Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

KnubbCollin

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Tjena knubb Collin här, jag har redan hunnit fördubbla min vikt sedan jag föddes för snart 3 månader sedan. Vägen nästa 6 kilo! 
Är ni intresserade av en förlossningsberättelse? :)

Badanka

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
På helgerna passar vi på och bada i "stora" badkaret som är väldigt kul tycker Collin! Jag längtar tills vi går på babysim och får se han njuta! Förhoppningsvis.. ;) Ikväll får det dock bli lilla badkaret här hemma så skrutten blir ren. Så lyxigt att inte få flottigt hår, lukta svett trots att man inte badar/duschar ofta. Lilla bebisen.

Hej mitt vinterland!

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
Det är så otroligt vackert ute med snön! Typ det ända positiva jag kan komma på med vintern just nu. Det får gärna bli sommar, eller iallafall vår. Speciellt nu när vi har Collin och man gärna vill gå ut på promenad ofta för både min och hans skull, men är inte jätte motiverande att gå ut i flera minusgrader hehe.

Collinbus.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

(null)
Collin älskar sitt babygym. Det är helt sjukt att han snart är 3 månader, hur gick det till!? Min lilla bebis, han är så stor men ändå så liten. Man har redan glömt hur liten han var, kollar tillbaka på bilder och han ser ut som ett litet benrangel haha. 
Helgen spenderas hos mina föräldrar som vanligt, sedan ska vi träffa Collins gudfar på söndag. Trevlig helg på er!

Ny bil

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

(null)

(null)
Lite spontant medan vi var och kikade på ny bil så råkade vi även hitta en bil som bi fastnade för och köpte direkt! Så kul, och så skönt med lite större bil då barnvagn etc tar lite plats haha. Så från en 120 till en 520 bmw fick det bli.

8 januari.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
En avslappnad kille... vi har precis varit hos BVC och tagit vaccin, så vi hänger lite hos mina päron nu. 
Vi är tillbaka till rutiner som vanligt nu efter ledighet, det har var såå skönt att ha haft andra att umgås med på dagarna, och så tacksam att Martin varit ledig ca 2 veckor. Så jag får lite avlastning på morgonen efter alla amningar på nätter osv. Men detta ska vi nog klara av, nästa gemensamma ledighet blir väl till påsk och sedan sommaren haha.

Badanka

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Vår lilla badkille! Han älskar att bada, speciellt i stora badkaret hos mormor och morfar. Det ska bli kul med babysim sen och se om han gillar det! Längtar tills sommaren när han kan få bada i havet!

Nyår 2018

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
Och så har ännu ett år gott!... Det nya året firades in med familjen och sedan kom Annas familj över på efterrätt. Riktigt mysigt! 
Har ni några nyårslöften? Jag har nog bara att jag ska ta hand om familj och vänner, samt få tillbaka min kropp igen. Så att börja träna med Collin när vi är hemma på dagarna blir ett bra mål :) 
CASSANDRA