Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Myskväll!

Skrivet:    ·  Min vardag

Här om dagen så kom Anna över med en massa gottis, så vi satt ute i sköna vädret och Martin byggde klart de sista på staketet runt terassen. 


Nu hoppas vi på ett fint väder hela helgen! Ha en fin dag :)

IKEA - Sommar 2017

Skrivet:    ·  Min vardag

IKEA har lanserat en supersnygg sommar servis! Härliga färger med fina mönster, nästan lite likt indiskas produkter tycker jag. Jag ville köpa allt! Men Martin stoppade mig... så fick bara bli några skålar. Men glad för de ändå! ;) 

Så konstigt med en röddag mitt i veckan, känns som att det är typ lördag idag!? Men snart är det fredag, alltid liks härligt med helg!

Grillsäsong

Skrivet:    ·  Min vardag

Äntligen lite sommarvärme! Igår så grillade jag och Martin och åt ute för första gången på nya altanen! 

Idag så ska vi kakla lite i köket, eller jag ska mest övervaka haha. Killarna låter mig inte hjälpa till, men ska försöka klämma mig in på ett hörn ändå. 

Ha en fin dag!

Massage

Skrivet:    ·  Min vardag

massage

Massage är ju något som man inte unnar sig så ofta som man kanske borde. Jag känner iallfall så. Jag har friskvårdsbidrag att nyttja men vill gärna inte gå på massage och sånt själv, vet inte varför jag känner så. Kanske har lite med min socialafobi att göra haha. Det känns så mycket bättre när någon annan är med. När man väl ligger där på spat eller liknande så är det ju bara så underbart! Bli lite ompysslad och få en avslappnande massage. Jag tycker att sånna saker som massage eller behandlingar är de perfekta gåvorna när någon fyller år eller så. Eftersom man inte unnar sig sånt själv så får man det lite som en käftsmäll att man borde göra det haha ;) Då har man inte heller något annat val än att ta sig tiden till att göra det.

Nu känner jag att jag måste åka på spa haha!

Ha en fin dag!

 

 

Vårtrender

Skrivet:    ·  Min vardag
VÅRTRENDER
 
Striped Bag | Earrings | Sunglasses | Black Jeans | Jeans | Black Top | Blazer | Blue Frill | Pink Twist
Jaa nu kan man äntligen har ljusa jeans med hål i! Utan att frysa ihjäl haha... Jag totalälskar brilllorna ovan!
 
Sponsrat inlägg


Vegetariskt

Skrivet:    ·  Min vardag

Idag är gubben min ute och jagar så blev en ensam middag för mig. Blev en vegetarisk pestopasta. 


Jag älskar att känna att jag gör mycket nytta så därför ska jag fortsätta med alla hushållsyssslor, tror jag snart satt igång alla maskiner som är möjligt haha! 

Testagram - April

Skrivet:    ·  Min vardag
Aprilboxen från Testagram innehöll en massa gottis och bra saker. Jag ÄLSKAR Santa Marias tub med vitlök eller ingefära. Perfekt under matlagningen, då det tar sån tid att skala och pressa osv. Jag fick vitlöken i min så ska absolut införskaffa mig ingefäran. Smakar inte något konstigt eller så. Estrellas lättare chips var också en höjdare, inte lika flottiga som lantchips etc så dessa kommer köpas hem igen!
 
Jag gillar fortfarande konceptet att man får testa nya saker och upptäcka nya favs för 99kr ;)
 
Detta inlägg är sponsrat.
 
CASSANDRA