Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Fuzz off foam.

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
När man jobbar inom skönhet så blire lätt snack om vad dom andra säljer. Så var tvungen att testa denna ifrån Bliss, hårborttagningsmedel! Jag tycker den funkade bra, men måste prova igen ;)
Annars då jo, jag når inte så speciellt bra och ver inte vad det beror på. Men har yrsel och illamående konstant.. :( Någon som har tips mot det? Hehe.. Så typiskt att jag måste jobba också när jag mår såhär.

Rast.

Skrivet:    ·  Min vardag

Standard rasten, att sitta och måla naglarna haha :) idag fick det bli en ljusrosa färg, kanske passar bättre på sommaren men men ;) Jag & Martin firar 2 år idag också, även om vi egentligen varit tillsammans lite längre. Så imorogn blir det att fora med restaurang, eftersom att jag idag jobbar till 19 :) Nu ska jag på jakt efter en present till den lilla krabaten! 

Hmm, kan det vara så?..

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag har börjat  fundera på om mitt astmaanfall jag fick för några veckor sedan kan ha något med att jag bytt jobb att göra?.. Tror ni att det kan vara så? Eftersom det är det ädna som är helt nytt i mitt liv, och jag står i ett stort varuhus med massa olika dofter. Parfym avdelningen är visserligen inte precis bredvid mig, utan kanske typ 50 meter framför våran lilla disk. Men ventilationen i byggnaden är inte heller den bästa, med tanke på hur stort det faktiskt är. Det är ju ca fem våningar eller någon sådant. Det är många som klagar på att luften är dålig av alla oss som jobbar där, speciellt på gatuplan där vi håller till där all skönhet är, kan tänka mig att det är lite bättre på de andra planen eftersom dom inte har lika mycket olika dofter.. :) Allra värst är det när man jobbar kväll, och liksom har stått där hela långa dagen haha..

Får hoppas att det inte är jobbet som utlöser astman, för jag vill verkligen inte sluta jobba på the body shop! Det vore supertråkigt :( Men men får väl se i framtiden vad som händer. Hoppas ni får en fin kväll kära läsare!

Panofresco

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag sitter här på jobbet och har mina sista minuter på rasten. Idag har vi tjejer haft möte, supermysigt att få umgås lite utanför jobbet även om det var jobbsnack ;) Vi åt på Panofresco, Paolo Robertos restaurang! Så skönt att vi stänger om en timme, för känns som jag börjar bli sjuk igen tyvärr. Nog Martin den jäkeln som smittat mig :( 

GRASSLAND BLOUSE

Skrivet:    ·  Min vardag
Såg en kund på jobbet som hade denna blus, den var såå fin! Så jag tänkte köpa den någon gång iallafall haha.. Den kostar ca 1400:- men lätt värt det, den är ju superfin! Ska bara hitta den i butik också, den är slutsåld överallt :(
 
 

Atlas mountain rose

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Love it!
Sena jobbkvällar resulterar i massa gos med älsklingen när man kommer hem. Just nu ligger vi och kolla på paradise hotel, sen blir det sova direkt efter det. Vi båda är supertrötta! Imorgon jobbar jag sen igen, faktum är att jag gör det på fredag också... Ganska segt faktiskt. Godnatt kära ni! 

H&M nagellack

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
H&M's nya nagellack! Jag gillar den ljusrosa och pärlfärgade :) Förpackningarna är iallafall snyggare än de som var innan. Hittar ni någon favorit bland dessa? ;)

Fordon.

Skrivet:    ·  Min vardag
Bildresultat för fordonBildresultat för fordon

 Ja detta med fordon och sådant. I skrivande stund så sitter jag i Martins rum och väntar på att han ska mecka klart med något skit som går på hjul... Typ en go kart, ja jag fattar inte hur kul det kan vara med att hålla på med sådant där? Man blir såå smutsig också för den delen, skiten går ju verkligen inte bort trots att dom tvättar sig noga haha! När jag har en bil sen, då känner jag att allt måste funka hela tiden, annars kan jag lika bra ge upp den. Jag kommer inte orka eller vilja lära mig hur man ska mecka med bilar osv haha ;) Vad känner ni, tycker ni att sånt är roligt att hålla på med eller? Får väl vara dum och lämna in på verkstad så fort något litet händer haha.. Because i'm not gonna do it! Nu hoppas jag bara att det där meckandet kan vara över, för jag gillar inte att sitta och vänta på saker, är så rastlös haha! Precis som ett litet barn, men kan ju beror på att jag alltid slutar jobbet så sent ananrs. Vill hinna umgås nu ju!

Ne men hoppas ni får en fin kväll alla kära läsare! :)

Nytt i sminkhyllan!

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag har fått massa härliga produkter på utbildningen i veckan! Ska bli såå kul att testa hihi! Älskar parfymen som jag fick och väntar på den andra också, cherry blossom! :D Ne eftersom detta är min ända lediga dag denna vecka ifrån jobb så ska jag fixa lite här hemma och sen ska jag och Martin laga mat till hela familjen! :)

Cupcakes

Skrivet:    ·  Min vardag
Nu blir det lika fika på jobbet, så roligt! Sedan ska jag och mamma på spakväll på the body shop, lite kul att se hur dom jobbar :) Jag är ledig imorogn också, wihoo så blir nog lite shopping med mamma då. Hoppas ni får en fin dag!

Ja såhär kan man ju också se ut...

Skrivet:    ·  Min vardag
Ja jag ser ju som sagt helt misshandlad ut efter sjukis.. Ser inte ens ut såhär på armarna efter blodproverna jag tagit, så tycker detta ser lite mystiskt ut :/ Självfallet svarar ju inte sjukan när man ringer heller... 
Jag är påväg hem ifrån en händelserik dag, fått massa rolig information om våra produkter på jobbet. Ser fram emot de två kommande dagarna där också :) Hoppas ni får en fin dag! 

8 September

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon! Mina armar ser helt misshandlade ut efter sjukis hehe.. Pch nu har jag säkert fått en infektion i den ena, känns som det är blodstopp i den hela tiden. Idag är det dags för utbildning på jobbet, så ska till huvudkontoret nu. Taggad, kul att träffa andra newbies också ;)

7 September

Skrivet:    ·  Min vardag
Min knasis
Idag börjar en tuff vecka, jobbar varje dag utom lördag. Ja jag älskar det, men eftersom jag är sjuk fortfarande är jag lite orolig att jag kanske inte orkar. Så snart ska jag börja ge mig iväg till jobbet, slutar 21.15 så vi kanske hörs ikväll ;)

Ursäkta, men legat inne på sjukhus.

Skrivet:    ·  Min vardag
Återkommer när jag mår bättre :)

iittala ljushållare

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag köpte för några veckor sedan lite nya iittala ljushållare, enkla och snygga. Jag ska definitivt köpa flera färger! Åhh längtar tills jag flyttat så jag bara kan sprida ut dessa ;)
 
CASSANDRA