Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Gröna lund.

Skrivet:    ·  Min vardag
Lite bilder ofrån gröna lund igår! Perfekt väder var det verkligen, men man kände hur kallt det var när man åkte de större attraktionerna uppe i luften. Ha en fin dag!

Grönan.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Idag har vi varit på grönan. Bilden ovan är ifrån när vi åker vi åker karusell. Tog även med mig stora kameran så ska redigera bilderna så fort jag kan och bjussa på några! :) 
Resten va kvällen blir en slappkväll med serier och mys. Helt slut efter alla åk idag, g-krafterna tar verkligen på krafterna haha!

Hälsokontroll

Skrivet:    ·  Min vardag

I det här inlägget tänkte jag skriva om företagshälsovård tillsammans med ett företag som jag också länkar till lite längre ner i texten.

 
Hälsa för mig är väldigt viktigt speciellt nu när vi har en liten familjemedlem som man måste ställa upp för varje dag. Vill gärna inte vara sjuk så ofta och må bra både fysiskt och psykiskt.
Jag är även med i ett projekt sedan jag själv var liten bebis, som gjort att vi fått göra olika hälsoundersökningar under olika år. Senast jag var på det var faktiskt förra året när jag nyligen fått reda på att jag var gravid, tyvärr kunde jag inte göra hela undersökningen då jag inte fick mäta fett osv i kroppen för de kanske eventuellt kunde strålning från vågen. Självklart det som jag tyckte var mest intressant att få se också. Får göra det en annan gång helt enkelt. Vi gjorde i alla fall blodprover och lite annat intressant för att se hur man mår, bland annat spirometri för att kolla andningen.
Vissa arbetsplatser gör även detta som företagshälsovård, tyvärr inte min egna vilket jag hade tyckt varit så bra. Jag tror att man kan förhindra många sjukskrivningar och annat om man regelbundet höll koll på sina medarbetare. Det är viktigt med hälsan!
 
Brukar ni gå på hälsoundersökningar?
 
 
 

Utekläder.

Skrivet:    ·  Min vardag
Nu medan Collan kryper så har vi inte lekt så mycket ute faktiskt (när de är kallt alltså), han blir så jäkla skitig haha och har inga passande skor riktigt. Så här fick har krypa runt i mjuka tofflor. Vad jobbigt det är att få på alla utekläder på barn, all creed till folk som jobbar på förskola alltså! Appropå det, den här grabben har även fått förskoleplats!! Alltså vaaaa, när blev han såhär stor!? Dock inte vårt förstahandsväl, vilket känns väldigt tråkigt. Men får väl acceptera det sålänge, då vi ändå kollar för fullt på nya hus och kanske fölyttar snart ändå.

24 Oktbober

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
Hoppas denna sjukstuga tar slut snart. Orkar inte gå runt och vata snorig & hostig... Min lilla kille däckade på mig såhär, alltså han kan inte ha gjort de sen han va typ 4 månader. Man får ta dom små stunderna och njuta på av gos. 
Ikväll har vi årsstämma som vi ska gå på, får kommer min familj och passar Collan medan.

Trevlig kväll!

22 Oktober.

Skrivet:    ·  Min vardag
Fina tulpaner ifrån bästa Anna! Jag hatar verkligen att vara sjuk, förbaskat tråkigt att bara sitta hemma.. Och Collin blir rädd varje gång jag snyter mig, vilket behövs var femte minut typ haha. Han hade en sån period förut och jag trodde den hade gått över.
Längtar tills vi är friska och kan åka iväg och göra saker, nästa vecka är det höstlov och då kommer vi hänga lite med syrran och mamma. Äntligen ska jag få färga och klippa håret också!
 
Ha en fin dag!

Sjuklingar.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Jag hatar att vara sjuk... För en gångs skull så ska jag iväg på tjejmiddag och blir sjuk, alltså va.. men knaprade i mig avedon och åkte med ändå. Collin började va lite sjuk i torsdags, men sen gick de över lite och då smittade han mig, även Martin känner sig sjuk. 
Usch känner jag just nu för att vara hemma själv med en vilding som tröttnar på att vara hemma efter några timmar. Ork till att gå långpromenader har jag inte heller, hoppas på att må lite bättre imorgon. Sålänge känslan av att känna sig svag är borta så orkar man ju mer. :)

Trevlig kväll! 

