Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Stengolv.

Skrivet:    ·  Min vardag

(null)

Vårt fina stengolv som vi la i vårt badrum på övervåningen.

I det här inlägget tänkte jag skriva lite om renovering och golv och det gör jag tillsammans med Borghamns StenförädlingVår renoveringsresa har pågått i cirka ett och ett halv år nu, men den är inte slut än även om vi i princip är klara med de mesta. Vi ska påbörja en påbyggnad om vi får och sedan ska hallen göras klart nu också eftersom vi inte ska bygga ut där vi ville från början. Vilket var trist men de betyder att vi kommer få ett riktigt snyggt stengolv i hallen nu isället, vilket jag inte tackar nej till direkt. Nu ser det ut som tidigare ägare gjort golvet själv med ögonbindel på sig haha.

Det kan också vara svårt att veta vad man vill ha och då är det perfekt att de finns hemsidor där man kan beställa hem prover från sidorna så man kan kolla i verkligheten om det passa färgmässigt eller liknande. Det kan ni göra HÄR ifrån Borghamns stenförädling.

När vi skulle välja stengolv till våra badrum så visste jag ungefär vad vi ville ha. Men ett måste var grönt på övervåningen vilket var svårt att hitta. Men jag gav med mig och körde på en blandning av grönt och vitt istället. Och min inspiration kom ifrån kolmårdsmarmor som jag sett på mycket förut med den här härliga gröna tonen i stenen. Inte heller så vanligt då många kör på säkra kort nu för tiden i badrum känns de som. Så lite ville vi stick ut haha med ena badrummet eftersom vi valde beige/grå i de andra.

Ha en fin dag!


Paw patrol spel.

Skrivet:    ·  Min vardag
Spela spel måste vara de bästa sättet att få egentid med sina barn och vara närvarande. Man ser hur han ändras i hela sättet och verkligen njuter. Söta lilla unge.

Hösten

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag kan inte förstå att sommaren redan är slut. Den gick så fort! Och min sista föräldralediga sommar med Linton.. Och kanske sista någonsin vem vet. ;) Det har varit en så rolig tid på öppna förskolan och har mött vänner för livet, så det kommer jag sakna så mycket! 
Men nu börjar vardagspusslandet igen och jag har börjar nytt jobb som butikschef. 
CASSANDRA