Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Lappeliten.

Skrivet:    ·  Min vardag
I samarbete med Lappeliten.se så klickade jag hem dessa fina namnlappar! Perfekt nu inför förskolan som snart börjar, gaah har han blivit så stor min bebis!? Bäst av allt är att de sitter så bra att man kan ha dom i diskmaskinen, tvätta och torktumla upp till 60 grader. 
Jag ska sätta mig någon kväll och märka upp alla kläder, skor och annat som behövs på förskolan sen.
 
Ha en fin dag! ❤

Tandläkaren.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Idag var jag hos tandläkaren, Collin tyckte det var väldigt spännande med alla konstiga saker de har.
Efter det åkte jag hem med Anna och Collin för att göra en fotosession, smash the cake med Collin. Var riktigt roligt, och ja kladdigt haha! Får visa bilderna sen när de är redigerade. 

Ha en fin kväll!

Ideal of Sweden

Skrivet:    ·  Min vardag
I samarbete med Ideal of Sweden så har jag fått ett superbra erbjudande till er! Jag älskar deras produkter och har använt dom så länge jag kan minnas, stilfulla och vackra mönster har det.
 
Ni får 20% på A L L T på deras hemsida, med rabattkod ID20-VI842. Perfekt att klicka hem något till nära och kära, börja lite smått med julklappar eller kanske för farsdag! Som faktiskt är snart. Eller ja i November men ändå. Jag gillar att vara ute i god tid haha!

Todays outfit - Collin.

Skrivet:    ·  Min vardag
 Tröja Lindex / Byxor Newbie / Strumpor Kappahl
Idag ska vi träffa grannen som fick barn i sommras. En liten promenix och sedan fika på det, passar perfekt innan lite babysim på kvällen.
Hur stor ser inte Collin ut at vara på bilderna ovan? Lite gubbklädsel haha.
 
Ha en fin dag!

Solrosor.

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag åkte vi ut till Bögs Gård för att ha en liten fotosession jag och Karro med kidsen. Hur fint är det inte med solrosorna!? Synd bara att de typ är vissna haha. Man skulle kommit lite tidigare, men äsch, några bra bilder fick vi till. Alltid svårt när det är små bebbar man ska fota. Man har en perfekt bild i huvudet om hur det ska bli, men slutar med sura miner och gnäll oftast haha. Mirakel om man kan få ett litet leende på bild.

Djurgårdsdagen

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
Vi skulle åkt ut till landet idag. Men det skulle vara så blåsigt så vi struntade i det, imorgon ska det blåsa så mycket så att man inte ens vet om båtarna kommer gå.

Men pappa var nöjd då det tydligen var djurgårdsdagen idag. Så vi åkte till gärdet där det var massa jippo. 
Nu ska vi strax hoppa ner i bubbelpoolen och chilla lite. Ha en fin kväll! 

Fredag den trettonde.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Ja vi vaknade och gjorde våra rutiner som vanligt. Åkte till mamma för att plocka upp henne och sedan åka till Täby och luncha på Vapiano.
Ja efter lite omplanering så bestämmer vi oss för att åka till landet imorgon istället för ikväll. Perfekt tänker jag, lämnar Collin hos mamma och åker hem. Jag packar väskan, ställer den i hallen och ska kika posten innan jag åker. Hämtar ut Martins paket på vägen. Fan jag glömde solbrillorna, Collins kudde och kanin. Aja skitsamma tänker jag. Väl framme hos mamma ser jag att jag glömt hela packningen!! Hur dum i huvudet får man vara haha..  Det var bara att ringa upp Martin som då ska cykla hit efter jobbet och erkänna att jag glömt allt. Så får se om han får med sig allt stackaren... Vi får väl se hur denna fredagen 13e slutar. Jag känner bara, jag behöver semester! Min hjärna funkar inte. Haha.

Har ni råkat ut för någon otur idag? 

Längtan..

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Jaha nu ska man behöva längta tills nästa sommar. Den gick extremt fort tycker jag... Nog för att det händer så mycket med Collin samtidigt. Men ser fram emot julen också, älskar den högtiden!

Go-to look.

Skrivet:    ·  Min vardag
 
De flesta barn/bebisar brukar ju vara duktiga på att snurra nappen. Alltså vända den upp och ner med munnen utan händerna, men den här grabben kör denna stil. Flippar den fram och tillbaka så han får ett litet joker liknande leende haha. Han go-to look!

12 September

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
I samarbete med Buzzador så har jag fått hem lite nytt diskmedel från Yes, perfekt för en småbarnsfamilj med mycket disk! Detta är mitt favoritmärke när det gäller diskmaskins produkter!

Ikväll blir det babysim och svärmor kommer och ska titta. Hoppas att Collin är på humör, nu när han har varit lite småsjuk de senaste dagarna. En liten separationsångestfas är han också i, väldigt mysigt när han vill gosa. Men inte när han bara blir arg för allt hehe.

 #yesdiskmedelbuzz #yesdiskmedel #buzzador

Bästa bus.

Skrivet:    ·  Min vardag
För ett år sedan låg vi på BB hotellet i Danderyd med den här skrutten. Minns de som igår, vilken omställning de var att helt plötsligt ha en till liten individ att se efter. Som var vår och ingen annans. 
I helgen ska vi upp till järvsö och på dop. Lilla Lucas ska döpas så blir lite släktträff. 


Lillördag.

Skrivet:    ·  Min vardag
Igår hade vi 10 månader kontroll på BVC. Veckorna går så fort nu är det redan lillördag liksom!? Snart helg... Och Collin fyller snart 1år, får lite smått panik jag måste ju förbereda för hans ett års kalas. En lokal behövs då vi inte kan ta in hela släkten och vänner samtidigt hos oss. Attans att de ska vara ett höst/vinter barn haha... Nåja blir nog bra, jag får börja planera redan nu. För snart måste inbjudningarna skickas ut.
 
Ha en fin dag!

Superman

Skrivet:    ·  Min vardag
Detta är min favoritmänniska på jorden. Hur kan någon som inte ens kan prata vara så rolig?! Jag får skratta så jag gråter varje dag, en riktig glädjespridare är du. Du är bäst Collin.

Reaktionen.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
JAA, äntligen kan Collin gå! Eeeh va... varför gråter han för det!? Haha tokungen gick genom hela huset skrikandes trots att de bästa han vet är att gå med någon. Men det är väl just det då. Han går inte med någon utan själv. Jaja jag blev glad iallafall att han börjar få bra balans, snart kanske han går h e l t själv också!

Nu blir det idolmys med te och hoppas på att hostan min släpper!

7 September

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
Vi spenderar denna helg på landet. Får passa på innan det blir allt för kallt och inte lika skönt. Jag har ju självklart åkt på en förkyldning och smittat Collin... Stackaren förstår knappt att han är sjuk och leker på som vanligt med orkade knappt sitta. Han börjar bli på bättringsvägen som tur är.
Nu ska vi mysa med grillning och tvmys.

Han en fin kväll!

3 September.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Jag sitter här med en riktig tröttmössa som gärna sover en gång på dagen numera. Och ja då orkar man inte riktigt hela dagen tills läggning. Riktigt gosigt när han somnar i famnen då de inte händer speciellt ofta. Vi har  haft bilen på service så idag blev det en hemmadag idag. 

Ha en fin dag!
CASSANDRA