Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

1 månad

Skrivet:    ·  Min vardag
Denna lilla godig är numera 1 månad gammal. Tiden går läskigt fort! Tyckte nyss jag var höggravid ooch så trött på det. Haha.

Thaiboat

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Igår åt vi middag i en igloo. Supergod thaimat som alla tyckte om, eller ja Collin åt bara ris som vanligt. Så tänkte nu får du välja en efterrätt, vilket han aldrig äter annars. Han valde glass men åt bara av frukten och smakade på glassen haha. Jag blir nästan lite stolt att han hellre väljer frukt istället för glass och sötsaker. Vilket han oftast brukar göra.

Idag väntar besök av svärföräldrarna och Martins bror och Maloue, blir lite fika och kanske middag tillsammans. 

Födelsedag

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Ja idag fyller jag år, 25 år. Halvvägs til 50!? Haha. Ne jag kunde inte vara mer tacksam för livet och de blir bara bättre. Tackar kroppen som orkat bära två barn och har världens bästa sambo. Att vi skulle vara husägare innan 25 och två barn, kunde jag bara drömma om. Det ska bli så roligt!

Idag är jag dock ensam med båda barnen för första gången då Martin är iväg och gör sitt branschprov på annan ort så han kommer hem imorgon. Spännande och se hur lite sömn jag kommer få inatt hehe.. 

Furunäset

Skrivet:    ·  Min vardag
Inlägget är skrivet med Furunäset.
 
Drömmer om att få sova hela nätter, bli bortskämd på hotell och få lagad mat och god frukost. Ja hotellfrukost, finns de något bättre? Nej tror inte de, det är nog de jag älskar mest med att bo på hotell haha. Men ja de kommer nog dröja ett tag eftersom vi har vårt nya lilla tillskott i familjen. Tror jag sov borta första gången ifrån Collin när han var runt 9-10 månader gammal. Och nu blir det inte lättare att lämna bort när man har två små liv. Så fort vi kan både tidsmässigt och barnmässigt så ska vi unna oss att bo på hotell för lite egen tid. Det kommer nog inte bli så mycket sånt framöver nu när vi ska både renovera hus och har fullt upp med två barn som ska hinna få uppmärksamhet. Detta hotell i Piteå ser så mysigt ut. Och sviterna ser väldigt lyxiga ut med egen bastu och bubbelpool på rummet. Vem vill inte ha det när man ändå lyxar till det?
 
Vad är er favorit med att bo på hotell, gym, mat eller liknande?
 
Ha en fin dag! 

13 februari

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
Sista veckan som Martin är hemma efter att Linton kommit till världen. Förstår knappt hur jag ska lyckas lämna och hämta på förskola helt själv med en barnvagn och en tvååring som inte vill gå själv ibland haha. 
Men efter vi fått tillgång till huset kommer Martin vara hemma två dagar i veckan.

Ha en fin kväll!

Ideal of sweden

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
Samarbete med ideal of sweden.

Jag älskar alla mina mobiltillbehör från ideal, byter skal då och då efter humör och använder dagligen deras plånboksskal etc. Speciellt deras vattenflaska, används mycket nu när jag ammar och är törstig konstant haha. Tips inför alla hjärtans dag!
Rabattkoden BBrabatt ger er 15% på allt hos ideal of sweden

Har ni någon ideal of sweden produkt? :)


8 februari

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag hade vi vårt första köksplaneringsmöte, imorgon har vi ett till. Och de blir nog inte de sista, väldigt svårt detta! Hela dagen går typ åt när man gör detta mitt i dagen och ska hinna hämta Collin klockan 3, han får ju inte gå lika länge på dagarna när man är föräldraledig. Tiden går fort!
 
Ha en fin dag!

4 februari.

Skrivet:    ·  Min vardag
Det är mycket tankar om huset nu. Vi har äntligen bestämt hur vi ska bygga ut i framtiden så övrig planritning stämmer. Och vi kan börja med att renovera direkt eftersom vi nu vet vad som ska rivas osv, men nu är min to do list på att kolla vart vi ska köpa kök ifrån. Jag vill få in så mycket i det, bra förvaring, fint flöde mellan alla vitvaror och framför allt snyggt. Har ni några tips på prisvärda kök?

Stor tomt.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Inlägget är skrivet i samarbete med letsbuyit.se

Som ni vet nu vid de här laget ska vi flytta till en villa snart, med en stor tomt. Något som vi drömt om och letat efter väldigt länge. Så äntligen nu när vi har en fin tomt så ska vi ordna till den så barnen har massa roligt att leka med de kommer bli fotbollsplan, studsmatta, sandlåda, lekstuga och ja allt annat roligt man vill ha som barn. Jag tror alla barn tycker om att leka "vuxen" och ha de som vi har fast i miniatyrform, Collin älskar att gå och städa med sina egna redskap och laga mat i sitt leksakskök. Och snappar upp hur vi gör sakerna, som till exempel att diska. Supergulligt att de hur han står och diskar sina stekpannor under kranen med diskborste efter att ha sett hur vi gör.
Tomten är ju perfekt då allt är plant och inte behöver grävas i osv! De kommer behövas roligheter att göra medan vi kommer renovera huset för att de ska vara sysselsatta. Så de är nog de minsta vi kan göra för dom. Ni ser ju ovan vilken potential de finns att ordna de fint! Vi ska även bygga en altan längs med husets baksida, skulle gärna vilja bygga upp som en liten mini värld till barnen med lekstuga, solstolar och bord med parasoll och allt i miniformat såklart. Hur gulligt är inte de!? Jag hoppas energi finns till de sen när vi håller på där mitt i renoveringsksoset.

Vad drömde ni om att ha på tomten när ni var små? Jag ville alltid ha en pool och var lite avis på landet på dom som hade en egen lekstuga haha. 
Ha en fin dag!

1 februari.

Skrivet:    ·  Min vardag
Ja den mest fullspäckade vecka vi har så blir såklart Collin lite hostig och inte får gå till förskolan. Vi ska alltså hinna med en besiktningsgenomgång av huset, bvc, två läkarbesök, signa kontrakt för nytt tillträde av huest och åka till tomten med takgubbar för att få offerter på takbyte... Samtidigt som Collin ska vara hemma, puuh kommer inte bli lätt. Eftersom han typ är frisk också så har han ju väldigt mycket energi, lite hosta hindrar inte honom från att kaosa runt och vilja göra massa saker haha. 
CASSANDRA