Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

29 Oktober

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Idag hämtade jag ut min nya lampa. Den är riktigt snygg tycker jag! Bara de att de var fel kontakt, en sån för utomlands haha.. men men de ska vi byta imorgon ;) Ikväll sover syrran över, så blir massa mys och imorgon är vi båda lediga :)

Läder

Skrivet:    ·  Min vardag
Relaterad bildBildresultat för läderrem knopp
Jag älskar att mixa olika material (både i hemmet och outfiten), så som trä, sten, metaller, läder med mera. Läder är ett väldigt tacksamt material som går att göra mycket med, inte bara kläder, väskor och skor etc. Även i inredningen har de verkligen exploderat och blivit väldigt inne just nu med små detaljer i läder. Allt från handtag eller upphängning av hyllor med läderremmar. Jag själv har ju såklart lite hemma också, bytte direkt till läderremmar som knoppar istället för metallknopparna som var innan på mina vitrinskåp hemma. Det är ett väldigt enkelt sett att piffa upp en gammal tråkig möbel hemma eller på arbetsplatsen. Ibland är enkelt bäst!
Jag är faktiskt väldigt sugen på att ta hem en snygg läderfåtölj av något slag, typ i brunt eller svart läder. Gärna en sån man gjort om själv från en gammal sliten fåtölj från en loppis kanske. Så det blir lite mer unikt, bättre för plånboken och kanske viktigaste av allt det sparar på miljön att inte slänga! Jag tror starkt på att läder aldrig kommer vara omodernt!
 
Har ni något tips på något kul man kan göra och förändra med läder, metaller eller liknande? :)
Ha en bra dag fina läsare!

Testagram - September

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Jag har ju helt glömt av att visa September boxen som jag fick hem förut! En bra blanding av månadens box, härlig doft på diskmedlet och goda kex. Thai woken ska vi nog göra till helgen, perfekt när allt är klart och det bara behövs råvarorna, tillsätta kryddorna och middagen är klar!
 
Ha en fin kväll!

Hortensia

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

(null)
Hortensiorna jag köpte förra fredag står sig lika fint än! Väldigt trevligt när blommor håller länge. Nästa helg får de nog bli en ny fin bukett eller liknande.

Hotell

Skrivet:    ·  Min vardag
Inatt så bodde jag på hotell med Anna, vi drog in till stan för att käka middag. Det blev tapas på caliente, väldigt gott! Efteråt körde vi bara myskväll på rummet. Morgonen följdes upp med frukostbuffé och ett dopp i poolen. Riktigt mysigt! 
Ikväll så vart vi bjudna på middag hos mina föräldrar. Hoppas ni får en fin kväll! (null)

Redan oktober?

Skrivet:    ·  Min vardag

Idag ska jag jobba litegrann på mitt nya jobb, är vikarie på min gamla skola. Eftersom jag börjar lite senare så hinner jag göra massor av nödvändigt innan. 

Hela förra veckan så jobbade jag varje dag så städandet har lagts lite åt sidan, men gillar att fixa hemma så inga problem. Slänga på sig en ansiktsmask med hög musik och bara dona runt ;)

CASSANDRA