Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

29 Juni

Skrivet:    ·  Min vardag
Lite fler bilder ifrån midsommaren. Vi har ju ett riktigt pangväder och jag hoppas att de stannar till vår semester börjar. Jag räknar ner dagarna nu, tar semester på onsdag! Och då bär det av till landet så får Martin komma lite senare :) 
 
Ha en fin dag!

Midsommar 2020

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
Vilken härlig midsommar helg vi haft! Trots att vi inte kund egots den som vi brukar med hela ön. Och oj vad Collin har badat, hela dagarna. Blir så sur när han måste gå upp haha..
Ikväll tar jag faktiskt helg igen och åker ut till landet med mamma, tindra och Collin. Så får resten av familjen komma ut senare.

Clinique

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
I samarbete med Buzzador så har jag fått hem denna ansiktskräm från Clinique.
En väldigt återfuktande kräm som inte kännas tung, den är väldigt lätt i konsistensen vilket jag gillar. Har ni provat denna goding?

Festis.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
I samarbete med Festis.
En av mina favoritdrycker helt klart, eftersom jag sällan dricker alkohol får dessa bli mina drinkar istället! Min favorit av dessa två är hallon och citron. 
Har ni hunnit prova dessa nyheter än?

Landet

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Älskade unge. Och oj vad han behöver klippas haha. Men såfort jag drar fram saxen så säger han bestämt nej och skakar på huvudet. Han ogillar allt som man kan behövas hållas stilla vid.. Har ni några tips på hur man klipper dessa små liv? Tidigare har jag gjort medan han sover eller lite klipp då och då medan han gör något annat, men resulterar i att han blir arg och ledsen.
 
Även fast det är i början av veckan, så längtar jag till helgen. Det är jobbigare att ta sig upp på morgonen numera, Collin har hamnat i någon tonårsfas och vaknar inte prick 7 varje dag som han alltid gjort annars. Han fortsätter bara och sova igenom både Martins och mina alarm.. Haha.
 

Oursomethingstore

Skrivet:    ·  Min vardag
Inlägg i samarbete med outsomethingstore.
 
Detta mina vänner är en så fin affärside, som jag verkligen tycker alla borde använda sig av! Toalettpapper som är plastfritt, gjord av bambu och en fin design. Men inte nog med det, 50% av vinsten går till välgörande ändamål. Så en win win helt enkelt. 
Varför bambu istället för träd? Jo för att bambu behöver inte återplanteras som träd, och kan skördas redan efter 4-5 år. De utger även 30% mer syre och ger bra arbetsförhållanden till befolkningen som odlar bambun. 
En toalettrulle innehåller 37 (!?) meter papper, motsvarande en vanlig rulle som brukar vara ca 20 meter.
 
Låt oss inte glömma lyxen att få toalettpappret hem till dörren och slippa konka på det i matbutiken.
 
HÄR kan ni gå in och handla eller varför inte läsa på lite mer :)
 Badväder.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Här har vi en kille som älskar att bada! Gärna så man är blå och käken darrar, men upp ska man banne mig inte. Ser fram emot sommaren när vi är på landet och kan bada i havet varje dag. Förra sommaren älskade han det, ville aldrig gå upp då heller. Bästa med poolen här hos mina föräldrar är ju att han kan stå själv, tycker han är jättekul. 

Idag blir det lite jobb i värmen, sen hämta lillskrutten från förskolan och busa lite innan kvällsrutinerna ska börja. 
CASSANDRA