Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

27 maj.

Skrivet:    ·  Min vardag
Här ska mamman fota lite, självklart kommer denna trollunge och tar högtalaren och sätter sig framför och donar haha. Han ser verkligen ut som ett litet troll i denna keps som trycker ut hans öron haha... 
Ikväll är mannen borta och fixar bilen, sonen är nattat så jag väntar bara in honom. Under tiden fortsätter jag med lite jobb som ska bokas av. 
Ha en fin kväll!

Långhelg.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hemma igen efter en helg på landet. Vi är ute i princip hela dagarna så vi alla är lagom trötta. Collin har älskar att vara där, stora ytor att gå om kring på gärna gå runt med sin gräsklippare och klippa överallt och sen plocka blommor. Och att vinka till alla båtar som åker förbi är ju också roligt ;)
Standard efter landet är att äta hämtmat, så just ni väntar vi på att maten ska levereras hem till oss. 
 
Ha en fin kväll!

Dove

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
I samsrbrte med buzzador så har jag fått hem denna återfuktande duschgel ifrån dove. Superfin doft och de har även fått in flera nya dofter.
Har ni testat någon av dessa?

Libresse

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

I samarbete med Buzzador och Libresse.
Fick hem lite nytt ifrån dom. Libresse PureSensitive bindor och PureSensitive trosskydd, jag föredrar detta framför tamponger faktiskt. Jag har inte använt det sen jag fick barn. Och de tunna trosskydden är så bra för de syns inte igenom tex bikini eller likande heller om man skulle behöva använda de då ;) Parfymfritt också, hur bra!?

Träbil

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Annons för leksakscity.se.
Vi har fått hem denna fina träbil, ingen kan ju ha missat att Collin älskar bilar. Ja allt med hjul går hem. De finns inget sötare än att höra honom sitta och leka för sig själv med bilarna och låta brum, bruum. Och gärna med lite dreggel hängandes ner för hakan haha. Såklart leker vi även med honom, men han gillar att gå in i sin egna bubbla och leka för sig själv, jag tror barn mår bra av det.
 
Vad har era barn för favorit leksaker? 

Sviten.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
I helgen så bodde jag på hotell med bästavännen i stan. Det var en etage lägenhet med en härligt eget bad och najs utsikt! Sedan fick vi frukost upp till rummet efter mycket om och men. Och imorgon är det redan helg igen, hur skönt med en långhelg?! 

Ska snart natta sonen efter lite lek och Bolibompa. Så hoppas jag att jag kan få ta igen lite jobb på datorn. Ha en fin kväll!

Slokhatt

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag tänkte först att vi inte behövde någon lampa i vardagsrummet. Men kände nu efter några år att det var dags. Det fick bli en slokhatt, jag tycker den är så snygg! Stilren och passar i de flesta rummen. Vad tycks? :)
Ikväll ska jag jobba lite på olika samarbeten som ska upp. Sen får vi se om vi kanske kör lite hämtmat och familjen kommer över. Ha en fin dag!

12 maj.

Skrivet:    ·  Min vardag
Här ser ni ännu ett DIY som jag gjorde för några veckor sedan. En regnbåde av rep och garn. Nyss hemkommen från jobbet och ska påbörja kvällens alla måste, fixa middag, bada Collin och sen natta honom. Seeeen får jag lite egentid och kan slappa. Jag hade missat att Collins förskola var stängd på fredag, så får väl hitta på något kul då med honom. Vad man nu kan göra i dessa corona tider, sen ska jag iväg och bo på hotell med Anna.
 
Hoppas ni får en fin dag! 
 


Testamente

Skrivet:    ·  Min vardag

Detta inlägg är skrivet i samarbete med Lavendla.
Något som kanske inte är självklart för alla unga som är mitt uppe i vardagen är testamente. Det är sånt som gamlingar håller på med kanske många tänker. Så har i alla fall jag tänkte tidigare. Men ack så viktigt det är! Sedan jag fick barn har jag tänkt mycket på vad som skulle hända med Collin om jag försvann, speciellt med tanke på att jag och Martin inte är gifta (än). Vi lever bara som sambos/förlovade så skulle verkligen behöva skriva i mitt testamente att han skulle ärva en del.
Jag har alltid vetat att barn inte går att göra arvslösa, vilket jag tycker är väldigt bra. Ett testamente är det enda sättet att avvika från lagens alla regler om arv till exempel. Och finns inga släktingar kvar så går det till det allmänna arvsfonden. Om jag får önska så skulle nog de mesta hamna hon mina barn, och sedan stora saker som hus och bil etc som både jag och Martin äger går till honom.
Man vet aldrig vad som händer och speciellt inte nu under dessa konstiga tider med sjukdomar hit och dit, livet är verkligen inte som jag tar för givet och det borde ingen göra tycker jag.

Jag har fått vara vittne på sambon farfars testamente på lite saker som ska gå till honom när han går bort till exempel, då han egentligen inte ska ärva något eftersom han bara är ett barnbarn. Det måste ju nästan bli enklare när allt är uppspaltat på papper vem som ska ha vad och så vidare än att alla släktingar ska gå lös och kanske inte heller bil sams om vem som ska ha vad. Tror det är väldigt vanligt med giriga släktingar hehe.

Hos Lavendla finns gratis och lättillgänglig information online här, för att snabbt kunna läsa om regler och annat som man kan behöva hjälp med. En riktigt grym tjänst om ni frågar mig.
Har ni skrivit ett testamente? Och vad skulle de stå i ert isåfall?

Ha en fin dag!Lekstund

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Igår efter förskolan så gick jag och grannen med barnen ner till vattnet för lite lek. Bara kolla hur lycklig Collin är, fick gå upp själv för trappan och sen åka rutchkana ner. Riktig liten busunge.

Nu har vi kommit till landet och en trött Collin somnade tillslut. Så snart ska vi in till stugan också och kryp ner med honom. Helt slut efter denna dagen, luften på landet är alltid så tröttande. Måste vara för att de inte finns bilar etc så att luften är så ren. ;)

DIY - krans

Skrivet:    ·  Min vardag, desenio, diy, inredning, krans
Mitt senaste DIY fick bli en snabb lite krans med torkad lavendel och pampas som får pryda sovrummet. Vill ni se mer av mitt hem har ni min instagram HÄR! :) Har ni något DIY som ni håller på med just nu?
Snart är det dags att gå och hämta lillen på förskolan, sen blir det nog att fortsätta vara ute lite på eftermiddagen i det härliga väder.
 
Ha en fin dag!
 

5 maj.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag vinner sällan saker, men hade lyckan att kamma hem en tävling förut som bland annat var denna fina bricka som nu får pryda vårt kök. Kommer lätt ta med den i stylingar framöver. 
Ikväll blir det lite mys framför serier att kolla ikapp med mannen, sen får vi se vad som händer resten av veckan. Blir vädret bra så ska vi åka till landet. :)
 
Ha en fin kväll!

1 maj.

Skrivet:    ·  Min vardag
Plockade in lite lavendelkvistar från förra säsongen som är torkade. 
Det blev inget landet för oss denna helg. Så vi får hitta på något hemma istället, jag tycker det är rätt svårt att sysselsätta en 1,5 åring en heldag hemma. Vi varvar med att leka inne och ute om vädret tillåter, men är det sämre väder så blir det svårt tycker jag. Och nu är maj redan här, hoppas på att de blir en härlig månad! 
 
Ha en fin dag :) 
CASSANDRA