Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Trädgårdsdrömmar

Skrivet:    ·  Min vardag

 

 Tulpaner som är plockade i vår trädgård, hur fina!?

 

Inlägget är skrivet tillsammans med miljövision.

Vi har nu börjat renovera hela huset och börjat en del i trädgården också, eftersom den är så stor har jag storslagna planer på vad vi kan göra där. En väldigt stor altan vill vi ha runt husets baksida. en stor rabatt med bär, grönsaker och fina blommor. Just nu har vi hunnit fixa en rosvägg av alla vackra rosor som vi räddat ifrån dräneringen, nu hoppas jag bara att de tar sig. Collin har fått en studsmatta och efter vi har planat ut tomten lite mer (även om den redan är platt) så vill jag bygga en lekhörna med lekstuga, sandlåda, gym etc. Och våra grannar har pool, vem vill inte ha en pool på sin tomt? Ja drömma får man iallafall, en pool som inte skulle se ut som en vanlig fyrkant hade jag gärna velat ha. Ett mysigt soldäck brevid och härliga växter.

 

Sånt som man inte tänker på är kanske att de går åt en hel del vatten när man gör en pool. Man beställa vatten till pool så man slipper ta slut på sitt egna.

Ha en fin dag!

 

Önskefoto

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

(null)
I samarbete med önskefoto har jag klickat hem en bok. Älskar att göra dessa böcker, de är så smidigt i deras app att bara klicka i alla bilderna man vill ha och sen placera dom i boken. Jag gör alltid framsidorna lite som en coffetable book så de kan ligga snyggt framme för alla att titta i. Tanken är att barnen får med sig dessa i framtiden sen, just nu har Collin två och Linton en. :)

Är ni duktiga på att göra bildböcker?

Tapas

Skrivet:    ·  Min vardag
Vi unnade oss lite god tapas hemma i söndags. Det behövs efter sena kvällar i huset med renovering. Kan inte fatta att vi snart flyttar in, känns så konstigt att vi ska lämna över vårt fina radhus till någon annan? Vi köpte ju detta först av alla och har bott här i 5 år. Märkligt. MEn så roligt nytt kapitel i livet!
Ha en fin kväll!

6 april

Skrivet:    ·  Min vardag
Vi kämpar på för fullt i huset, efter en vilohelg på landet nu över påsken med familjen. Det behövdes och gick väldigt fort tyvärr.. Nu har äntligen köket kommit, så det ska börja monteras ihop. Får se hur mycket jag hinner med när jag har en liten skit att hålla koll på samtidigt haha.
 
Ha en fin kväll!
CASSANDRA