, efter Collin såklart.. ;) Min sambo, livskamrat och pappa till lilla Collin. Vi har redan firat Martin hemma med släkt och en överaskningsfest. Men det blir nog att fira lite här på landet ändå.
 
Stort grattis på din 25-års dag! Tänk att du blivit så gammal.. Halvvägs till 50!

Syrener.

Skrivet:    ·  Min vardag
Härliga underbara landet! Slka bli så kul med Collins första sommar på landet. Förhoppningsvis kanske han lär sig att krypa och massa annat kul. Det går lite för fort nu!...

Tripp till stan.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Ikväll så åkte vi in till stan för att äta. Vi har som tradition att alltid få välja restaurang att äta på när man fyller år. Och nu var det brorsans tur. Det bjöds på fin fint väder! Riktigt somrigt och skönt. Efter det åkte vi hem till mina föräldrar och spenderar natten där. Lika bra när de är släktkalas för brorsan och syrran. 

Ha en fin kväll!

Underbart väder.

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag har vi hämtat ut lite paket på posten och ska snart äta lunch båda två. Det är både roligt och jobbigt att Collin börjat äta vanlig mat, smidigare att amma. Men roligt när han kan äta samma som vi, och han älskar mat! Sitter som en liten fågelunge och gapar stort.
 
Idag ska vi ut på en promenad, se om jag kan hitta lite blommor och göra en bukett. Skulle köpa en men eftersom jag visste att jag stod olagligt parkerad när jag hämtade paket så vågade jag inte riskera haha... Ikväll kommer en mäklare hit och ska göra något, vet inte vad faktiskt. Men typ värdera (vilket vi precis gjort med hans kollega) och planera inför en försäljning i framtiden.

Sötaste kaptenen.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Vi åkte ut till landet tidigare än vi skulle, onsdagkväll och det var underbart väder. Så en liten Collin hjälpte morfar att köra båten till ön. Jag måste fixa en kaptenshatt haha.. 
Vi njuter av det fina vädret och umgås med familjen. Jag passar på att ofta mycket, det är ju Collins första sommar. Så ska givetvis göra en fotobok av det. 

Ha en fin kväll!

5 Juni

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Tiden går så fort när man räknar månader på denna lilla krabat. Han är snart, faktiskt imorgon,  7 månader. SJU MÅNADER!? Alltså vaaaaa... Snart har han förgyllt vårat liv lika länge som han varit i magen. Nu under sommaren får tiden gärna gå lite långsammare så vi hinner njuta länge haha.
 
Ha en fin dag!

Mormor.

Skrivet:    ·  Min vardag
 Världens bästa mormor till Collin! 

Mattor

Skrivet:    ·  Min vardag
 Ha en fin dag!
 

Göteborg

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
I onsdags när vi kom, strålande sol. Torsdag, regn, regn och regn. Några små uppehåll men inte bättre än så. Fredag, när vi skulle hem ja då var det strålande sol igen.... Så typiskt bara för vi skulle vara på Liseberg på torsdagen när vi hade en heldag. Men de blev bra ändå. Efter de så åt vi på Manan som var hypat av de flesta vi frågat. Men eh? En liten skiten tapas restaurang i Stockholm som ingen hört talas om någonsin skulle nog va bättre en denna tapas. Slösa inte er tid och gå dit säger jag bara hehe. Sedan bar det av mot landet och Collin var jätteduktig i bilen trots den långa färden. Det var bara sista biten som han började bli lite otålig. :)
CASSANDRA