Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

25 November

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)Ikväll så har jag pojkvänfritt, han är ute och roar sig med vänner så då passar jag på att spendera lite kvalitetstid med Anna. Vi har käkat gomiddag och druckit lite vin. 
Igår var det black friday också, köpte en ny bärbar dator som jag ska ha till mitt "nya" jobb (egen firma) samt lite nya kläder. Jag som aldrig handlar kläder typ. Tog med mig mamma som har opererat i veckan, stackaren gick runt och flåsade som en pensionär haha. Hon är lika envis som jag, så klart hon skulle ut och fynda hon med ;)

Hoppas ni får en fin kväll! 
Farsdagmiddag

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

(null)
I helgen hade vi Martins familj och min familj på besök för att fira lite farsdag! Vi dukade upp långbord och käkade burgare samt paj till efterrätt. 
Veckorna flyger iväg så snart är de jul också haha, på jobbet har de redan börjat med julmusik och julgranar. Men de är bara härligt med julen tycker jag ;) Ha en fin kväll!

Testagram - Oktober

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
En härlig blandning i månadens Testagrambox! Allt från godis, mat till att tvålar och "tandpetare". Jag blir lika ivrig varje gång jag ska få öppna boxen, älskar sånna här typer av överraskningar. Vi har hittat något nytt i varje box som vi verkligen kommer köpa igen som vi annars inte hade upptäckt förmodligen. :)
Här kan ni läsa mer om varje box. 
CASSANDRA