Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Valborg

Skrivet:    ·  Min vardag

Idag är det Valborg, lina överskattat som nyår skulle jag säga ;) Tyvärr kunde vi inte följa med familjen till landet så vi är hemma. Därför tänkte vi åka hem till Martins föräldrarshus och träffa hans bror och flickvän, blir lite grillning och sen får vi se vart kvällen tar oss. 


Hoppas ni får en underbarkväll!

25 April.

Skrivet:    ·  Min vardag
Igår var jag inne i stan en sväng och kikade lite i butiker. Finns så mycket fint nu till våren! Vill ha aaaaallt typ känner jag. Längtar tills vi nyggt klart ute på terassen så jag kan få börja inreda och köpa allt som behövs! MEn känner som att det är höst ute typ, snöar titt som tätt och blåser storm ute! Vädret kan inte riktigt bestämma sig känns det som om hur det ska vara ute.

Lyx VS budget - Smink

Skrivet:    ·  Lyx vs budget, Min vardag
Budget vs. lyx - sminkprodukter
 
Isadora Color Correcting | Wet n Wild Coverall | Bareminerals | Isadora foundation | Clinique Mascara | Max Factor mascara | Terry Transparent puder | Miyo transparent puder | Anastasia Contour | Nyx Love Contours All
När det kommer till smink brukar jag inte köpa det som alltid är dyrast, beroende på vad det är för produkt. Vill jag ha kvalite med mycket pigment etc så tar jag det bästa men annars älskar jag budget smink! Man får ju mer för pengarna liksom ;)
Sponsrat inlägg


Salt & pepparkar

Skrivet:    ·  Min vardag

I påskpresent så fick jag dessa söta salt & pepparkar av Martin. Han visste att jag hade spanat in dom tidigare hihi. Passade perfekt på bordet. 

Ha en fin dag!

Bastu

Skrivet:    ·  Min vardag


Vi har kommit till landet igår, en ö i skärgården. Idag så tänkte vi basta nu på kvällskvisten. Vi håller på att värma upp bastun så får vi se vilka som vågar bada sen haha. Jag kommer absolut inte göra det, lär ju vara 2-3 grader "varmt". 
Efter detta ska vi ner till min familj och äta lite så får vi se vad kvällen bjuder på.
Ha en fin kväll!

NyaKvadrat

Skrivet:    ·  Min vardag, Tecknat
Jag har gjort en instagram om mina DIY, blommor, inredning och annat som hör till på NyaKvadrat som ni gärna får spana in ;) Därav tavlan ovan som jag precis blev klar med och satte upp på min fondvägg med tavlor, jag har endast tavlor hemma som jag gjort eller bilder som tagits av mig/familj.
 
Så ni får gärna följa min resa på NyaKvadrat där jag uppdaterar ofta! :)
 
Ha en fin kväll

3 April

Skrivet:    ·  Min vardag

Jag är precis hemkommen från jobbet och det är fortfarande soligt, helt underbart! Det dåliga är att man ser hur stökigt allt är, att man verkligen behöver dammsuga och kura golvet haha. Middagen är igång, det ska bli lax wraps. Aldrig testat förut men ska bli kul och äta något nytt :)

 

1 April

Skrivet:    ·  Min vardag

Denna helg är jag äntligen ledig på, så idag har vi varit en sväng på landet för o testa om båten gick som den skulle efter sjösättningen. Imorgon ska vi åka och fira svärfar som fyllt år. 

Hoppas ni får en underbar kväll!
 
CASSANDRA