Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Harmoniskt.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

(null)
Lite nytt i sovrummet, kände att jag behövde fixa en sängkappa. Och de blev så bra! Sen har vi en ny lampa, var inte nöjd med den andra även om jag älskar den. Den var för lågt ner i detta sovrum tyvärr. Passar bättre i matsal/vardagsrum skulle jag säga.

Viking line Glory

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

(null)
I helgen så var vi på kryssning med min familj och Martins. Mysigt att komma iväg på annat, en superfin båt verkligen. Men buffén var inget att rekommendera, tråkig mat och lite samt att de började plocka bort fort och mycket var slut… 

Denna vecka kommer äntligen plattsättaren och fixar med badrummet. Så snart har vi ett slutresultat där också, whiiie! Ha en fin dag!

Helgen i bilder

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Några bilder från helgen, vi firade Martins släktingar och träffade barnens syssling. Och sen har vi var njutit lite i vädret. Jag har sökt plugg, inget jag såg mig själv göra. Men känner att jag vill ha en utbildning i något. Så får se om de leder någon vart i höst. :)
Tyvärr så har Linton åkt på en förkylning så hoppas han blir frisk fort stackaren. Han får så jobbig astma när han blir lite sjuk.. 

Ha en fin kväll!
CASSANDRA