Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Birka

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
En trevlig kryssning med hela familjen. Collins första gång, och det gick jättebra! Skönt att bryta vardagen lite och få god mat och dryck. 
Vi är redan tillbaka på ön, och efter en retning förmiddag så börjar solen äntligen titta fram! 

Ha en fin dag!

Proviva.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
I samarbete med Buzzador.
Har vi fått hem Provivas nya smak apelsin. Den var så god och uppfriskande! Jag som älskar apelsinsmak passar den perfekt. Utan tillsatt socker också. 

Ha en fin kväll! 

 #provivabuzz #proviva #buzzador

Skärså.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

(null)

(null)
Nästa stopp är Söderhamn, här spenderar vi natten. Sedan blir det en natt hem och vidare till Birka båten. Collin har varit med om mycket senna vecka, först 4 dagar i Järvsö sen allt det här haha. Men han har tagit det väldigt bra hittills. 

Ha en fin kväll!

Bada i havet.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Alltså den här grabben. Han älskar att gå, roligare han vet. Bad avet vi att han gillar, men havet är ju ändå kallt gentemot vad han är van vid i babysimmet tex 37 grader liksom. 
Han bara tog tag här i mormors händer och gick över hela stranden rätt ner i vattnet ända till magen, då började han tycka det blev lite kallt och gick tillbaka. Så tokig och underbar! Han älskar alltså att bada haha. Sån tur att vi kommer spendera hans framtida somrar i skärgården. 
Imorgon bär det av hemmåt för att packa om och åka till Järvsö samt Söderhamn! Peace out.

Sovrum.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
(null)
Bädda sängen, är ni bra på det? Handen på hjärtat så gör jag sällan det, men tycker det är väldigt kul. Man får vara kreativ och finns inga rätt och fel, knappt.. ;) En regel är antingen kort överkast eller långt släp på den. Ovan kör jag på långt.

Äntligen lite sol på landet, vi njuter av vädret och det börjar bli varmare i vattnet så snart ska jag banne mig bada! :)

Första natten

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Vi skulle fota inför husbilder till mäklaren. Då flyttade vi in Collins säng i hans rum, som tidigare stått i vårt sovrum sen han föddes. Alltså när blev han så stor!? Han sov förvånansvärt bra i sitt rum, vakande till några gånger om natten. Jag trodde han inte ens skulle somna i sin säng först. Men nu var vi bara hemma i två nätter så kommer nog bli bättre sen när han förstår att detta är hans nya sängplats.

Ha en fin dag!

Bebisrumpa.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Äntligen kom solen för ett tag sen, men även regnet igen... Kan det bli riktig sommar någon gång!? Vi har inte hunnit bada i havet än.. känns inte jättelyckade med 14-15 grader. Så hoppas det vänder snart. Ryktena om att det skulle bli en lika barn sommar som förra? Ja det verkar bara vara rykten....

8 Juli

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Ännu en vecka utan Martin. Helgen går så fruktansvärt fort.. Snaaart är det semester för hans del. Längtar så efter att dela ansvaret med Collin och få lite mer avlastning. Och självklart efter min älsklings närvaro också. ;)
Sommaren typ försvann? Hoppas att den kommer tillbaka väldigt snart, behöver lite sol nu!

Bullar.

Skrivet:    ·  Min vardag

(null)
(null)
Igår när de regnade hela dagen här på landet så fick det bli en fixar dag! Mamma bakade bullar, jag gjorde barnmat till Collin, städade ur och rensade skåp osv. Riktigt effektiva var vi. Skönt att få de gjort också. Sen behöver faktiskt huden vila lite ifrån solen också. 

Jag och Collin är ju utan vår lilla pappa Martin som är hemma och jobbar. Längtar tills hans semester, som är i slutet av juli... Lite tuffare att ha allt ansvar över Collin. Även om jag har mycket hjälp av familjen min. Men ändå går allt lite lättare eftersom jag vet allt hela tiden om Collin och gör på mitt sätt utan att behöva fråga någon annan. :)

Walk in closet

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
(null)
Den tror jag inte att jag visst förut? Här är lite delar av den iallafall. I framtiden vill jag ha en större, med en fin puff i mitten och en stor lampa som hänger. En mysig heltäckningsmatta är drömmen! 
Idag bjuder vädret på regn, så jag har passat på och gjort barnmat till Collin och städat lite. Sånt man aldrig gör när det är fint väder helt enkelt.

Ha en fin dag!
CASSANDRA