Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Julpyssel.

Skrivet:    ·  Min vardag
Precis när jag började mitt julpysslande vaknade Collin och jag hann bara plocka fram allt haha.. Så typiskt! Men sysselsatte honom några minuter så jag kunde få någon stjärna gjord. Resulterade i dessa ↑. Jag skulle vilja ha en lite pysselverkstad så jag alltid har allt på samma ställe och göra hålla på när jag vill. Jaa om man får drömma lite alltså. ;) Får se om jag kanske hinner knopa ihop några fler julstjärnor.
 

Black friday deal

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Nu börjar black week. Och jag vill tipsa om iDeal Of Sweden alla fina produkter som jag kärat ner mig i totalt. Just nu har dom 50% på allt och 20% extra o man handlar över 590kr. Till och med på presentkorten, hur grymt!? 
Ni hittar dom HÄR!
 

Mama mini

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

Ja jag var tvungen att klicka hem några plagg eftersom jag velat ha de länge. Beställde i fredags och hade det på lördagen. Supersnabb leverans! 

Ikväll har vi Collins farmor och farfar över på fika och middag. Efter det hoppas vi C är slut och sover bra så vi kan få lite egentid haha..

Trevlig kväll!

23 november.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

Vi avnjöt en god middag hemma igår. Provade även ett nytt vin/cider, ja akohilfri. Idag blev det middag hos föräldrarna istället. Mysigt att hänga lite. 

Efter det varit privatvisning på vårt hus så ska vi träffa svärföräldrarna så de får hänga lite med Collin.


Trevlig kväll!

Gina tricot mini - Favs

Skrivet:    ·  Min vardag
Ja äntligen är de grymma priser på gina tricot mini! Så söta, jag vill ha alla tuffa kläder. Som ni ser ovan. Jag tycker de är så gulligt att matcha med son/dotter/familjen. Vill ha mössorna till alla i familjen hihi.
 
Med GTMINI30 får man 30% fram tills 24/11. HÄR hittar ni alla kläderna.

Strawberry lime

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
I samarbete med Festis.
En av mina favorit drycker, föredrar Festis framför läsk på tex bio eller liknade. Deras smaker är alltid bra och extra kul nu när de är mindre socker i, 30% mindre faktiskt. Utan att de smakar konstigt! Perfekt för oss som tänker på vad vi stoppar i oss.

Ha en fin dag!

#festisbuzz #beafestis #festis #buzzador.

20 november

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag börjar smyga in lite julfärger här hemma på kuddarna, men det riktiga pyntet får komma först i december. ;) Har ni börjat än?
Efter lite förkyldningstider börjar vi bli friska igen och tog oss iväg till öppna förskolan idagm Collin gillar inte att vara hemma hela dagarna utan tröttnar fort på sina leksaker. Efter det lunchade vi med mamma och är nu hemma. Jag passar på att städa lite inför helgens visning av vårat hus och Collin tar en tupplur. Jag hoppas han sover lääänge haha..
 
 

Inredningshjälp.

Skrivet:    ·  Min vardag
Det har strulat med att kunna blogga via telefonen när jag varit iväg tyvärr. Just nu sitter jag och jobbar med lite moodboards och sampleboards för en tjej. Hoppas hon blir inspirerad och nöjd :)
 
Om någon mer vill ha inredningshjälp, trots att jag inte kan komma på plats så är det bara att hojta till. Mycket går att göra över internet. Och ja jag har företag som jag kan fakturera och skatta med.
 
Ha en fin kväll!

Bygglovsritningar

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

Vi håller på och kollar på hus för fullt och i samband med det kommer jag skriva ett inlägg tillsammans med bygglovsverket. Huset vi nu är intresserade av finns möjlighet till att bygga ut både altan/balkong och ett uterum vilket jag gärna skulle vilja ha. Jag älskar uterum, som då ska kunna användas året om såklart något som jag saknar i vårt nuvarande hus.
 
Det är en hel vetenskap med bygglovs och konstruktionsritningar tycker jag.. I somras när vi fick en ide att bygga ut vårat stora hus med ett uterum på landet så kom alla 1000 tals frågor upp. Det är så mycket att tänka på, man behöver betala för att få kartor på ens fastighet (ja trots att man redan har en som är från 2015 så behövdes en ny) där vi då ska rita in tre sträck.. Som då kostade typ 15-20 tusen! Alltså hallå vad är det för summor, kostar ju nästan lika mycket som de påtänkte uterummet vi tänkte göra liksom. Så ja det är mycket att tänka på inför ritningar, så helst lämnar man ju bort det uppdraget och låter proffsen göra. 
 
Har ni byggt ut eller byggt något själva någon gång? :)
Ha en fin dag!


En järvsö helg i bilder.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)

(null)

(null)
(null)

BIC tändare.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
I samarbete med Buzzador har jag fått hem denna grymma tändare. Jag slukar ju ett par på höst/vintern eftersom jag älskar att ha tända ljus. Finns inget mysigare! 
Att tända ljus med en tändare är faktiskt säkrare än tändstickor. 

Brukar ni tända mycket ljus?

#bicmegalighterbuzz #BIC #buzzador

1 årskalas.

Skrivet:    ·  Min vardag
Lite bilder ifrån vårt kalas till vår älskling. Vi fikade med en massa gottis, och självklart var det roligare att leka med ballongerna än att öppna packet. Han förstod nog inte att det var hans haha. 
 
 
 
 
 

November.

Skrivet:    ·  Min vardag
Min lilla ettåring! Tänk att jag varit mamma i ett år på onsdag. Det känns som du funnits i våra liv hela tiden samtidigt som att du kom igår!? Jag måste komma ihåg att njuta nu sista tiden av min mammaledighet innan pappa Martin tar över, vilket är snart...
 
Jag älskar livet med dig!
CASSANDRA