Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Sleek - Limited edition

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips

Jag klickade hem denna paletten innan jul, den är ju såå snygg! Jag älskar alla färgerna i den. Den åker med nu på kryssningen som vi ska till idag så jag kan va fin på nyår ;) 

Vi kommer hem igen på söndag, så vi stannar i Helsingfors ett tag. Hela familjen och Martin som joinar mig på denna resa! Ha en fin dag!

Bygga förråd.

Skrivet:    ·  Min vardag
Sådär vill jag bygga! ↑
När vi skrev på papprena för huset vi köpt så skulle det vara ett litet förråd framför dörren, som skulle dels ge mer space för onödigt som man inte vill ha inne men också dela av från grannarna. Vilket jag tycker var väldigt bra. Vill värken se eller höra några av mina närmaste grannar. Sjukt otrevliga och verkar knappt ha några hjärnceller. De går och flyttar på våra saker vi ställt på VÅR sida av altanen på framsidan, och man ser tydligt vart gränsen gå då plankorna går åt ett annat hål där det delar av eller  vad man ska säga. Så om jag kommer få det för styrelsen så kommer jag bygge något litet förråd eller en färdig friggebod. För att det kan dom banne mig inte flytta på! Jag menar har man problem med saker varför inte knacka på eller ta kontakt på något annat sätt och fråga om vi inte kan ändra på hur våra saker står på våran altan... Jag tycker att det är ganska logisk och ska inte vara så svårt för vuxna människor. Men verkar så tyvärr...

Jag får annars hoppa på att de snart flyttar eller att vi bli miljonärer snart och kan flytta till en fet villa utan täta grannar haha.. Detta är inte okej alltså, brinner inombords varje gång jag ser att dom flyttar våra saker. De ska inte röra andras grejer, tror inte de hade tyckt det var så kul om jag flyttade på deras barnvagnar eller bord etc.

Jaja ska försöka lägga detta bakom mig nu för ikväll, nu ska jag och Martin mysa resten av vår lediga dag tillsammans sen ska vi packa upp alla julklappar vi fått och få lite ordning här hemma igen, själv måste man ju jobba mellandagarna hehe. Ha en fin dag ni!

Julafton

Skrivet:    ·  Min vardag

God Jul på er fina ni! Jag väntar på att farmor o farfar ska komma en är hela släkten här. Senare ikväll kommer Anna också så hon slipper vara själv på julafton, det kan man ju inte vara! Och Martin kommer nog också samtidigt, han är hos sin familj och firar lite först. Hoppas ni får en underbar jul!

21 December

Skrivet:    ·  Min vardag
Min fina nya spegel
Jag har suttit och beställt julklappar och stressar över att dom ska hinna komma i tid. Och annars så har slagit in en massa paket, så börjar snart bli klar haha. Jag tycker tiden har gått lite föööör fort nu i december, hinner ju liksom inte med allt! Ha en fin kväll hörnni!
 

18 December

Skrivet:    ·  Min vardag
Bild från när man mådde lite bättre än nu..
Jag blir aldrig frisk, börjar bli riktigt tröttsamt att vara sjuk hela tiden... Gick hem tidigare från jobbet då det inte känns kul mot kunderna att möta någon som låter superförkyld och hostar hehe. 
Jag har precis beställt hem några julklappar så ska snart bege mig ner till soffan igen och slappa lite tills Martin kommer hem. 
Ha en fin kväll hörrni!

Essie - Go Go Geisha

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
 
Jag gillar mitt nya Essie lack från deras höst kollektion, Go Go Geisha som jag vann på jobbet :) Passade perfekt med ett lack ifrån London som jag inte använt på länge! Älskar att ha nymålade fräscha naglar! Även om alla gått av på jobbet för man håller på med dessa förbannade kartonger till leveranserna...

Nya sminkborstar!

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Här hittar ni Brushset för ca 53:- / Oval make up brush för ca 18:-/st
Jag har beställt en massa saker som jag sa förut. Hade ju även beställt till fel adress, så var nyss nere hos "grannen" längre ner på gatan och hämta tre paket! Haha, såå pinsamt, värst av allt är att det kommer komma minst lika mycket till till dom. 
Men väldigt kul att se hur dessa är, ska faktiskt beställa fler ovala borstar med en gång! De andra var ganska så mjuka men inte hunnit testa de med smink på än. Får bli imorgonbitti innan jobbet ;)

Vattenväxter

Skrivet:    ·  Min vardag

Mina fina vattenväxter som vi har precis innan man kommer upp på övervåningen. Lite unikt och coolt tycker jag.