Playdate.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
Idag har vi varit i Västerås och shoppat med Karro och Walter. Blev ett besök i skultuna också, besviken på deras skultuna butik... Var så liten och knappt några produkter. Tråkigt. Grabbarna skötte sig jättebra med de långs bilfärderna. 
Nu ska vi njuta av lugnt efter att Collin gått och lagt sig. Ungefär 6274728 bollar har jag plockat in i bollhavet idag, som ja då kastas ur eller åker ur när han ska in och ut i bollhavet haha. Längtar till han har ett eget stort rum och kan ha alla leksaker där. 
Trevlig kväll!

15 Oktober.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Fullt upp med husvisningar hit och dit. Vissa känns mer rätt än andra. Hur många ska man hinna gå på innan man hittar rätt?! Ja väldigt många, och så tröttsamt med alla budgivningar som flyger iväg...
Nu har vi nattat Collin och får förhoppningsvis njuta lite av en lugnt kväll. Trevlig kväll!

10 Oktober

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag smälter så fin han är min bebis, stora killen ❤
Ikväll dags för babysim, och Collins farmor kommer på besök efter hennes job och ska äta middag och följa med till simhallen. 
Bjussar på lite bilder ifrån helgen, var tvungen att ta lite fina bilder i skogen. Lite höstigt sådär, ska vänta lite till när allt blir finare ute och kanske få med Karro och Walter då igen. :)

9 Oktober

Skrivet:    ·  Min vardag
Varför gå och lägga sig när man kan busa? Ja nattningarna kan gå fläckfritt på några minuter till någon timme. Just nu försöker vi även lära om Collin att ta en sovstund på dagen istället för två, har funkat bra när vi är borta på öppnaförskolan och leker. Så hoppas det gå snart!
 
Imorgon har vi babysim igen, snart är det slut. Då har redan två månader hunnit gå igen, helt sjukt. På fredag väntar underbara barn mässan i Älvsjö, ska bli så kul! :)

Leos lekland

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Här om dagen vat jag på Leos lekland med Collin. Vi träffade ett gäng andra mammor med bebisar från vår BF grupp på Facebook. Väldigt roligt, aldrig träffat någon av dom innan. Och helt utanför min komfortzone att träffa folk såhär, men tog tag i min sociala fobi och fullföljde ändå. :)

Ha en fin dag!

Gelateria

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Idag efter lunchen så passade vi på att ta en liten glass när Vollin ändå vakant och behövde äta. Jag provade svart vanilj, spännande och god. Man blev svart om tungan haha.

Denna helg har vi klädbytardag, ska passa på och sälja en del. Hoppas jag blir av med lite kläder då de blev 3,5 kassar med utrensade kläder. Och lite Collin kläder också, så man kan fynda lite nytt. ;) 

Chillare

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Om jag har en liten chillare här hemma? Ja, ibland iallafall. Han är i någon fas nu där närhet behövs och extra klängig. Då är de självklart att han får vara med när jag jobbar lite vid datorn haha. Jag älskar hans stil, allt med fötterna i kors. 
Idag är det tråkigt höstväder. Lite regn i luften och blött överallt. Får se om de blir en promenad med grannen kanske och ikväll är det babysim som gäller. :)

Flowers.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag fick en fin bukett ifrån mannen när vi hade 6 årsdag förra veckan. Nog första gången han kommer hem med blommor då. Har fått de någon gång förut av annan anledning, annars är han inte speciellt bra på att överraska.. Dum som jag är trodde jag inte att de var till mig, utan att han fått dom på jobbet av någon kund eller något haha. 
Jag tror alla måste bli bättre på att uppskatta och ta hand om varandra!

1 Oktober.

Skrivet:    ·  Min vardag
Min lilla tokunge.
Hej Oktober! Eh jaha, snart jul liksom!? Idag var vi på öppna förskolan, efter det har jag fotat lite jobbgrejer. Och med en övertrött Collin som endast sovit en gång idag så kommer han däcka tidigt om han inte hinner bli fööör trött. Efter det ska jag passa på att njuta av lugnet haha.
 
Ha en fin kväll!
 
CASSANDRA