Imorse skulle jag åka mot jobbet men kom precis ner för trappen och höll på att svimma, yrsel och huvudvärk var ingen höjdare. Jag fick bli hemma istället, vilket verkligen inte var kul eftersom vi hade Åhléns lucka idag och jag ville verkligen vara på plats. Men men, får hoppas jag piggnar till snart. 

GlossyBox

Skrivet:    ·  Min vardag


KOLLAGE-KAMPANJ för GLOSSYBOX
Direktlänk
Hur snygg är inte denna Glossyboxen som är ett samarbete med Kenza!? Väldigt snygg om jag får säga det själv. Däremot så är det tyvärr inget som jag kommer få hem.. Gillar faktiskt bättre att köpa exakt det jag vill ha. Även om detta kanske blir billigare och en kul överaskning! :)
Sponsrat inlägg


Julbak

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag har jag varit ledig och det spenderades med att julbaka lite! Det fick bli släta lussebullar med vaniljfyllning. Det är faktiskt första gången jag göra lussebullar, och så spetsade jag till det hela med vanilj och spcker. Undrar om jag gjorde det jobbigare än det var, för jag kommer nog inte orka göra om detta fler gånger känns det som haha, Men man kanske har lärt sig lite och gör det bättre nästa gång ;) 
Gjorde dock en dubbelsats men det blev inte mer för de, råkade visst göra dom väldigt stora, skulle blivit nästan dubbelt så många egentligen.
Har ni lussebakat än? :)

Candalize

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Jag fick ju en liten utbildning om detta nystartade märke via jobbet förut. Det är bara sååå smart! Det är refill för ljus i härliga dofter. Beskrivning om hur man gör står på baksidan, tar bara några minuter i mikron så är det klart. Då häller man ju i ljuset i en fin behållare som man redan har hemma eller vilken annan som helst! Så man får både god doft i hemmet och fin design! Rekommenderar verkligen dessa som en perfekt julklapp!

10 December

Skrivet:    ·  Min vardag
Här var man iallafall pigg & fräsh
Idag skulle jag ha jobbat men är hemma och är sjuk, blir andra helgen i rad som jag är sjuk nu. Igår på jobbet höll jag och chefen på att packa upp 16 pall med varor på några timmar, så min kropp är helt mör nu kan jag säga... 
Martin är också lite småsjuk så ingen av oss orkar göra något haha, ska försöka knopa ihop lite middag och kanske dammsuga, skulle behövas kan jag säga... 

River Island

Skrivet:    ·  Min vardag
BLACK& WHITE
 
1. BLACK SLEEVE DRESS | 2. WHITE LACE | 3. BLACK SWING DRESS | 4. BLOCK HEEL | 5. DARK FUR CARDIGAN | 6. PEEP TOE HEEL
Lite inspo såhär i dessa snöiga dagar. Jag älskar klänning nummer 3! Gillar att den är utan axelband och enkel, passar perfekt med en snygg choker! ;)
Sponsrat inlägg


Fynda fynda

Skrivet:    ·  Min vardag
Motorcross-cyklarRetroflaskor
RetrobilRetrostolar
Jag var iväg här om helgen och köpte lite porslin, som kändes som världens ände haha. Ne så långt bort var det inte men det tog ett tag. Men verkligen värt det, kom hem med fint porslin som jag velat ha väldigt länge! Det låg i Brottby och heter Stora Karby Gård, ett riktigt mysigt ställe med små röda bodar eller vad man ska säga, som då är olika butiker. Väldigt mysigt nu på vintern, känns lite som att gå på en marknad! Finns väldigt mycket fint hos NovaRetro också, som jag tyvärr inte hann besöka denna gång. Men inte direkt sista gången jag kommer åka dit! NovaRetro är ungefär som en loppis eller som röda korset, en butik fast med unika saker som kanske inte finns överallt, mycket roligare att inte ha saker som alla andra har i sitt hem. Allt från retro till nya saker kan man hitta där, och bilderna ovan är ett litet urval som jag gjort för att visa vad jag menar. Sånna ställen gillar jag att fynda på iallafall, gärna när man hittar sånt man kan göra om till något helt annat. Vill gärna hitta fler sånna ställen hihi! :)

Ha en bra dag kära ni!

 
 
 
 

7 December

Skrivet:    ·  Min vardag
I helgen så var vi coh firade mitt kusinbarn Novalie, lillskrutten har redan blivit två år! Helt galet hur fort tiden går alltså. 
Jag har lyckats sträcka min rygg tror jag, eller något liknande. Det gör något jävulskt ont och kan knappt böja mig, så känner mig som en gammal kärring hehe. Får tvinga Martin om massage innan de blir sovdags. Annars har massa paket ramlat ner i brevlådan (eller hos postombudet höhö) som jag beställt, så känns lite som julaftin varje dag haha. Ha en fin kväll!

5 December

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag har jag varit ledig och då passade jag på att göra en indiskgryta från grunden, riktigt roligt och gott! Så mannen bara kunde få sätta sig och äta när han kom hem. Sedan har jag städat, tvättat och en massa sånt behövligt. Även fått upp lite ny inredning som jag ska visa sen när det är helt klart ;)

Plånbokssmart

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Klänning 1 / 2
Vem tycker inte om rabattkoder? Jag är ju en sån som endast handlar när det är bra priser, och älskar rabattkoder på tex internet! Rabble har ju ett stort utbud av rabatter, på ett och samma ställe som underlättar sökandet. Finns ju både på internet och som app så man kan använda i butik. Detta var en app som jag alltid använde förut men sen har jag glömt den, måste definitivt börja igen! 
Plus att man också kan se vart alla erbjudande runt om kring sig är, vilket passar mig eftersom jag alltid jobbar runt överallt i stan, blir till och med lättare att hitta bra restauranger eller butiker i närheten. 
 
Nu för julen och nyår så måste man ju vara lite extra fin och det börjar verkligen bli dags att hitta outfiten! Jag har ingen aning om vad jag vill ha i år, men vet att klänning måste det bli iallafall. Dessa ovan tycker jag är riktigt snygga och kommer ifrån NA-KD. De har ju en hel del olika märken så som deras egna NA-KD, Filippa K, Hunkydory, Ida Sjöstedt och typ 150 andra haha. Bäst av allt är ju att Rabble har rabattkoder för NA-KD just nu som ger 10-15% rabatt på hela köpet, hur bra!? 
Jag har ju också fått en crush på chokers, precis som alla andra ;) Så att bara ha en sån här finare klänning så "klär" man ju ner lite med en choker tycker jag. Det på bild nummer två är väldigt fin när det är både guld halsband och den tightare svarta chokern. Använder ni sånt? :) Jag håller på och lära mig eftersom de är så förbannat snyggt, tycker det är obehagligt när något rör min hals så därför jag inte kan ha de hela tiden även om jag skulle vilja.
 
Ha en bra kväll fina läsare!
 
 
 

Julklappstips

Skrivet:    ·  Min vardag
JULKLAPPS-TIPS från ZALANDO
 
1. Pyjamas | 2. UGGs | 3. Väska | 4. Plånbok | 5. Örhängen
Lite tips på julklappar för girls! Jag tycker dock det är svårast för killar haha. Men detta passar både, mamman, syrran eller mostern! ;) Funderar starkt själv på att skaffa ett par uggs igen, även om jag tröttnat på det. Men de är såå bekväma! Och man frös ju aldrig i dom om man inte hoppade i snön som när man var ung & dum ;)
 
Sponsrat inlägg


1 December

Skrivet:    ·  Min vardag
Redan december!? Alltså whaat, tiden flyger iväg och jag hinner inte med någonting känns det som. Hur kommer det sig att jag alltid väntar med att ta ut mitt friskvårdbidrag så jag inte ens kommer hinna nyttja det? Där gick dom massagerna upp i rök liksom.. Haha.
Jag har börjat kolla på julkalendern, kommer aldrig att gå upp i tid för den dock (ingen morgonmänniska), älskar svtplay så man får se när man själv vill. Tycker det var en riktig mys-kalender i år, ska tvinga Martin att se den med mig varje dag hihi.
Ser ni på årets julkalender? Vad tycker ni? :)
CASSANDRA